20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Julegaver hos parfumdreams

Mangler du stadig din perfekte gave til dine kære? En lille ting til din far, en værtindegave til bedstemor eller en lille gave til en af dine venner. Vi har sammensat de skønneste gaveidéer til juleaften.

Parfumdreams præsenterer: Vores gaveguide til jul

Julen står for døren, og du er på jagt efter en passende gave til dine kære. Hos parfumdreams finder du et udvalg af forskellige og individuelle gaveidéer – uanset om det skal være kvalitetspleje, karakterfulde dufte eller ekstravagant makeup. Lad dig inspirere af vores udvalg, og se alle gaverne, som med garanti vil vække begejstring.

Til guiden

Vores duft-highlights

Julemakeup

Hvert år drysser december sin magi over os med de mange fester: Julefrokosten med kollegerne, gløgg og æbleskiver med vennerne, og så julen med familien. Som beauty-fan er det den perfekte tid til at finde nye julede makeuplooks. Vi viser dig tre julelooks, der gør dig til festens midtpunkt.

Lad dig inspirere
Gavesæt

På udkig efter gaveidéer? Så har vi det helt rigtige til dig. Se vores kollektion af gavesæt Uanset om det skal være sæt med skønhedsprodukter, stunder med wellness eller krops- og hårpleje, så finder du altid en passende gave her.

Læs mere

Til en uforglemmelig jul

Dear Santa, define naughty

Julegaver til ham og hende – giv en særlig gave til hjerternes fest

Mange julegaver viser os, at de fundet med kærlighed og opmærksomhed. Det er disse julegaver, der får vores hjerter til at slå hurtigere juleaften. Skønhedsprodukter i julegave er altid et godt valg: yndlingsparfumen til din bror, den nye populære læbestift til din bedste veninde, der elsker makeup, eller en bodylotion med diskret duft til din søde nabo. Hos parfumdreams finder du omhyggeligt udvalgte beauty-produkter, skønne parfumer og de lækreste plejeprodukter. Vores sortiment omfatter desuden julesæt, kosmetik og andet. Find julegaver til dine nærmeste, og bestil nemt online til den ønskede adresse.

Julegaver til kvinder

Vinteren giver en herlig atmosfære til wellnessdage og luksuriøse stunder med velvære. Som julegaver til mor kan du med fordel vælge spændende badeprodukter og lotions, skønne dufte eller lækre makeupprodukter. Hos parfumdreams finder du et utal af julegaveideer til kvinder inden for området parfume, skønhed og wellness.

Parfume til jul – en klassiker under juletræet

Mange kvinder bliver glade for at få parfume juleaften. Dufte vækker følelser og minder i os, og det gør dem til en julegave fra hjertet til kvinder fra . Mange af os har en yndlingsduft i mange år. Ville det ikke være rart med en ny flakon juleaften? Hvis du vil overraske en veninde eller partner med en parfume juleaften, så kan du lade dig inspirere af hendes yndlingsduft: Hvilken duftfamilie tilhører den? Hvilke noter er prominente i den? Hvilket mærke har lanceret duften, og hvem har sammensat den? På den måde øger du sandsynligheden for, at din gave under træet bliver et hit. Er din kære åben for at prøve noget nyt og altid på jagt efter aktuelle trends? Til de nysgerrige finder du hos parfumdreams altid masser af spændende nyheder. Mange kompositioner fås desuden også som bodylotion, badetilbehør eller bodyshampoo.

Velvære i julegave: Kosmetik til afslappende stunder i vinteren

I tiden op til jul og selve helligdagene er det tid til forkælelse: Wellness og kreative aktiviteter kommer først. Med lækre, duftende badeolier eller et luksuriøst serum kan du give små stunder med wellness i gave. Det er altid et hit at vælge en julegave bestående af kosmetik til din mor, veninde eller søster. Måske har din mor kig på en helt bestemt creme, som hun gerne vil prøve, men aldrig har forkælet sig selv med? Eller måske er din bedste veninde altid på udkig efter nye og innovative behandlinger for en strålende hud? Vi har et utal af produkter til den perfekte mig-tid. Temaet bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt inden for kosmetik og kropspleje. Derfor er vores sortiment også omfattet af et stort udvalg af naturkosmetik samt bæredygtigt producerede, dyreforsøgsfri og veganske produkter.

Skønhedsgave jul: Læbestift, øjenskygge og highlightere giver et festligt touch

Også julegaveideer inden for skønhed er dejlige overraskelser under juletræet. Lækker make up gave jul i opulent emballage er et sandt blikfang. Måske bliver din niece glad for en øjenskyggepalet i flotte farver? Visse paletter indholder foruden hverdagsnuancer også festlige glimmerøjenskygger eller en dramatisk glittereffekt. I juledagene er der masser af anledninger til at prøve dem på. Også en diskret læbestift til hverdagsbrug vækker glæde under juletræet. Nogle typer læbestift er kendt for at passe til alle hudtyper. Af og til kan man ved siden af farveangivelsen også se et påtrykt ”N”. Det står for en neutral undertone, der passer til mange kvinder.

Julegaver til mænd

En parfume er tit den ideelle julegave til far. Hos parfumdreams finder du foruden de klassiske herredufte også passende plejeprodukter fra populære trendmærker samt de største nyheder på markedet. Hvis du vil overraske en mand, som du holder af, så kan du lade dig inspirere af hans yndlingsduft og finde julegaver, parfume og andet i samme duftfamilie. Mange mærker tilbyder også de såkaldte discovery-sæt. De indeholder forskellige dufte i teststørrelse, og de egner sig især til personer, der gerne vil prøve noget nyt, eller som ikke helt kender sin egen smag. Som en opgradering til den daglige plejerutine er julegaver i form af kosmetik et godt valg. Lækre cremer, skønne bodyshampooer eller luksuriøse plejeprodukter til skæg giver små stunder med afslapning i en ellers travl hverdag.

Gavesæt til juleaften

Et gavesæt til jul kan være et godt valg til de personer, som du ikke kender så god. I et gavesæt er der forskellige produkter, der er afstemt efter hinanden. Ofte er de i et lidt mindre format end normalt og kombineret med en kosmetikpung. Selvfølgelig kan du også overraske dine nærmeste med et gavesæt juleaften. Hos parfumdreams finder du et udvalg af dufte i sæt med passende kropsplejeprodukter. Parfumesættene fås som regel i en dekorativ æske. Et særligt skønt gavesæt bliver det, når du allerede kender en af dine næres duftfavoritter.

Jule duftlys: sjælevarme dufte giver et hyggeligt hjem

De pynteglade glæder sig over et duftlys i julegave, kvinde som mand. I løbet af de seneste år har luksuriøse duftlys avanceret til populære indretningsobjekter. I et æstetisk glas med etiket er de små blikfang og flotte i kombination med andre pyntegenstande eller stablede bøger. Først og fremmest lokker duftlys med deres vidunderlige duft, som de tilfører rummet. Hos parfumdreams finder du duftlys til enhver smag: fra diskrete og friske, til dybe, orientalske dufte, som indhyller dig som et kostbart tæppe. Nogle brands har både kompositionerne som skønne duftfriskere og som duftlys. Det er især en god ide, for mange dufte kan vi godt lide, men uden at have mulighed for at bruge dem på kroppen i hverdagen. Sådanne duftlys er en super gave til jul, hvis du gerne vil overraske din veninde eller ven med en parfume, men ikke helt ved, hvor godt en duft passer til vedkommende. Et duftlys er den ideelle mulighed for at blive bekendt med en duft og finde ud af, om man kan lide den i hverdagen. Og måske bliver vedkommende så glad for duften, at du kan give den samme jule gave igen næste – måske endda i en flakon?

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube