Vibratorer

36 Vare
8
4/5 baseret på alle bedømmelser

Vibratoren – Seksuel tilfredsstillelse med et tryk på en knap

Lige siden den blev opfundet af lægen Joseph Mortimer Granville sidst i det 19. århundrede, har vibratoren skabt opstandelse. Oprindeligt blev den opfundet som en terapi mod "kvindelig hysteri", men i dag er det et sexlegetøj. De små motoriserede kammerater fås i stort set alle former og farver. Uanset om det er en naturtro penis eller et futuristisk kunstværk: Kvinder i hele verden er vilde med følgende varianter :

  • Klassisk vibrator: Kort sagt, en dildo med vibration. Som ser ud som en penis. Kan indføres vaginalt eller analt.
  • Klitorisstimulatorer: lille og diskret til udvendig stimulering af klitoris. Den kan både bruges solo eller sammen med en partner.
  • G-punkt-vibrator: Den specielt buede form gør det let for dig at stimulere dit G-punkt inde i vagina.
  • Trykbølge-vibrator: Omslutter klitoris og sørger for intens stimulering. Fås også som parvibrator.
  • Vibrationsringe: Den trækkes over penis og stimulerer klitoris direkte under legen.
  • Kombinerede vibratorer: De er U-formede, så den ene arm kan lægges på klitoris, mens den anden kan føres ind. Det giver dobbelt så meget fornøjelse.

For at gøre det kort: Vibratorer er for længst blevet helt normalt i samfundets midte. Næsten alle kvinder har sådan en lille legekammerat eller har i det mindste været i kontakt med en. Ikke så mærkeligt, for de giver jo en seksuel uafhængighed. Og samtidig er de en berigelse for erotikken som par.

Køb en vibrator – Hvordan finder jeg den rigtige?

For at bestille den rigtige vibrator skal du først gå efter dine personlige præferencer: Hvordan vil du gerne stimuleres? Til ren stimulering af klitoris anbefales en klitorisstimulator eller en variant med trykbølger. Hvis du vil forkæles indefra, så vælg en klassisk vibrator.

Et specielt legetøj er G-punkt-vibratoren. Den er slank bygget og har en karakteristisk krumning. Den gør det særligt let at nå G-punktet og målrettet stimulere det. Disse stimuleringer beskrives af mange kvinder som særligt intense, og derfor er den et godt køb..

Vigtigt, hvis du vil købe en vibrator: Det rigtige materialevalg: Tidligere modeller blev typisk fremstillet af kunststof, men i dag bruges hudvenligt silikone. Overfladen er særlig smidig og opvarmes med kropstemperaturen. Hvis du også ønsker at anvende din nye bedste ven under bruseren, så vælg et vandfast produkt. Om den har løse batterier eller indbygget genopladeligt batteri, kan også påvirke købet.

Sådan rengør du din vibrator rigtigt

Hygiejne er også alfa omega, når det gælder sexlegetøj. Derfor er det lige meget, om du bruger vibratorer udenpå eller indeni kroppen. Du bør i altid rengøre produktet grundigt efter brug. Vandfast legetøj kan du bare skylle under varm vand. Legetøj, som ikke er vandfast, kan du tørre af med en fugtig klud.

Efterfølgende kan du give din motoriserede kammerat et par sprøjt af Toy Cleaner. Det er et specielt desinfektionsmiddel til sexlegetøj. Det angriber ikke den silkebløde overflade, men fjerner alle typer bakterier grundigt. Når alt er tørt, kan det komme tilbage i natbordsskuffen.