Primavera

255
5/5 baseret på alle bedømmelser

Primavera: Olier og naturkosmetik med over 140 biologiske indholdsstoffer

Primavera beskriver gerne sig selv som den allerførste økologiske pioner. I mere end 35 år har mærket været førende inden for aromaterapi og tilbyder 100 procent naturlige æteriske olier og certificeret naturkosmetik med naturlige indholdsstoffer og mange forskellige virkninger. Virksomheden er økologisk og bæredygtig og indgår partnerskaber i øjenhøjde med økologiske landmænd i hele verden.

Om Primavera: Fra de første olier til markedsleder

Indehaverne Ute Leube og Kurt L. Nübling blev inspireret af deres rejser til andre kulturer, og i 1986 grundlagde de Primavera. Deres mål: Den helbredende virkning fra lægeplanter, som de havde stiftet bekendtskab med i eksotiske lande, skulle introduceres i Europa og skabe rammen for en helhedsorienteret indsats. I starten solgte Primavera kun tre duftblandinger. I løbet af årene blev produktsortimentet udvidet, og i dag findes der hundred dufte og æteriske olier fra Primavera.

Først for ca. ti år siden udvidede Primavera sortimentet, så det i dag også omfatter naturkosmetik, og dette område er løbende blevet udvidet. I dag har Primavera naturkosmetik til ansigtet og resten af kroppen, fra rensemælk til anti-aging produkter.

Primavera-olier: Hvad står produkterne for?

Der findes mange typer olier – og også naturkosmetik er ikke længere en nyhed på markedet. Men Primavera-olier og -kosmetik er alligevel anderledes:

  • Alle rene Primavera-olier er rent faktisk 100 procent naturlige. De består af intet andet end den olie, der udvindes af de pågældende planter.
  • Til fremstillingen af Primavera-produkterne bruges først og fremmest biologiske indholdsstoffer. Det omfatter også duft- og farvestoffer samt konserveringsmidler, der udvindes af planter.
  • Produkter fra Primavera er ikke testet på dyr og har NaTrue-mærket.
  • En kvalitetskontrol, der ikke går på kompromis, sikrer produkter uden fejl, hvor funktionen står i centrum.

I de æteriske olier og kosmetikprodukter bruges der mere end 140 biologiske indholdsstoffer fra hele verden. Det er vigtigt for virksomheden ikke at ødelægge de naturlige habitater og at påvirke naturen så lidt som muligt.

Primavera-olier: duftenes store univers

Kun få dråber citronmelisse, lavendel og kamille i et fyrfad eller en duftlampe er nok til at skabe en afslappet stemning. Ud over de rene æteriske olier, der kan kombineres på kryds og tværs, tilbyder Primavera færdigblandede produkter som forskellige typer koncentrater og duftblandinger. De skaber godt humør, større balance, bedre koncentration eller en følelse af en gåtur i skoven. Økologiske rumsprayer og aroma roll-ons fuldender sortimentet.

Tip: Primavera tilbyder også såkaldte duftspredere, der passer til olierne. Duftsten i form af lotusblomster, stilrene aromalys eller aromadiffusere gør det let for dig at forvandle hjemmet til en duftende oase af velvære.

Køb Primavera hos parfumdreams

Produkterne fra Primavera passer perfekt til din hud. De følger mottoet ”Et sundt sind i en sund krop”, og de aktiverende, vitaliserende eller regenererende hudplejeprodukter er et godt bidrag til en sund hud. Se produkterne til krop og sind hos parfumdreams.