Sundhed fra Womanizer

1
5/5 baseret på alle bedømmelser

Womanizer: Den kvindelige lyst er i fokus

Mærket Womanizer står for den kvindelige lyst og har revolutioneret markedet for sexlegetøj. Med den patenterede Pleasure Air Technology, som kan give kvinder en orgasme uden berøring og kun via vakuum-trykbølger i løbet af få sekunder, har de to opfindere Michael Lenke og hans kone Brigitte siden 2014 skabt nogen opstandelse.

At 50 procent af alle kvinder ifølge undersøgelser ikke får en orgasme, ville Michael Lenke ikke acceptere og skabte derfor med hjælp fra sin kone Womanizer. Den skulle give kvinder nye lystfølelser og det helt uden fare for at overstimulere den følsomme klitoris’ 8.000 nerveender.

Womanizer-vibratoren med sin nye teknologi er en succeshistorie og så populær som ingen anden klitoris-stimulator. Mærket fokuserer med sine trykbølgevibratorer udelukkende på kvindens centrum for lyst og sørger ved 98 procent af de kvindelige købere for orgasmer.

Nå centrummet for lysten, med disse Womanizer-produkter

Michael Lenke har ikke kun opfundet Pleasure Air Technology, som Womanizeren benytter sig af, men den indbyggede autopilot. Den sørger for, at der ved brug altid opstår overraskelser, fordi intensitetstrinene varieres automatisk. Det øger lystfølelsen og giver hele tiden nye overraskelser under selvtilfredsstillelsen. Med Smart Silence Technology starter stimulation desuden først ved hudkontakt og er alt i alt meget støjsvag.

Øvrigt Womanizer-sexlegetøj bruger udover trykbølgeteknologien desuden g-punkt-stimulatorer med klassisk vibration.

Hvad står mærket Womanizer for?

Mærket Womanizer vil bryde tabuet omkring masturbation. For mærket handler det ikke kun om den kvindelige lyst, men også om kvinders selvstyrkelse. Womanizers budskab er at befri emnet sex, seksualitet og selvtilfredsstillelse for skam, og det går ind for seksuelt empowerment, ligeberettigelse og mere tolerance.

Womanizer-vibratoren har opnået at gøre millioner af kvinder lykkelige - selv de, som til dato havde problemer med at få orgasme. Selvtilfredsstillelse er i stigende grad ikke længere et tabu-emne og flere og flere kvinder tør at tale om deres ønsker og forkærlighed og det også takket være mærket Womanizer.

Bestil dit Womanizer-sexlegetøj bekvemt online hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe forskellige produkter fra Womanizer. De er alle små, komplekse, tekniske vidundere og overbeviser med deres høje kvalitet. Deres tidløse, elegante design, den gode håndtering og orgasme-garantien på 98 procent sørger for, at næsten alle kvinder allerede efter første brug siger, at det har betalt sig at købe Womanizer.