Ansigt, Krop og Sundhed fra Sante Naturkosmetik

33
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ren naturkosmetik fra SANTE

SANTE fejrer ikke kun naturkosmetik, fordi det er trendy lige netop nu. De har i mere end 30 år arbejdet for planeten, miljøet og dyrevelfærd. Kosmetikprodukterne baserer på naturlige ingredienser, er NATRUE-certificerede og indeholder ikke farlige tilsætninger. Det store udvalg af rense- og plejeprodukter til ansigt, krop og hår er velegnet til hele familien. Dertil kommer makeupprodukter til hud, øjne og læber, som fremhæver dit individuelle look.

SANTE-naturkosmetik for naturlig skønhed uden dårlig samvittighed

SANTE-kosmetik er meget nem at bruge. Producenten er ikke gået på kompromis med sammensætningen. Der er stor fokus på rent naturlige dufte og udvalgte, økologisk dyrkede ekstrakter. Desuden bruges der bæredygtig emballage fra genanvendte materialer, der skåner miljøet.

De fleste naturkosmetikprodukter er veganske og indeholder ikke indholdsstoffer af animalsk oprindelse. Desuden testes der ikke på dyr. Uafhængige test bekræfter effekten af den hudvenlige naturkosmetik fra SANTE.

Sante bruger bevidst hverken syntetiske farve-, duft- og konserveringsstoffer eller råvarer på mineraloliebasis. Også kritiske tilsætninger som silikone, parabener og mikroplast bruges ikke. Udvikling og produktion af produkterne sker CO₂-neutralt i Selzhemmendorf i den tyske delstat Niedersachsen.

SANTE-kosmetik: Produkter til ansigt, hår og krop

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Sante-produkter. Klassikerne er shampooer til forskellige behov, fugtighedsgivende ansigtscremer, opkvikkende brusegeler og naturlige tandpastaer. Her er et overblik over de vigtigste kategorier:

  • Sante-hårpleje: Der er shampooer, balsamer og hårmasker til forskellige behov, blandt andet hårvaske med økologisk koffein og arginin ved hårtab eller anti-skæl-produkter med økologiske enebær, der beroliger huden. Voks, gel, mousse og hårspray giver naturlig hold og volumen.
  • Sante-tandpleje: Tandpastaer med forskellig smag med og uden fluor renser mildt og grundigt. De beskytter tænder og tandkød med stoffer, der er testet af tandlæger. Mineralske slibestoffer angriber ikke tandemaljen.
  • Sante-ansigtspleje: En rense- og ansigtsplejeserie, der passer til den pågældende hudtype, giver velplejet hud. Sante-kosmetik med probiotika skaber balance ved følsom og tør hud. Cremer, rensegeler og masker med granatæble er egnet til blandet hud. Det giver en mat hud og tilfører fugtighed. Anti-aging cremer med parakarse og naturlig hyaluron gør de første fine rynker mindre tydelige og polstrer huden indefra. Vaskegel, ansigtsvand og fugtighedsbooster med økologisk Aloe vera hydratiserer normal hud.
  • Sante-kropspleje: Brusegel fra SANTE er forfriskende og kvikker huden op med citrusfrugter, mynte og økologisk ingefær. Varianter med mandelolie og økologisk aloe vera beroliger og beskytter mod udtørring. En sæbebar til kroppen skal ikke emballeres i plastik og holder længere end traditionel brusegel. Brusecremer med kokosolie og vanilje, der gør huden blød og smidig, er egnet til blid, daglig vask af kroppen. Derefter giver en bodylotion huden god fugtighed og beskytter den mod skadelige miljøpåvirkninger.

Sante har mange forskellige produkter, der gør det muligt for dig at gøre naturkosmetik til en del af din hverdag. Udvalget af de naturlige produkter er stort og udvides hele tiden.

Køb SANTE-kosmetik hos parfumdreams

Blandt de mange krops-, ansigts- og hårplejeprodukter fra SANTE finder du sikkert dine favoritter, der passer perfekt til dine individuelle behov. De indeholder vigtige ingredienser af naturlig oprindelse, har ikke unødvendige tilsætninger og er hudvenlige. Se det store udvalg af Sante-naturkosmetik hos parfumdreams.