Kiehl's

7535
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Kiehl's – førsteklasses hudpleje med naturlige indholdsstoffer

Da den tyske apoteker John Kiehl i 1851 grundlagde virksomheden Kiehl’s i New York, vidste han ikke, at hans produkter stadig efter næsten 200 år ville være så populære. For ham var det vigtigt at producere førsteklasses hud- og hårplejeprodukter med et stort indhold af naturlige ingredienser. Stadig i dag er højeste kvalitet og en bred vifte af produkter til alle ønsker og behov vigtig for den internationalt succesfulde kosmetikvirksomhed.

Righoldige kosmetikprodukter fra Kiehl’s til den naturlige plejerutine

Ingen produkter, der bruges til produktion af plejeserierne fra Kiehl’s, er baseret på dyreforsøg. Derimod er der fokus på naturlige og beroligende aktivstoffer, som tåles både af huden og håret. Mange af produkterne indeholder ud over morgenfrue eller Rosa arctica også lavendel, der virker vitaliserende og regenererende på kroppen.

  • Ansigtspleje fra Kiehl’s: Hver hudtype har forskellige behov. Tør hud har brug for mere fugtighed, følsom hud skal have milde aktivstoffer. Sortimentet omfatter mange produkter fra Kiehl’s til forskellige hudtyper. Alle hudtyper kan renses skånsomt med righoldige peelings, cremer eller serummer, der passer perfekt til den pågældende huds behov.
  • Kropspleje fra Kiehl’s: Men ikke kun ansigtet har brug for omhyggelig pleje. Også resten af kroppen skal plejes regelmæssigt med næringsrige produkter. Kiehl’s har det helt rigtige udvalg af kosmetik, der giver huden tilstrækkelig med fugtighed eller virker reparerende på skadet hud. Således kan endda irriteret hud ånde lettet op og nyde godt af intense og langtidsvirkende plejestoffer.
  • Hårpleje fra Kiehl’s: Der findes normalt, tørt, farvet, fint og krøllet hår. Til hver hårtype har Kiehl's et egnet plejeprodukt, der giver optimale næringsstoffer til håret fra rod til spids. Du kan vælge mellem shampoo, conditioner, hårolier, hårmasker eller hovedbundspeelings. Som prikken over i'et tilbyder Kiehl’s desuden voks og stylingcremer – for intens pleje og smidigt hår.

Blandt kosmetikprodukterne fra Kiehl’s er der noget for ethvert behov. Produkterne fra Kiehl's henvender sig ikke kun til kvinder, men kan også med fordel bruges af mænd. Plejeprodukter fra Kiehl’s til mænd omfatter ikke kun skægpleje, men også Kiehl's ansigtsrens og cremer. Du får altså ikke kun førsteklasses produkter – du får alle produkter fra Kiehl’s til en favorabel pris. Kvalitet kan altså være både førsteklasses og til at betale.

Eksklusiv kosmetik fra Kiehl’s, der holder, hvad den lover

Med kosmetik fra Kiehl’s giver du din krop righoldig pleje. Emballagen er flot, og med det eksklusive, men enkle design adskiller den sig klart fra emballagen fra andre producenter. Indholdet er altid af høj kvalitet, og sammensætningen lever op til endda meget høje krav.

Produkter fra Kiehl’s indholder afbalancerede næringsstoffer, der beroliger huden eller forkæler skadet hår. Sådan kan du allerede i din daglige plejerutine gøre noget godt for kroppen uden at belaste den unødvendigt. Produkterne har en let tekstur, de er nemme at massere ind i huden eller håret og efterlader ikke ubehagelige rester. Hvad der er tilbage, er ren intens pleje, som kroppen har fortjent.

Se de mange produkter fra Kiehl’s hos parfumdreams, og bestil online

Kiehl’s vælger naturlighed – i enhver henseende. Kosmetikvirksomheden Kiehl's tilbyder ikke kun enkelte produkter, men tilføjer løbende flere plejeserier til deres sortiment. Originalstørrelse eller praktisk økonomistørrelse – hos parfumdreams kan du bestille Kiehl's online til en god pris. Så kan du let lære produkternes kvalitet og mangfoldighed at kende.