Læbepomade

132 Vare
244
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Læbebalsam: Første hjælp til medtagne læber

En læbebalsam kan mere end en almindelig læbepomade: Den indeholder nærende ingredienser og lægger sig som en beskyttende hinde på de sarte læber. En læbebalsam virkere regenererende på læberne, også selvom der allerede er opstået små skader. En læbebalsam er især velegnet til tørre eller sprukne læber.

Læbebalsam til tørre læber

Især om vinteren er kulde og den tørre radiatorluft hård ved vores hud. Det kan også mærkes på vores læberne. De tørrer ud og huden føles stram, og i værste fald får man sprukne, ømme læber. Derfor har man brug for en særlig intensiv pleje i denne årstid.

Når de velgørende produkter er smurt på, føles læberne bløde og smidige igen. Men det er ikke kun om vinteren en læbebalsam giver velvære til hele kroppen. Derfor bør man have sådan en balsam på sig hele året.

Læbebalsam til sprukne læber

En læbebalsam er betydeligt mere cremet end en almindelig læbepomade. Den fås i tuber, i små dåser eller som stift. Hvis læbebalsamen tages med fingrene fra en tube eller dåse, bør man altid først vaske hænder, før den smøres på læberne.

Det er et spørgsmål om smag, hvorvidt man foretrækker den ene type frem for den anden. En stift er god at have med undervejs, hvis læberne lige trænger til lidt opmærksomhed. Læbebalsam på dåse er på grund af den cremede tekstur nem at smøre på større områder. Begge typer indeholder dog de samme ingredienser, og der opnås samme resultat.

Indholdsstofferne i de lækre produkter lægger sig som en beskyttende hinde på læberne. Det afgørende er læbebalsamens fedtindhold. Denne er væsentlig højere end i andre produkter. For en intensiv pleje gælder følgende: Jo højere fedtindholdet er, jo bedre.

Når balsamen er kommet på, føles læberne ikke kun smidige, men ser også mindre tørre og sprukne ud. Skadelige miljøpåvirkninger kan ikke trænge ind i huden, og du undgår yderligere skader. Det høje fedtindhold giver læberne glans, hvilket får dem til at se fyldigere ud. Du kan således ikke kun forvente en intensiv regenerering, men også håbe på at få flotte og fyldige læber.

Balsam til læberne: værdifuld sammensætning

Huden ved læberne er meget følsom. En hvilken som helst hudcreme er derfor ikke velegnet til dette område. parfumdreams kan tilbyde en lang række plejeprodukter fra kendte producenter, som specielt er udviklet til læberne. Risikoen for hudirritationer kan således forebygges.

Udover ingredienser, som tilfører fedt, finder man ofte flere hjælpsomme indholdsstoffer, som eksempelvis beskytter mod UV-stråler. Plejende indholdsstoffer, som særligt hyppigt kan findes i en læbebalsam, er f.eks.:

  • sheasmør
  • jojobaolie
  • kokosnøddeolie
  • bivoks

Særligt producenter af produktserier af høj kvalitet er opmærksomme på, at det fortrinsvist er naturlige ingredienser i balsamen, der smøres på læberne. Det kan derfor betale sig at kaste et blik på listen over indholdsstoffer. Folk med følsom hud eller allergi kan derfor også finde en læbebalsam, som passer til dem.

Bestil læbebalsam hos parfumdreams

Det er ikke kun vores ansigtshud, men også vores læber, som vi bør give lidt opmærksomhed. For i sidste ende er de en del at den måde, vi opfattes på af den person, vi står overfor. For at kunne give et strålende smil, har parfumdreams et stort udvalg af velgørende læbebalsam. Så kan du snart hilse et nyt yndlingsprodukt velkommen i din plejerutine.