FOUNDATION SKINCARE LIPS
EYES BRUSHES
BESTSELLER

bareMinerals

103
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

bareMinerals – kosmetik på naturlig basis

Da bareMinerals lancerede de første beautyprodukter i 90'erne, var der ingen som vidste, hvor stor succes mærket ville få. Helt op til i dag står kosmetikfirmaet for clean beauty-produkter, som er fri for parabener, mineraler og andre skadelige indholdsstoffer. Fokus er især på naturlige ekstrakter og værdifulde materialer, som er gode for huden.

Med bareMinerals bruger du det bedste fra naturen

bareMinerals kosmetik Mærket anvender primært rene mineraler, så selv brugere med følsom hud kan få glæde af kosmetik af høj kvalitet. Alle produktlinjer er desuden fri for formaldehyd, mikroplastik, mineralolier, triclosan eller tricaraban.

  • bareMinerals foundation: Det første produkt fra brandet bareMinerals var en loose foundation powder med spf 15. Også i dag nyder produktet stor popularitet. I følge virksomheden bliver der solgt et produkt et eller andet sted i verden hvert 18. sekund. Det særlige: Makeuppen består kun af fem ingredienser, som alle er af mineralsk oprindelse. For at levere et produkt uden bindemidler fås foundationen i pulverform. Der er nu 30 forskellige nuancer til rådighed, så den perfekte tone kan tilbydes til enhver hudtype.
  • bareMinerals øjenmakeup: Ud over løst shimmer øjenskygge byder kosmetikfirmaet også øjenskyggepaletter. Disse produkter er også baseret på rent naturlige ingredienser, men giver en fascinerende smuk øjenmakeup. Der findes primært naturfarver i forskellige brune og beige nuancer. Nogle gange dykker bareMinerals lidt dybere ned i posen med tricks og overrasker med stærkere farver som lilla, rød eller gul.
  • bareMinerals læbemakeup: Velplejede læber er ikke bare lækre at kysse, men føles også dejligt bløde. En farverig finish sætter alle læber perfekt i scene. Til dette formål tilbyder bareMinerals kosmetik i form af læbestifter, lipliners eller gloss-balm. Forskellige nuancer sørger for mange varierede looks, som altid skaber forførende flotte læber.
  • bareMinerals ansigtspleje: Uden en righoldig ansigtspleje er det svært at lægge en vellykket makeup på huden. bareMinerals har udviklet de passende produkter til at skabe en egnet basis. Produkterne er perfekt tilpasset hudens behov. Ud over rækken af cremer kan du også få serummer, essenser, cleansers og masker, som ikke kun gør huden smukkere. Produkterne trækker dybt ind i huden, renser porerne, forsyner hudens lag med fugtighed og lindrer hævelser eller første tegn på hudens aldring.

Sortimentet fra bareMinerals er vokset gennem årerne. Hvis du elsker naturlig og effektiv kosmetik, så er du kommet til det rigtige sted.

Køb bareMinerals billigt parfumdreams

For at du kan teste bareMinerals, tilbyder parfumdreams online et varieret sortiment af de forskellige produkter. Du kan opleve mærkets alsidighed og købe bareMinerals billigt. Så du får en flot makeup uden unødvendige tilsætningsstoffer.