Bestseller

Pleje og Parfumer fra Jean Paul Gaultier

For Jean Paul Gaultier er en parfume som en ekstra hud. Den genspejler personligheden, er hengivende… Læs mere
1002
5/5 baseret på alle bedømmelser

Jean Paul Gaultier Pleje og Parfumer

For Jean Paul Gaultier er en parfume som en ekstra hud. Den genspejler personligheden, er hengivende og sanselig og efterlader en uforglemmelig note... Le Male, Kokorico, Le Beau Male, Fleur du Male, Le Male Terrible, Classique, Ma Dame og Gaultier² er karakterfulde, forførende dufte.
Vidste du at Indhold

Jean Paul Gaultier parfume

Ukonventionel, iøjnefaldende, excentrisk – netop sådan kan den franske modeskaber og grundlægger af virksomheden, der er opkalde efter ham, Jean Paul Gaultier, godt lide det. Fra tøj til parfume – i 1993 lancerede Jean Paul Gaultier sin første parfume til kvinder Jean Paul Gaultier "Classique", i 1995 fulgte den første duft til mænd "Le Male". Ikke kun med mode, men også med hans usædvanlige parfumekreationer følger Gaultier trop med de helt store designere.

En parfume som en anden hud – Jean Paul Gaultier dufte til kvinder og mænd

Modeskaberen der er født i 1952 i nærheden af Paris, udvikler karakterstærke dufte, der er præget af ekstravagance og har altid et strøg af forførelse og sanselighed.

"Le Male" er en af de klassiske Jean Paul Gaultier dufte. Denne parfume overbeviser med en enestående, oprindelig forbindelse af kraft og sanselighed. "Le Male" udmærker sig ved en duft fuld af energi og virkelyst. Med "Classique" skabe Jean Paul Gaultier det kvindelige sidestykke til "Le Male". Denne duftklassiker har en flakon formgivet med kurver, en kvindelig silhuet og repræsenterer den kvindelige forførelse.

Lad dig fortrylle af Jean Paul Gaultier parfurmer: Jean Paul Gaultiers Ma Dame beriger dig med en blomsteragtig, frisk og sart duft – appelsinskal, frisk rose og et sprøjt af grenadine. Det er dét, den moderne kvinde længes efter. Et særligt højdepunkt i Jean Paul Gaultiers duftverden er unisex duften Gaultier², der forener det maskuline med det feminine. Du kan dele den med en anden: Den tiltrækkende eau de parfume til ham og hende. Flakonen er forsynet med magneter og finder på den måde sammen igen – og dermed lader de sig ikke så let adskille fra hinanden. Fleur du Male er endnu et eksempel på en sanselig parfume til den stilfulde mand.

Oplev de ukonventionelle duftkompositioner, som den franske designer er trådt ind i duftenes superliga med - nu hos parfumdreams.de!