Acqua di Parma

145
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Acqua di Parma – dufte, der er inkarneret af den italienske livsglæde

Siden 1916 har det traditionelle mærke Acqua di Parma fra Baron Carlo Magnani vækket begejstring med tidløse dufte, som er inkarneret af Middelhavets lethed. De indeholder ingredienser af høj kvalitet, som spreder ren italiensk livsglæde med hvert sprøjt. Som et symbol på diskret luksus, italiensk stil og håndværkerkunst henvender mærket sig til mænd og kvinder med en kultiveret livsstil, som leder efter noget helt særligt. Acqua di Parma har et bredt udvalg af kærligt sammensatte gavesæt: fra den eksklusive eau de cologne til luksuriøse plejeprodukter og udsøgte dufte til hjemmet.

Acqua di Parma parfume: Klassiske, tidløse dufte, som stråler af elegance

I 1916 opstod den første duft fra Acqua di Parma i et lille værksted i Parma. Den gyldne frugtblanding i "Colonia" er spændende, beroligende og tidløs. Også i dag er den en fast bestanddel af sortimentet. Både mænd og kvinder er begejstrede for den oprindelig formel. Eau de colognen forener sød appelsin, citron og bergamot med et hjerte af lavendel, jernurt, rose og rosmarin. Fint sandeltræ, sød vetiver og sanselig patchouli er den perfekte afslutning på duftoplevelsen. Ingredienserne gør den sprudlende friske citrusduft til en ikonisk inkarnation af den italienske livsstil. .

Gennem årerne er der opstået talrige Acqua di Parma dufte, som forener kvalitet, eksklusivitet og elegance. Broget salvie, lavendel, sort peber og moskus beriger de spændende dufte til mænd. Mærkets parfumer til kvinder gør brug af blomsteragtig ingredienser som rose, storkenæb, bonderose og magnolie.

Afslappede, solstrålende unisexdufte forfører os til Middelhavet med dufte, der stråler af mandarin, appelsin, bergamot, grapefrugt og citron. Jordagtige noter af egemos og patchouli, som møder vibrerende, citronagtige akkorder, minder mest af alt om en morgengåtur i skoven. Ud over parfumer fra Acqua di Parma kan du hos parfumdreams vælge mellem mange andre produkter, som forkæler krop og sanser med udsøgte duftkompositioner:

  • Acqua Di Parma unisexdufte: En stor del af duftsortimentet er udviklet til alle køn. Duftene er ofte friske, tidløse og unikke.
  • Acqua Di Parma damedufte: De elegante damedufte er kendetegnet ved deres blomsteragtige noter. De understreger diskret din kvindelighed uden at virke påtrængende.
  • Acqua Di Parma herredufte: Friske dufte sat samme med maskuline noter som moskus eller ceder giver manden en uimodståelig aura.
  • Acqua Di Parma Home Fragrance: Med stearinlys og duftpinde skaber mærket en luksuriøs duftoplevelse til din bolig.

Elegante gavesæt fra Acqua Di Parma i den traditionelle gule hatteæske indeholder shower gel, bodylotion, deodorant eller et duftlys. De er også meget velegnede som en kærlig og stilfuld gave. Prøvesæt med forskellige mini-dufte er perfekt egnet til at tage med på rejsen.

Køb dufte og plejeprodukter fra Acqua di Parma til en god pris

De udsøgte dufte fra Acqua di Parma vækker alle sanser med de harmoniske kompositioner. Du bliver sendt på en duftrejse til de skønneste steder i Italien med et herligt strejf af eksklusivitet. Den førsteklasses duftsammensætning spreder lethed og forfører sanserne med citronagtige noter. Hos parfumdreams kan du købe de luksuriøse produkter fra Acqua di Parma prisbilligt. Gå på opdagelse i sortimentet hos parfumdreams, og forkæl dig selv og dit hjem med elegante dufte.