-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (6)

Acqua di Parma Colonia Club Eau de Cologne Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
bergamot, citron, peber
Mellemnote
rosmarin
Bundnote
ceder, moskus
duftretning
krydret, træagtig
AttNote_ss_ss
bergamot, ceder, citron, moskus, peber, rosmarin
I 2022 præsenterer Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne spray, en fin duft til sommeren. Duften er skabt til mænd og kvinder og har topnoter af rosa peber, bergamot, citron og sort peber. Rosmarin og shiso udgør hjertenoten, mens basen består af moskus og cedertræ. I tråd med den friske grønne duft er flaskens etiket og hætte grønne. Selve unisex-duften er krystalklar, og flasken har naturligvis den typiske Acqua di Parma-form. Med Colonia Club eau de cologne spray henvender det traditionsrige italienske firma sig til alle mænd og kvinder, der foretrækker lette dufte om sommeren.

En til alle og overalt

. Vi ved selvfølgelig, at Acqua di Parma har sit hovedkvarter i Parma. Om foråret og sommeren er luften der fyldt med grønne, træagtige, urteagtige aromaer, dufte af blomster, krydderier og krydderurter. Damerne elsker denne tilstedeværelse lige så meget som mændene. Så hvad kunne være mere oplagt end at indfange duften i en eau de cologne-spray. Den, der forventer en duftbombe, vil sandsynligvis blive skuffet. Men hvis du ønsker at bære en elegant og samtidig behersket unisex-duft, er Acqua di Parma Eau de Cologne Spray Colonia Club lige noget for dig.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRAL.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube