Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams
4,5 (31)

Versace Eros Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
æble, citron, mandarin, mynte
Mellemnote
amber, salvie, storkenæb
Bundnote
ceder, patchouli, sandeltræ, vanilje
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Eros
Supralinje
Dufte til mænd
Eros eau de parfum spray fra Versace blev lanceret i 2020 og adskiller sig i tilstedeværelse og sammensætning fra Eros eau de toilette, der blev lanceret i 2012. Den friske og krydrede duft er skabt af Olivier Pescheux og har topnoter af kandiseret æble, spearmint, mandarin og citron. Hjertenoten er dannet af rosengeranium, Ambermax(R) og salvie. Basen i Eros eau de parfum spray er overdådig. Her mødes vetiver, patchouli Orpur(R), sandeltræ, Orpur(R) og vanilje. Det er lykkedes parfumøren at komponere sødmen på en meget behersket måde; faktisk tager den kun toppen af krydringen og syrligheden. Det gør Versace Eau de Parfum Spray til en vidunderlig forfriskende, elegant og maskulin duft.

En perfekt tilstedeværelse til alle lejligheder

. Eau de parfum fra Versace begejstrer mænd. Det er fuldstændig ligegyldigt, om de kender eller kan lide eau de toilette sprayen. Det skyldes, at eau de parfum-sprayen har en moderne, sofistikeret udstråling, der perfekt understreger bærerens maskulinitet. Ikke desto mindre er duften umiskendelig Versace, umiskendelig Eros. Den er simpelthen et must for alle mænd, der leder efter en maskulin duft, som er udtryksfuld, men ikke overvældende. Derfor er parfumen også velegnet til både arbejde og fritid.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL
4,5
4,5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube