Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (128)

Burberry Hero Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
fyr
Mellemnote
benzoe
Bundnote
Cedertræ
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Hero
Supralinje
Dufte til mænd
duftretning
træagtig
Produkttype
Spray
I 2022 introducerer Burberry Eau de Parfum Spray Hero. Duften er sød og træagtig og er beregnet til mænd. Den er skabt af parfumeur Aurélien Guichard, men den har ikke brug for en pyramide for at udvikle sin ret langvarige tilstedeværelse. Fyrrenåle møder benzoe, atlasceder kombineres med himalayaceder og virginiaceder, før røgelse forsigtigt omslutter det hele. Sammensætningen af Eau de Parfum Spray Hero har ikke kun søde og træagtige sider, men også harpiksagtige elementer, der forhindrer duften i at blive for sød. Med Hero præsenterer Burberry en eau de parfum-spray, der bryder lidt med mærkets velkendte britiske underdrivelse.

Moderne og afslappet, elegant

. Søde herredufte er sjældne hos Burberry, hvilket gør denne sammensætning så meget desto mere spændende. Herrer, der kan lide det søde og lidt harpiksagtige, vil få deres penge værd med Hero. Især fordi duften udvikler sig til en virkelig træagtig drydown over tid. Burberry har endnu en gang bevist, at de har en god fornemmelse for elegante og tidløse trends. Og selvom duften er sød, er den også maskulin, men med en bevidst nonchalance, og den trænger sig ikke på, det er trods alt en eau de parfum-spray til byen, hvor der ofte er alt for mange mennesker, og man ikke har lyst til at bære ekspansive dufte.
Anvendelse
Spray Burberry Hero Eau de Parfum på pulspunkterne, især på halsen, bag ørerne og på sprækken for at give duften den varme, den skal bruge for at folde sig ud.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube