Parfumesæt til kvinder

115 Vare
109
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb parfumesæt til damer online – fortryllende og sanselig

Mange kvinder føler sig med sin yndlingsduft sanselige og fulde af selvtillid. Ofte favoriserer kvinder i årevis en helt bestemt parfume. Mænd der kender det helt rigtige parfumesæt til kvinder kan score points hos kvinderne. Hvis du har været sammen med en kvinde i længere tid, kan jo blot kaste et blik på hylden på badeværelset for at finde ud af, hvilken duft hun holder af. Alle andre kan kun gætte. Et godt holdepunkt er duften, kvinden bærer på et stævnemøde. Der er første holdepunkt for den rigtige parfume. Men også andre midler kan være en hjælp til at finde det rigtige parfume gavesæt til kvinder

Hvilket parfumesæt til kvinder er det rigtige?

Hvilket parfume gavesæt der er det rigtige, afhænger af mange faktorer. Naturligvis er det bedre at kende modtagerens personlige smag for med duftsættet at kunne score point hos damen. Tre faktorer kan hjælpe til at vælge den rigtige parfume til kvinder:

  1. Bruger kvinden din duft dagligt eller kun til særlige lejligheder?
  2. Er gaven til en ung kvinde eller envoksen kvinde?
  3. Hvilken personlighed besidder kvinden? Er hun sportslig? Er hun rolig eller temperamentfuld? Kan hun godt lide duften af vanilje eller er hun mere til det frugtagtige?

Det rigtige parfume gavesæt til den rigtige lejlighed

Kvinder der dagligt bruger en duft, anvender gerne en diskret Eau de Toilette. Til særlige lejligheder tager hun yndlingsparfumen på. Det er ofte en lidt tungere duft. Orientalske dufte eller moskusdufte fortryller sanserne og giver kvinder følelsen af sanselighed og erotik. Kvinder, der godt kan lide det lidt mere diskrete bruger som regel en lettere parfume med et strøg af blomstrende friskhed. Parfumen må også gerne have en frugtagtig note.

Det perfekte parfumesæt til den rigtige alder

Lige så forskellige duftene er i sig selv, lige så meget afhænger de af kvindens alder og det skal der tages højde for ved køb af duftsæt til kvinder. Unge kvinder foretrækker ofte en Eau de Toilette med friske, blomsteragtige og blide dufte som vanilje, syrener eller rose. Ældre kvinder derimod foretrækker parfumer, der ikke virker for kraftige, for søde eller for strenge - en diskret parfume.

Med det rigtige duftsæt understreger du personligheden

En parfume er altid et statement. Det afspejles i den foretrukne duftnote hos talrige kvindelige personligheder. En sportslig kvinde holder ofte af en frisk duft. Parfumesæt til kvinder med en duft af mynte, melon, eukalyptus eller lime giver sådanne kvinder et frisk kick.

Forføreriske kvinder intensiverer deres personlighed med en orientalsk duft af granatæble eller sorte orkideer mens den elegante kvinde er sig bevidst, hvilken duft der afrunder hendes flotte garderobe. Essenser fra amber, vanilje eller sandeltræ garanterer et strøg af luksus uden at overdrive. Beslutsomme og selvbevidste kvinder foretrækker dufte, der understreger deres stærke personlighed. En blomsterduft med eksempelvis lilje er her det rigtige valg.

Køb parfumesæt til kvinder billigt online

Med et duftsæt til kvinder gør mænd det helt rigtige. Især parfume gavesæt med brusegel, bodylotion og foaming shower glæder enhver kvinde. Hvis du føler dig usikker så anbefaler vi et duftsæt med to forskellige dufte. Det giver hende mulighed for at prøve to dufte samtidigt. Kvinder der er meget ude omkring og gerne vil påføre sig frisk duft af og til, glæder sig over et parfumegavesæt med yndlingsparfumen i et praktisk håndtaskeformat.

I parfumdreams onlineshop finder du det rigtige parfumesæt til kvinder med forskellige duftnoter og duftsæt tilbud. Bestil dit parfume gavesæt billigt online til det perfekte gaveøjeblik.