Voce Viva

Born in Roma

Bestseller

Parfumer fra Valentino

790
5/5 baseret på alle bedømmelser

Valentino parfume: Pure elegance og usædvanlige duftnoter

Mærket Valentino står for luksus, for dufte af høj kvalitet og for noget helt særligt. Det blev grundlagt i 1959 af Valentino Garavani. Italieneren imponerede tidligt med en sans for det usædvanlige og også i Valentino parfumer finder man disse særlige noter igen.

Som næsten intet andet mærke lykkedes det Valentino at afstemme mode og dufte efter hinanden og skabe et samlet kunstværk, som står for elegance og skønhed. Mærket Valentino er dog ikke længere på designerens hænder, men ejes siden 2007 af det britiske investeringsvirksomhed Permira.

Den første Valentino-duft kom på markedet i 1978 og integrerede sig perfekt i Valentino-modens succes. I 2012 lanceredes Valentinos mest succesfulde parfume, ”Valentina”, som spreder sanselige duftnoter. Men ikke kun Valentino damedufte er fast forankrede i luksusmærkets portefølje – også dufte til herrer hører til det etablerede sortiment.

Med disse dufte overbeviser Valentino både herrer og damer

Udvalget af dufte er ikke kæmpestort hos Valentino. I stedet satser mærket på udvalgte parfumer, elegante ingredienser og duftkompositioner, der indprenter sig. Hvad enten det er Valentino eau de parfum eller Valentino eau de toilette – følgende dufte er blandt mærkets mest kendte:

  • Dameparfumen ”Valentina”, som kan fås som eau de parfum eller også som eau de toilette i Acqua Floreale-varianten.
  • Dameparfumen ”Donna” samt Donna Born in Roma fra Valentino, som kan købes i forskellige versioner som fx ”Coral Fantasy” og ”Yellow Dream”. ”Born in Roma” er en hyldest til den italienske hovedstad Rom, hvor designeren Valentino grundlagde sit modehus af samme navn.
  • Dameparfumen Voce Viva fra Valentino, som først kan købes siden 2020 og som dufter af mandarinorange, bergamot, ingefær, tonkabønne og sandeltræ.
  • Valentino herrenparfumen Uomo, som også fås i versionerne ”Uomo Born In Roma” samt ”Uomo Intense”.

Valentino er overbevisende med usædvanlige duftkompositioner som fx myrte, bergamot og hasselnød eller citrus, rose, bergamot og patchouli. Hver Valentino-duft har ikke kun en enestående duft, den udstråler også hele mærket Valentinos elegance. Også parfumernes flakoner afspejler dette.

Men det er ikke kun dufte, der pryder Valentios produktsortiment, også kosmetik hører til det italienske luksusmærkets portefølje. Bodylotion, makeup-produkter som fx læbestifter, rouge eller foundation samt mascara og øjenskygge findes i sortimentet. Deres emballering er udformet i typisk Valentino-rød og er således iøjefaldende.

Hvad gør mærket Valentino til det, det er?

Valentino er et af de mest kendte haute couture-mærker i verden. Denne glans skinner også på mærkets parfumer, som dufter elegant og afstiver selvtilliden hos kvinderne, som bruger den. Parfumernes duftnoter er præget af sanselighed og udstråler styrke og selvtillid.

Køb din Valentino parfume hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe Valentino-parfume og kan vælge mellem Valentino eau de toilette og Valentino eau de parfum. Du bestemmer, hvor intens duften skal være og hvilken duftretning, du vil gå.