Bestseller

Prada parfume

1244
5/5 baseret på alle bedømmelser

Prada parfume til eksklusive øjeblikke

Prada blev grundlagt i 1913 af Mario og Martino Prada og fokuserede i starten på alle mulige slags lædervarer såsom kufferter, tasker og handsker. I 1978 arvede Mario Pradas barnebarn Miccia Prada familieforetagendet og bidrog sammen med sin mand væsentligt til den succes, luksusmærkets har i dag.

Siden da kan Prada ikke kun tilbyde et eksklusivt udvalg af tasker og lædervarer, men også kosmetik og parfumer af høj kvalitet er i mellemtiden en del af mærkets sortiment. Især de lækre parfumer fra Prada er særdeles populære og står får brugerens ekstravagance og individualitet.

Køb eau de parfum fra Prada: ren elegance

Med en parfume fra Prada understreger du din attitude – uden at virke påtaget. Klassiske duftkompositioner kan på samme måde som sommerlige og sensult-graciøse dufte findes blandt Pradas eau de toilettes. Førsteklasses dufte til kvinder fra Prada skaber et åndeløst spændende look. Parfumer fra Prada indeholder esklusive og rene ingredienser som orangeblomst, indisk jasmin, ambra, tronkabønne og bergamot. Duftnoter, som holder i lang tid, efterlader en behagelig følelse.

Parfumer fra Prada til enhver smag

Dufte til mænd fra Prada fremstilles med hengivenhed og ingredienser, som rækker lige fra lette, bitre noter til de lette og friske. Bergamot, orangeblomst, cedertræ og neroli er kun nogle af bestanddelene, som Prada gerne bruger i deres parfumer. Prada opsporer aktuelle trends og omsætter disse til nye parfumekreationer til ham og hende. Hvis man ikke vil vælge mellem diskrete, blomsteragtige noter og en intensiv duft kan hos perfumdreams også finde unisex-parfumer fra Prada. Den populære unisex-serie er især populær hos fans af unikke dufte.

Køb Prada parfume online hos parfumdreams

Køb parfume fra Prada: Hos parfumdreams finder du et eksklusivt udvalg af parfumer fra Prada til kvinder og mænd. Brug de praktiske filtre og find dine yndlingsduftnoter såsom vanilje, moskus, sandeltræ og blomsteragtige komponenter. Med en parfume fra Prada, som harmonerer med dig og din hud, vækker du opsigt, når du træder ind i et rum - uden at det virker overdrevet. Køb din nye Prada-parfume hos parfumdreams og få den leveret nemt og hurtigt hjem til dig.