Abercrombie & Fitch parfume

39
5/5 baseret på alle bedømmelser

Abercrombie & Fitch-parfume: Inspirerende & selvbevidst

Abercrombie & Fitch blev allerede grundlagt i 1892 og har haft både gode og vanskelige tider. Fra 1980’erne har konceptet været at tilbyde førsteklasses livsstilsmode. Først i 1997 udviklede Abercrombie & Fitch de første parfumer, der er kendetegnet ved deres ungdommelige lethed. Også i dag står Abercrombie & Fitch-parfumerne for selvbevidst ungdommelighed og inspirerende friskhed.

Abercrombie Fitch-parfume: Ingen tid til kedsomhed

Abercrombie Fitch-parfumerne er helt sikkert ikke kedelige. Hvert år skaber Abercrombie & Fitch nye dufte til ham og hende. I Abercrombies kvindedufte finder man ofte blomsteragtige nuancer med frugtige duftkomponenter. Til de maskuline dufte bruger Abercrombie & Fitch med fordel træagtige nuancer som bergamot og tonkabønne.

Maskuline dufte fra Abercrombie & Fitch

Med deres parfumer til mænd fejrer Abercrombie & Fitch selvbevidst maskulinitet. De bruger både aromatisk træagtige nuancer som moskus og læder og sødlige og frugtige essenser fra blomstrende lavendel og saftig vandmelon. Det er de helt unikke kompositioner, der kendetegner Abercrombie & Fitch-herreduftene. Med deres enestående blanding af sarte blomster og kraftige noter har de en høj genkendelsesværdi og bliver derfor hurtig til en nye duftfavorit.

Også kvindeparfumer fra Abercrombie & Fitch har helt særlige duftkompositioner. Det populære mærke fra USA ved præcis, hvad kvinder holder af. Uanset om den bruges i fritiden, på kontoret eller ved en middag for to: En parfume fra Abercrombie & Fitch sætter prikken over i'et ved ethvert look.

Køb parfume fra Abercrombie & Fitch online hos parfumdreams

Abercrombie & Fitch-parfume inspirerer mennesker til at være mere selvbevidste. Med umiskendelige kompositioner mellem blomsteragtig-frugtig og træagtig-forførende er det lykkes for livsstilsmærket at fortolke den ungdommelige lethed uden at virke påtaget. Hos parfumdreams finder du din nye yndlingsparfume fra Abercrombie & Fitch, så du kan gå dagen i møde med stor selvtillid.