Flowerbomb Spicebomb Bonbon

Viktor & Rolf

1573
5/5 baseret på alle bedømmelser

Viktor & Rolf parfume: Hvordan et venskab blev til et luksusmærke

Varemærket Viktor & Rolf er berømt for sit hele enestående design, der ofte henter inspiration fra kunsten og litteraturen. Viktor Horsting og Rolf Snoeren, grundlæggerne af Viktor & Rolf, lærte hinanden at kender i deres studietid på kunstakademiet i Arnhem i Holland. Hurtigt fandt de deres fælles passion for mode og besluttede at skabe deres egne design. I 1993 grundlagde de deres modemærke. Den første Viktor & Rolf-parfume blev lanceret i 2005.

Her er de mest populære dufte fra Viktor & Rolf:

Viktor & Rolf Flowerbomb: Denne duft fra Viktor & Rolf forkæler dine sanser med et væld af florale og frugtagtige aromaer. Topnoten består af en sand eksplosion af sød mandarin og bergamot, der ledsages af et strejf af te og et stænk af fresia. Hjertenoten udfolder sig som en rig og forførende blanding af jasmin, rosenblade og orkidé, der afsluttes med patchouli og moskus. Kombinationen giver duften en sanselig og feminin note, der holder hele dagen.

Viktor & Rolf Spicebomb: Denne mandeduft fra Viktor & Rolf imponerer ved sin kombination af krydder- og træagtige noter. Topnoten af skarp peber, kanel og grapefrugt efterlader et levende og maskulint indtryk. I hjertet af denne duft gemmer sig en blanding af læder, tobak og vetiver, der danner en varm og røgagtig note. Basenoten af tonkabønne og vanilje giver duften en blid og sød karakter, der helt perfekt fuldender duftens maskulinitet.

Bonbon fra Viktor & Rolf: Denne parfume fra Viktor & Rolf er sød og frugtig og lige til at tage en bid af: Til alle kvinder, der foretrækker intense dufte. Parfumens topnote er mandarin, appelsin og fersken, der giver duften en frisk og lys karakter. I duftens hjerte udfoldes jasmin og appelsinblomst, der leder duften i en blomsteragtig retning. Basenoten består af karamel, vanilje og sandeltræ, der giver parfumen en sanselig og feminin afslutning.

Efterhånden er luksusmærket Viktor & Rolf lige så kendt for sine omhyggeligt komponerede parfumer som for sine modekreationer.

Viktor & Rolf parfume: Fra små begyndelser til stor berømmelse

Selv om Viktor & Rolf i dag er et internationalt luksusmærke, begyndet makkerparret i det små med hårdt arbejde for at opbygge deres virksomhed. I et interview med britiske Vogue fortalte Viktor Horsting, at de i starten af deres karriere hver dag arbejdede i 16 timer for at gøre deres vision til virkelighed. I alle parfumerne fra Viktor & Rolf genspejles designernes høje ambitioner og gode smag.

Viktor & Rolf er kendt for at bløde op på grænserne mellem mode og kunst. Parfumen Flowerbomb er ikke kun en duft, den er også et kunstværk i hverdagen. Den håndlavede flakon med den facetterede prop virker som en moderne skulptur.

Køb Viktor & Rolf parfume hos parfumdreams

Oplev en verden af dufte fra Viktor & Rolf. Blomsteragtig eller krydret: Her er der noget for enhver. Find de mest populære dufte hos parfumdreams, og nyd godt af de fordelagtige priser.