Flowerbomb

Spicebomb

Bonbon

Parfumer fra Viktor & Rolf

I 2005 åbnede Viktor og Rolf deres butik i via Sant'Andrea i Rom, hvor du bliver taget med til en an… Læs mere
1215
5/5 baseret på alle bedømmelser

Viktor & Rolf Parfumer

I 2005 åbnede Viktor og Rolf deres butik i via Sant'Andrea i Rom, hvor du bliver taget med til en anden verden. Forskellige perspektiver, ligevægt og symmetri. Udveksling for oven og for neden, optiske illusioner - alt det, som fascinerer allerede som barn. Begge kunstnere er betragtes som intellektuelle og legesyge og er begge født i 1969. Helt fra start følte de sig begge tiltrykket af modeverdenen og præsentere de i 1998 deres første haute couture-kollektion i Paris, som faldt i manges øjne på grund af det fordrejede design. 10 år efter grundlæggelsen af deres tøjmærke i 1995 lancerede Viktor & Rolf også deres første parfume på markedet. Med Viktor Rolf Antidote Eau de Toilette Spray har de kreeret en duft til mænd, som afspejler den unikke designerduo Viktor & Rolf.
Vidste du at Indhold

Viktor & Rolf får en parfume bombe til at sprænge

De to hollandske designere Viktor & Rolf kan ikke tilpasses en stilretning og det er netop deres styrke. Du afskyr det overfladiske og derfor lægger du vægt på dybde og detaljer. Også navnene på disse succesrige dufte røber, at de er anderledes end andre haute couture designere og parfumører. Viktor & Rolf Flowerbomb og Spicebomb har med rette fået det navn for allerede ved første øjekast sørger de for en knaldende effekt. Flakonerne med kvindeduften Flowerbomb og herreduften Spicebomb har en fræk former som granater, der kan eksplodere lige pludselig. Også ved parfumen kommer det til en eksplosion men kun i positiv forstand. Designeren blander klassiske værdier med nye impulser og det afspejles også i duftene.

Fantasifulde komponenter kombineres med luksus og elegance, Hollywood-glamour, ekstravagance og avantgarde finder med enkeltheden igen jordforbindelse. Således finder du i Viktor & Rolf Flowerbomb orkideer og roser sammen med te og bergamot mens Spicebomb overbeviser med chili og safran, kanel, læder og tobak. Parfumen fra Viktor & Rolf har vækket begejstring i flere generationer og tiltaler optisk og olfaktorisk alle dem, som ikke retter sig efter mainstream tendenser. Hvis du har oplevet de sympatiske bomber fra designerduoen ved du også, hvad du vil og hvordan du kan opnå det. Lad dig rive med og dyk ned i Viktor & Rolfs verden af usædvanlige dufte, der både kan bruges i hverdagen og til større arrangementer.