Zarkoperfume

56
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Zarkoperfume: Det innovative koncept fra Danmark

Navnet er lige så usædvanligt som konceptet for parfumer fra Zarkoperfume: molekylære dufte. Den kreative pioner, der skabte Zarkoperfume, hedder Zarko Ahlmann Pavlov. Danskeren med de jugoslaviske rødder kommer egentlig fra modebranchen. Men efter kun få år besluttede han at sætte sig ind i parfumernes verden. Han opdagede konceptet om molekylær parfume, der først udvikler sin individuelle duft på huden.

Zarkoperfume: De mest populære dufte

Zarkoperfumes sortiment er stort. Her giver vi dig et overblik over de mest populære Zarkoperfume-dufte:

  • Zarkoperfume The Muse: Denne eau de parfum spray fra Zarkoperfume er kendetegnet ved sin typisk skandinaviske enkelthed. Denne unisexparfume består ikke af en bred vifte af aromaer, men af tre duftnoter: Bomuld, hvid moskus og hvid oud, der kombinerer træagtig røgelse med otte krydderurter. En udtryksfuld duft fra 2020, der viser, at man sagtens kan skabe et stærkt udtryk hjælp af enkle blandinger.
  • Molecule 234.38: Denne molekylære duft fra Zarkoperfume har ingen top-, hjerte- og basenote, fordi den består af et enkelt molekyle. Der er dog tale om en helt særlig substans med navn Iso-E-Super. De fleste duftnoter med en komponent af cedertræ indeholder dette molekyle. Hudens kemiske sammensætning bestemmer, hvordan duften udfolder sig. Fans beskriver duften som let krydret, varm og blød. Det er dog næsten umuligt at beskrive denne eau de parfum spray fra Zarkoperfume. Men konceptet fungerer, for Molécule 234.38 er en af Zarkoperfumes mest populære dufte. Den er også egnet til de fleste mennesker med allergi, fordi den ikke indeholder æteriske parfumeolier.
  • Pink Molecule 090.09: Denne eau de parfum spray er den første duft, som Zarkoperfume lancerede i 2014. Den er stadig i dag en af Zarkoperfumes bedste parfumer, der med sin minimalistiske struktur på bedste vis præsenterer parfumeproducentens enkle koncept. Der er ingen hjertenote. Derimod er topnoten med orkidé, abrikos og hyldebær enorm kompleks og danner den perfekte kontrast til basenoten mahogni. Den står for den træagtige og krydrede note, der tiltaler både mænd og kvinder.

For få år siden var molekylære parfumer et totalt ukendt nicheprodukt i den internationale parfumebranche. I 2014 skabte den innovative dansker Zarkoperfume og dermed et helt nyt segment, som han markedsfører perfekt – den skandinaviske klarhed ses både i flakonernes design og i selve konceptet.

Bedste Zarko-parfume: Parfumen, der bare må prøves

Da Zarko Ahlmann Pavlov eksperimenterede med nye duftmolekyler i gelform, opdagede han ved en rent tilfælde molekylernes egenskaber. Den enestående duft udvikler sig først på huden, når duften går i forbindelse med hudens fugtighed og mikrobiom.

Hudens mikrobiom er dens helt individuelle sammensætning af mikroorganismer, og den har en beskyttende barrierefunktion. Sammensætningen er individuel og forskellig fra menneske til menneske. Derfor udfolder parfumerne fra Zarkoperfume sig på så mange forskellige måder.

Køb Zarkoperfume hos parfumdreams

Hos Zarkoperfume er der fokus på bæredygtighed og bevidst brug af ressourcerne. Pavlov siger: “Parfume er som et kunstværk, et maleri på et lærred eller et stykke musik. Duften, essensen bør være i centrum, ikke markedsføringen eller overdådige emballager.” Derfor er der som regel heller ikke en yderemballage i plastik. parfumdreams har et stort udvalg af Zarkoperfume – bestil den nu til en god pris!