Elizabeth Arden

10
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Elizabeth Arden: Kosmetik og parfume med tradition

Navnet Elizabeth Arden har i mere end 100 år været på alles læber. Elizabeth er en erhvervsdrivende, som har præget kosmetikkens og parfumernes verden som ingen anden. Bestemte produkter fra Elizabeth Arden har udviklet sig til klassikere med kultstatus som fx Eight Hour plejen.

Elizabeth Arden produkter: Fra 5th Avenue og ud i hele verden

Nogle mennesker er trailblazers. Elizabeth Arden er uden tvivl en af de erhvervsdrivende, som har styrket generationer af kvinders selvtillid. Hun blev født som Florence Nightingale Graham i en lille by i Canada under fattige kår. I 1908 flyttede hun som 20-årig til New York. To år senere åbnede hun sin første kosmetiksalon på den berømte 5th Avenue.

Salonen havde en rød dør. Kosmetik og også parfume fra Elizabeth Arden bærer stadig navnet Red Door. Allerede i 1930 havde Elizabeth Arden Red-Door-spaer i næsten alle amerikanske metropoler.

Til de mest populære produkter af Elizabeth Arden hører:

  • Elizebeth Arden pleje: Hudpleje som fx Eight Hour-cremen har for længst opnået kultstatus. Og ikke uden grund: Dette plejeprodukt har været på markedet siden 1930 og er stadig meget populært. Ifølge legenden skabte hun cremen til heste. Da en lille dreng faldt i stalden og kom til skade med sit knæ, behandlede Elizabeth Arden såret med cremen. 'Eight hours' senere var huden allerede helet.
  • Elizabeth Arden Sunflowers: Denne eau de toilette fra Elizabeth Arden blev lanceret på markedet i 1993 og hører siden da til duftene med en loyal skare af fans. Som navnet lover, bringer Sunflowers med en komposition af frugter, frisk bergamot og priklende jasmin solskin ind i grå dage.
  • Elizabeth Arden Green Tea: Klassikeren fra Elizabeth Arden er den perfekte dameduft til varme dage. Med noter af grøn tee, som har givet den navnet, dufter parfumen både frisk og elegant. I mellemtiden er produktserien hele tiden blevet større og omfatter for eksempel også cremer og deodoranter.

Produkterne fra Elizabeth Arden er altid stilfulde, enkle og virksomme. Derfor har kvinder stolet på mærket i flere årtier.

Elizabeth Arden kosmetik, fra revolutionerende læbestift til ceramider

Elizabeth Arden har altid været en trendsætter. Under 2. verdenskrig designede hun den legendariske læbestift Red Door, som var afstemt efter amerikanernes militæruniform. Læbestiften kan findes i det omfattende sortiment af Elizabeth Arden produkter hos parfumdreams.

Ligeså revolutionærende som læbestiften var skønhedsprodukter i rejsestørrelser, som hun allerede lancerede på markedet i 1917. Desuden var Elizabeth Arden den første virksomhed, som sendte kvindelige medarbejdere på kurser og dækkede hele USA med sin salesforce.

Også kapslerne med ceramider, som Elizabeth Arden allerede lancerede i 1990, skulle vise sig at være revolutionære. Enkeltdoseringen af et ansigtsserum i en kapsel havde indtil da endnu været ukendt.

Hvor kommer navnet Elizabeth Arden fra?

Den erhvervsdrivende Florence Nightingale Graham lod sig inspirere af litteraturen til sit mærkenavn Elizabeth Arden. Elizabeth stammer fra en roman af digteren Elizabeth von Arnim, Arden stammer fra et digt af Alfred Tennyson.

Hos parfumdreams kan du købe Elizabeth Arden kosmetik og parfum til små priser. Gå på opdagelse i dette revolutionære mærkes omfattende sortiment.