Ansigt, Kosmetik og Parfumer fra Elizabeth Arden

Allerede i 1910 revolutionerede Elizabeth Arden kvinders liv rundt om i verden. Som iværksætter var… Læs mere
316
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Elizabeth Arden Ansigt, Kosmetik og Parfumer

Elizabeth Arden – pleje og parfume med lang tradition

Allerede i 1910 revolutionerede Elizabeth Arden kvinders liv rundt om i verden. Som iværksætter var hun den oprindelige #girlboss. En kvinde, der byggede en virksomhed op fra bunden, da det ikke kun var skandaløst, men også kontroversielt at være forretningskvinde. Mere end et århundrede senere er Elizabeth Arden-mærket stadig på forkant med teknologien - med produkter, der ikke leverer løfter, men beviser.

I løbet af sin levetid opbyggede Miss Arden et imperium af 17 Elizabeth Arden-virksomheder og 40 saloner over hele verden, skabte mange premierer og brød det metaforiske glasloft med hver præstation. Virksomheden, hun grundlagde, trives stadig i dag og fortsætter sin arv med at fremme kvinder - grundlagt af en kvinde, for kvinder og stadig drevet af kvinder i dag.

Trendvisende plejeprodukter fra Elizabeth Arden

Elizabeth Ardens legendariske Eight Hour Cream Skin Protectant blev lanceret i 1930. Hun havde udviklet salven til at berolige sine hestes knæ og masseret deres ben med den i 40 minutter efter hver træning. En sådan pleje blev betragtet som overdrevet på det tidspunkt.

Legenden siger, at en kundes unge søn faldt under et besøg i hendes kentucky stald og skrabede sit knæ. Elizabeth Ardens "hestesalve" blev påført såret, og efter kun otte timer blev barnets hud helet. Navnet sidder fast, og produktet viser sig stadig at være lige så effektivt i dag.

Teknikken til hestemassage udviklet af Miss Arden har etableret sig i væddeløbsverdenen, men de utallige anvendelser af cremen er også populære blandt berømtheder, skønhedsredaktører, make-up kunstnere og mange andre.

En anden klassiker af mærket er Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Også her er Elizabeth Arden en pioner og revolutionerede skønhedsindustrien med sin enkeltdosis. Kapslerne tilbyder en innovativ anti-aging tilgang og sikrer en ungdommelig teint. Hver kapsel er biologisk nedbrydelig, parfumefri og uden konserveringsmidler. For at have den rigtige formulering til enhver hudtype har Elizabeth Arden suppleret de klassiske hætter med yderligere produkter i kapselform. Specielt til brug om natten er der Line Erasing Night Serum Kapsler med retinol og ceramid, for radiant skin and an even complexion, the Radiance Renewal Serum Kapsler med vitamin C og ceramid. Hyaluronsyre Ceramid Kapsler Hydra-Plumping Serum giver et ungdommeligt udseende og en opstrammet hud. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eyeserum giver særlig pleje til øjenområdet.

Duftene fra Elizabeth Arden står for selvsikre kvinder. Med de alsidige duftsammensætninger er der noget for enhver smag. Meget populær er duften Green Tea med grøn te, frugtige rabarber og et let krydderi. Duftkollektionen White Tea er også en af mærkets populære klassikere: en ren, ædel, ukompliceret duft, der inviterer sin bærer til at nyde øjeblikket og svælge i behagelige minder ubekymret.