Bestseller

Dolce&Gabbana parfume

Inspirationen til deres succes henter de to modedesignere Dolce og Gabbana fra hverdagslivet, hvorve… Læs mere
458
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Dolce&Gabbana Parfumer

Inspirationen til deres succes henter de to modedesignere Dolce og Gabbana fra hverdagslivet, hvorved deres fantasi virkelig ikke kender nogen grænser. I slutningen af 80-erne begyndte den stejle karriere for Domenico Dolce og Stefano Gabbana, som skabte sig et navn i den luksuriøse mode- og glamourverden med deres ekstravagante stil. De besluttede at fortsætte deres samarbejde og supplerede hinanden på mange niveauer, når de lod deres modeidéer få frit spil. Allerede i 1986 bragte de deres første kollektion på markedet, efter de ved en præsentation af nye talenter havde vakt opsigt, og har traditionelt givet barokken et nyt, moderne touch. Logoet, som er sammensat af initialerne D & G, er i dag overalt blevet et velkendt symbol for huset og pynter selvfølgelig også duftkreationerne fra Dolce&Gabbana.

Dolce & Gabbana parfume: Ren italiensk luksus mod huden

Dolce & Gabbana er et drømmepar på modescenen og står for eksklusivitet, glamour og sanselighed. Det er ikke kun denne designerduos modekollektioner, der er selvbevidste og stilsikre. Dolce & Gabbana parfume fuldender ethvert look ned til mindste detalje.

Dette modelabel blev grundlagt i 1985 med en luksuriøs damekollektion. Kort derefter fulgte en sensationel herrekollektion. Den fineste, sanselige couture med en glamourøs attitude fra Italien – det vækker begejstring i modeverdenen. Det fænomenale gennembrud skete for Dolce & Gabbana i starten af 90’erne, da de iklædte Madonna i en juvelbesat corsage til hendes optræden i Erotica-showet. Kort derefter fulgte den første sanselige Dolce & Gabbana parfume, som er inspireret af superstjernens aura.

Dolce & Gabbana eau de toilette: Siciliansk livsglæde med sanselighed

Sød mandel, mild vanilje og patchouli, fin viol og forførende iris: Det er blot nogle af de særlige duftkomponenter, som gør Dolce & Gabbana parfume til noget helt særligt. Dolce & Gabbana overfører med deres unikke ekstravagante eau de toilette en ægte italiensk livsfølelse og giver brugeren ren elegance og en umiskendelig selvbevidsthed.

Dolce & Gabbana parfume til kvinder afspejler den sicilianske sanselighed: søde mandelblomster, frugtagtige noter og florale accenter. I hver Dolce & Gabbana parfume er der en del af den italienske hjemstavn. Dermed viser designerne deres dybe tilknytning til deres fødeland.

De for det meste enkle, elegante flakoner emmer af luksuriøs stil og sætter indholdet perfekt i scene. Med en Dolce & Gabbana eau de toilette giver du ikke blot dig selv eller en af dine kære en holdbar duft, men indhyller også med glamour, lidenskab og styrke.

Dolce Gabbana parfume: Tidløse og alligevel spændende klassikere

Stærk, maskulin, umiskendelig – sådan kan Dolce & Gabbana parfume til mænd beskrives. Dolce & Gabbana bygger deres kreationer til mænd på kraftige aromaer, som fx sandeltræ, tobak, havsalt og lavendel. Disse dufte afbalanceres gerne med egemos og siciliansk citron – en del af den italienske hjemstavn.

Hver Dolce & Gabbana parfume har sin ege håndskrift og formidler dermed en helt særlig følelse under brug. Kraftig og intens eller let og blomsteragtig – til enhver anledning har Dolce & Gabbana den helt rigtige parfume som understreger din aura med ren elegance og ubesværet sanselighed.

Køb Dolce & Gabbana hos parfumdreams

Vil du mærke den italienske livsglæde og den luksuriøse elegance på din hud? Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af eksklusiv Dolce & Gabbana parfume, som gør dig uimodståelig, styrker din selvbevidsthed og får dig til at stråle. Du kan også glæde en af dine kære med en suveræn Dolce & Gabbana parfume.