Krop og Parfumer fra Chopard

I den samlede musik- og filmverden er det ædle mærke Chopard blevet et begreb, for det stilfulde sve… Læs mere
456
5/5 baseret på alle bedømmelser

Chopard Krop og Parfumer

I den samlede musik- og filmverden er det ædle mærke Chopard blevet et begreb, for det stilfulde svejtsiske luksusmærke er først og fremmest kendt for sine fascinerende smykke- og urkreationer og udspringer af en rigtig familievirksomhed fra år 1860. Fra den håndværksmæssige professionalisme til det eksklusive design bliver alt i dag underkastet en meget streng kvalitetskontrol, som kun en familievirksomhed kan leve op til. Ikke kun de mest ædle smykkekreationer findes i sortimentet fra det velrenommerede hus Chopard, men også unikke dufte, som meget hurtigt udvikler sig til liebhaver-kreationer.
Vidste du at Indhold

Udsøgthed og elegance fra Chopard

Oprindeligt blev Chopard Genéve grundlagt i 1860 af Louis-Ulysse Chopard i Sonvillier i Schweiz. I mellemtiden er den lille ure- og smykkemanufaktur blevet til et verdensomspændende imperium og betegnes i dag som Chopard Holding SA. I 1963 krydsede smykkeproducenten fra Pforzheim Karl Gotthilf Scheufeles og Paul Louis Chopards veje. Han sluttede sig med Scheufeles arv til virksomheden. Ud over ure og smykker fås også eksklusive dufte fra Chopard til både kvinder og mænd. Et lille udsøgt udvalg af parfumer imødekommer her kundernes udsøgte smag.

Chopard parfumer til kvinder

Chopard Casmir Eau de Toilette, en duftklassiker blandt duftene til kvinder fra Chopard! Den blev allerede skabt i 1992 af den kendte stjerneparfumør Michel Almairac og fandt straks genklang blandt kvinderne. Duftene blev bragt på markedet i de eksklusive modehuse Dior, Armani og Givenchy. Chopard Casmir er en parfume som synes at stamme fra 1001 nat, orientalsk og samtidig elegant. Mystiske dufte opstår takket være topnoten med mango og kokos. Ambra, moskus og vanilje og understreges af intensive blomsterdufte af jasmin, geranie og lilje. Den mørke guldfarvede tone og den underskønne flakon skaber glæde allerede ved synet af parfumen. Chopard Wish er både moderne og tidløs på samme tid. Den er skabt af Fabrice Legros. Chopard Wish er optisk noget helt specielt. Den funklende, diamantformede flakon med den sølvfarvede ring ved lukningen og den blåligt skinnende væske virker mystisk og lidt som om den stammer fra en anden planet. Wish har opnået stor popularitet, hvorfor der i 2010 kom flere nuancer til med navnet Wish Brillant og Wish Pink Diamond og i dag udgør de tilsammen Wish Eau de Toilette trilogien.

Parfumer til kvinder og mere fra Chopard

Ud over duftene til kvinder sælger Chopard også den dertilhørende brusegel samt en bodylotion. Du kan indhylle dig fra top til tå i de herlige dufte fra virksomheden. Happy Spirit er særligt ung og forfriskende og fås i en hjerteformet flaske. De bæragtige farver henleder tankerne til disse frugter og der er rent faktisk hindbær i topnoten. Den blomsterholdige og sanselige duft har en hjertenote med gedeblad og osmanthus. Osmanthus er en plante, der altid er grøn og hvis blomster kan betegnes som søde duftblomster . Dens aroma indeholder også grøn te og duftvin. Du kan også få glæde af vores tilbud til en gaveidé. Gavesættet fra Chopard Casmir består af en lille Eau de Parfum Spray mit 30 ml indhold plus brusegel med 75 ml indhold og bringer glæde til kvinder med eksklusiv smag. Også mænd kan svælge i dufte fra Chopard. Under det velklingende navn Rose Malaki har mesterparfumøren Amandine Clerc-Marie udviklet en fantastisk parfume til herrer. Som navnet allerede afslører har den en elegant essens af roser som kombineres med orientalske dufte. Safran, cedertræ og rosenblade bringer dig straks ind i en verden som den i 1001 nats eventyr. Lad dig forføre at den orientalske tryllekunstner. Duften kan betegnes som mandig, sanselig og krydret.