Parfumer fra Karl Lagerfeld

46
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb Karl Lagerfeld parfume: Førsteklasses dufte til hende og ham

Karl Lagerfeld-parfume udgør kun en lille del af vor tids største modedesigners fascinerende univers. Allerede i 1954 startede han sin karriere som designer, fotograf og kostumetegner. I 1974 skabte han sit eget modelmærke. I 1982 blev Karl Lagerfeld ansat som designer til haute couture-kollektionen hos Chanel og var medvirkende til luksusmærkets store succes.

Duftenes verden opdagede Lagerfeld sammen med Chloé. Hans første duft, Lager Classic, er i dag en absolut klassiker. Med duftkomponenter fra salvie, citron, estragon og tonkabønner er den træ- og krydderagtige Karl Lagerfeld-parfume til mænd stadig meget populær.

Karl Lagerfeld parfumer med blomsternoter

Karl Lagerfeld Women er en klassisk-blomsteragtig komposition med friske frugtnoter. Den kontrastrige duft af lime og fersken suppleres perfekt af rose, frangipani og magnolie. Denne duft er efterhånden blevet en musthave blandt Karl Lagerfeld-parfumerne.

Kvindedufte fra Karl Lagerfeld er kendt for deres fuldendte blomsteragtige elegance. Pudderagtige og silkebløde noter giver en blid kvindelighed, der er naturlig og frisk og samtidig udstråler elegance. Ingredienser som moskus, fersken og jasmin gør Karl Lagerfeld-parfumer til sande dufthøjdepunkter.

Karl Lagerfeld parfume med maskuline noter

Karl Lagerfeld-parfumer til mænd er friske, eksplosive og klassiske. De er præget af New Yorks Mercer Street-kvarterer som Soho med deres kreativitet, energi og moderne påvirkninger. Ingredienser som citron, basilikum og hvid peber giver Karl Lagerfeld-parfumer en ru, træagtig naturlighed.

Køb Karl Lagerfeld parfume til favorable priser

Karl Lagerfeld er uforglemmelig takket være de enestående designs og de eksklusive duftkompositioner. Førsteklasses ingredienser kendetegner hans dufte til hende og ham, og de sikrer, at du føler dig både elegant og naturligt frisk. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af parfumer fra Karl Lagerfeld, som du let og hurtigt kan få leveret hjem til dig selv.