Dufte fra Karl Lagerfeld

Den tyske designer, modekonge, fotograf og kostumeskaber er i dag en af verdens mest populære person… Læs mere!

Karl Lagerfeld Dufte

Den tyske designer, modekonge, fotograf og kostumeskaber er i dag en af verdens mest populære personligheder. Især på grund af sine elegante modekreationer udviklede han sig til et mærke i den internationale mode- og designerbranche. Han begyndte sin erhvervskarriere i 1954, og siden da er han uophørligt klatret op ad successtigen. Han har i mellemtiden arbejdet for de mest forskelligartede modehuse og dermed skabt nye trends, som han virkelig kan være stolt af. Igen og igen nævnes navnet Karl Lagerfeld som et begreb, det være sig på grund af hans stilfulde og fornemme outfits, som skaber furore, eller hans duftkreationer, som virkelig udgør en berigelse.

Vidste du at Indhold

Karl Lagerfeld parfume – charmerende og elegant

Hvis man kender Karl Lagerfeld ved man, at han er et rigtigt ikon indenfor modeverdenen. Der findes ikke nogen, der kender modeverdenen bedre end ham. Han begyndte sin karriere midt i 50´erne i Paris og har siden 1983 været kreativ direktør for Chanel. Som designer fik han succes i modeverdenen og ved siden af er han også fotograf og kostumemager. Han forstår hvordan man skaber mageløse klæder til kvinder og tilføre dem en helt individuel karakter. Karl Lagerfeld står for stilfulde outfit, og det samme er tilfældet med hans parfumeserier. Lige så alsidig som han er i sin kreativitet og sans for nye trends, lige så usædvanlige er hans dufte.

Mode og parfume i samklang

Hvis man kan sætte pris på mode så kan man også sætte pris på en helt særlig duft. I Karl Lagerfelds mode lægges fokus ikke alene på, hvorvidt man vil bære tøjet, men også på om den usædvanlige stil vil tiltrække sig stor opmærksomhed. Dermed opstår spørgsmålet om, hvorvidt beklædningsstykkerne kan bæres i offentligheden. Det er ikke det eneste, der er fokus på i modeverdenen. Beklædningsstykkerne pyntes med glimmer og glamour og præsenteres sammen med det dertilhørende tilbehør. Hvis man vælger at følge en modetrend bør man også bære den dertil passende parfume. For mode og parfume hører sammen ligesom glamour hører sammen med designerverdenen. Det kan være en vanskelig opgave at finde den rigtige parfume men hjerte- og topnote kan bidrage væsentligt til at understrege din stil. Karl Lagerfeld har udviklet en parfumeserie, hvori både mænd og kvinder finder sig selv. Med moderne stil og en duft på huden bringer han mode og parfume i samklang.

Dufte til kvinder – blomsterholdig basisnote

I modeverdenen spiller elegance en helt speciel rolle. Denne egenskab lader sig kombinere godt med en parfume. Elegance står for noget fint og smukt, en parfume med denne egenskab er saglig og blomsterholdig. Således overbeviser parfumeserien fra Karl Lagerfeld-parfumer med sanselige og feminine dufte. Noget der kendetegner god kvalitet er den lange virkning duftene har på huden og som holder den samme tone. Hjertenoten er i denne parfumeseries tilfælde ikke kun blomsterholdig. Imellem dufte af fersken og rose udfolder intensive stilarter sig. Med ingredienserne ambra og moskus opstår kraftfulde og feminine muligheder.

Varme årstider imellem blomster og farver giver anledning til at bære Paradise Bay Women duften til kvinder fra Karl Lagerfeld. Denne parfumeserie udmærker sig ved dens blomsterholdige og søde note, der tilpasser sig diskret til en varm sommerdag. Kombineret med fersken, litchi og ananas opstår en frugtholdig og let duft. Takket være duften fra rose og magnolie understreges hjertenoten helt tydeligt. Med stil og perfektion afrundes Karl Lagerfeld-parfumen med vanilje og sandeltræ.

Eksklusivitet lader sig kun udtrykke ved brug af helt specielt tilbehør. Også med serien Private Klub Woman fra Karl Lagerfeld parfumer kan du perfektionere ophøjethed. Herved iscenesættes elegance og kravet om kvalitet især. Karl Lagerfeld lagde i den sammenhæng særligt vægt på en brise af luksus, der bliver tydelig med en forgyldt, pyntet flakon. Kunstdiamanten og det professionelle farveforløb på flakonen overgår næsten enhver forestilling. Hvad end den påføres til en middag eller en fest – Karl Lagerfeld parfumen i denne serie udgør en passende duft til enhver stilsikker kvinde.

Private Klub Women Eau de Parfum Spray fra Karl Lagerfeld opleves af omgivelserne som havende en blomsteragtig og orientalsk note. Den er diskret og skaber sanselige og kvindelige nuancer. Med bergamot, lemon og pink peber indgår det i en kombination med stimulerende energi. Takket være mandel, moskus og kashmir virker den desuden sød og sanselig.

Dufte til mænd – erobring via sanserne

Mænd vil erobres. Det er også et ønske, som genfindes i Karl Lagerfeld-parfumer. Elegance og mageløshed kombineres med en stil og udgør tilsammen en moderne og maskulin duft. Takket være anvendelsen af violer, lavendel og sandeltræ kan alle noter harmoniseres perfekt med hinanden. Disse dufte kan bæres af mænd i form af sprays, deostick og en after shave balm. Således satser Karl Lagerfeld ikke kun på parfume men også på plejeprodukter til mænd.

Paradise Bay Men herredufte fra Karl Lagerfeld indeholder ud over friskhed også sommerlige dufte. Disse egenskaber understreges af den klare, blå flakon. Mænd vil elske disse dufte for de ved, hvilke elementer der skal til for at skabe en herreduft.

Paradise Bay Men Eau de Toilette Spray fra Karl Lagerfeld tilbyder ud over duften af mandarin og bergamot en sanselig afrunding af kashmir og ambra. Pebermynte, æble og bær griber som moderne og interessant note i denne duftkombination.

Charmerende, træholdig og krydret er de klassiske duftelementer til enhver mand. Private Klub Men herredufte fra Karl Lagerfeld indeholder denne kombination. På usædvanlig vis skabes en krydret basis, der er velegnet til enhver dag og enhver lejlighed. Med den diskrete flakon, som virker maskulin, skabes et iøjnefaldende element med klare former.

Private Klub Men Eau de Toilette Spray fra Karl Lagerfeld fremhæver krydderi komponenterne. Således findes peber, kanel og nellike i en nuance der kombineres med grapefrugt, lavendel og basilikum. Denne eau de toilette spray med cedertræ afrundes af vetiver og cumarin som maskulin og samtidig charmerende opmærksomhed.

Hvad end den er blomsteragtig eller orientalsk – duftene fra Karl Lagerfeld er moderne og interessante. Kvinder som mænd kan virke sanselige på de mennesker, der omgiver dem og skabe en krydret eller charmerende note omkring sig selv.