Parfumer fra Ralph Lauren

For mere end fyrre år siden grundlagde Ralph Lauren sit modefirma Polo Ralph Lauren Corporation med … Læs mere
98
5/5 baseret på alle bedømmelser

Ralph Lauren Parfumer

Ralph Lauren – spændende dufte til mænd og kvinder.

For mere end fyrre år siden grundlagde Ralph Lauren sit modefirma Polo Ralph Lauren Corporation med den første kollektion, kaldet „Polo“. Succesen lod ikke vente længe på sig og Ralph Lauren kan i mellemtiden kigge tilbage på et modeimperium, der søger sin lige. Udover kollektioner til mænd, kvinder og børn blev snart også parfume og kosmetik indlemmet i Lauren-porteføljen. L’Oréal købte licensen til mande- og dameduftene fra Ralph Lauren og tilbyder dem stadigvæk som en del af sine luksusprodukter.

Dufte til mænd fra Ralph Lauren

Mandeduftene, der kommer i ædle stilfulde flakoner med Lauren-logoet, der har form som en polospiller, henvender sig til sportslige, stilfulde mænd. De forskellige dufte transporterer alt, hvad der skal til for at gøre en mand til en moderne mand. Eventyrlyst, længsel efter frihed, sportslighed og elegance. Lige meget om det er Safari For Men, duftene Sport Man, Polo Blue og Black eller Big Pony Collection til den nye generation af trendbevidste mænd – Ralph Laurens mandedufte passer ideelt til den moderne mands karakter.

Dufte til kvinder fra Ralph Lauren

Duften til kvinder fra Ralph Laurens er det kvindelige modstykke til mandeduftene. Parfumerne Safari, Romance, Eau de Toilette Spray Ralph ogBig Pony Collection er skabt specielt til den moderne kvinde: på en gang eksotisk og ekstravagant, på en gang luksuriøs og kvindelig, temperamentsfuld og livlig eller modig, stærk og smuk. Ralph Laurens dufte til kinder er så individuelle som den moderne kvinde.
Vidste du at Indhold

Ralph Lauren parfumer – et modegenis karriere

Fra sælger til en af de mest succesrige modedesignere i det 21. århundrede. Allerede i skoletiden solgte den unge Ralph Lauren slips til sine skolekammerater og investerede sine penge i dyre jakkesæt. Hans hang til mode lod sig allerede ane dengang. Efter Ralph Lauren havde tjent i den amerikanske hær fra 1962 til 1964 arbejdede han i modehuset Brooks Brothers som sælger. Han lærte aldrig modedesign rent formelt og alligevel lykkedes det for ham at få en fod indenfor i modebranchen. Takket være et lån på 50.000 dollars fra modehuset Norman Hilton i 1967 fik Ralph Lauren mulighed for at udvikle sin egen slipsekollektion, som fik navnet Polo. Mærket, som i begyndelsen blev ejet af Brooks Brothers, købte designeren selv samme år. Med rettighederne til hans egen slipsekollektion i hånden gjorde Ralph Lauren sig selvstændig. Fremadrettet koncentrerede han sig ud over slipsene også om hele sortimentet af beklædning til herrer. Hans kollektion blev så populær, at den i 1970 vandt en Coty Award. Med denne triumf dedikerede han fremadrettet også tid til at designe kollektioner til kvinder. I 1972 fik han en stor opgave til filmen „The Great Gatsby“, som han skabte den komplette beklædning til. 1972 var også året, hvor han udvidede sin kollektion til også at omfatte poloskjorter. Der er påført en polospiller på poloskjortens lomme på brystet – som i dag er at finde på næsten alle poloskjorter, men også diverse andre produkter som dufte fra brandet Ralph Lauren. Indtil i dag betragtes denne type poloskjorter som en af hans mest succesrige kreationer.

Fra en historie til et mesterværk

Ralph Lauren er en dygtig designer, der med høje ambitioner og en individuel forståelse for design og mode har kæmpet sig op til modebranchens top. For ham er stil et meget personligt aspekt. Han adskiller begrebet stil fra begrebet fashion. Mens fashion for ham er noget der forgår så er stil noget for ham, der består evigt. Ralph Lauren henter sin inspiration fra den amerikanske drøm. Det typiske billede er for ham en familie som bor på landet med egen farm. Det er dog ikke kun disse billeder, der vækker kreative ideer hos Ralph Lauren til hans internationalt kendte kollektioner. Ralph Lauren henter nye materialer til hans ideer fra stort set alt, hvad han ser: steder han har besøgt på rejser, mennesker han kender eller film han ser. Nogle gange er det kun et meget lille aspekt i livet, der giver ham ideerne til hans værker. Allerede som barn betød spillefilm meget for den talentfulde modedesigner. For ham var de et vindue til verdenen. Det kan derfor ikke undre nogen, at han under udarbejdelsen af hver kollektion har en film i tankerne. Alle hans designs er baseret på en historie han selv har udtænkt. Alle historier begynder med en pige. Han stiller sig selv spørgsmålet om, hvor denne pige kommer fra og, hvad hun laver. I tankerne skaber han en hel verden omkring denne pige. Denne historie er grundlaget for hans design, hvor pigen spiller en hovedrolle og udtrykker, hvad Ralph Lauren gerne vil formidle med sit design. Hvert eneste mesterværk fra Ralph Lauren er således en del af en historie, som den verdensberømte modedesigner har skabt i tankerne.

Ralph Lauren parfume – et brand til sanserne

I 1978 havde han opnået det. Lidenskaben for „Stil“ omsatte Ralph Lauren i en duft til kvinder og mænd. I dag findes et omfattende parfumesortiment fra mærket Ralph Lauren, der har den rigtige duftnote, der passer til enhver personlighed. Ralph Laurens stilsikkerhed afspejles også i hans dufte. Tidløs elegance kombineret med livsfølelse fyldt af frihed står for imponerende duftkollektioner fra modegeniet. Duftene fylder verden med Ralph Laurens tidløse designs og gør dem til en stor sanseoplevelse. I dag omfatter duftsortimentet fra Ralph Lauren parfumer i seks duftserier.

Tidløse dufte spreder livsglæde og romantik

Ralph Lauren-serien betragtes med den legendariske eau de toilette spray Polo som en af de mest traditionelle serier fra Ralph Lauren. Serien Polo Blue og Polo Black står for frihed og elegance. Duftfamilien tilslutter sig Ralph Lauren duftserien Polo Red. Herreduften med basisnoter af rød safran og rød grapefrugt lover eventyrlige duftmomenter. Orientalsk blomstrende noter og sanselige frugtholdige accenter fås med kollektionen Big Pony. Eau de Parfum Romance forfører med en fløjsagtig varm hjertenote. Denne serie vækker tidløs kærlighed og falder ind under kategorien sanselighed, fra Ralph Lauren parfumer til kvinder. Oplev den fantastiske duftoplevelse fra modebrandet Ralph Lauren og lad dine sanser besnære.