Ralph Lauren parfume

131
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ralph Lauren-parfumer – modeimperiets duft

Modeimperiet Ralph Lauren kan se tilbage på en lang og succesfuld historie: I 1967 blev mærket grundlagt af Ralph Lauren. I Empire State Building solgte Lauren håndlavede slips fra en kuffert. Kvaliteten og designet overbeviste køberne, så han et år senere præsenterede sin første herrekollektion. Han gjorde det, som aldrig var gjort før, og kombinerede elegante modeartikler som f.eks. skjorter med sporty stoffer.

Han kreerede den første damekollektion i 1971. Det særlige ved den var: I denne kollektion prydede den for mærket kendte polospiller for første gang Ralph Laurens kreationer. Et år senere dukkede de første poloskjorter op - en tidløs beklædningsgenstand, som stadigvæk den dag i dag er særdeles populær. Få år senere dukkede den første parfume fra Ralph Lauren op.

Tidløse dufte fra Ralph Lauren

I 1978 omsatte Ralph Lauren sin lidenskab for stil til en dame- og herreduft. I dag findes der mange dufte fra Ralph Lauren med den rigtige duftnote til en hvilken som helst karakter. Her er modeskaberens stilsikkerhed og den tidløse elegance altid en garanti. Til de særligt ikoniske kvindedufte fra Ralph Lauren hører Ralph Lauren Romance. Dens noter er sanselige og alligevel afslappet-lette og er en hyldest til Ralph Laurens kone.

En særdeles populær og tidløs eau de toilette fra Ralph Lauren er Ralph Lauren Polo. Den hører til de mest traditionsrige serier fra Ralph Lauren. Serierne Polo Blue og Polo Black står for frihed og elegance. Til navnefamilien hører også Ralph Laurens duftserie Polo Red. Herreduften med basisnote af rød safran og rød grapefrugt lover eventyrlige duftøjeblikke.

Køb parfumer fra Ralph Lauren hos parfumdreams

Få fantastiske duftoplevelser fra det traditionsrige modebrand Ralph Lauren, som står for tidløs elegance. Ikke kun modeartiklerne, mens også duftene fra Ralph Lauren har i årtier overbevist mænd og kvinder i alle aldre. Se kvinde- og herredufte fra Ralph Lauren hos parfumdreams og få dem leveret direkte hjem til dig.