Makeup contour

10 Vare
138
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Fremhæv dit ansigts bedste træk med contouring

Det, der begyndte som en trend, er uløseligt forbundet med et strålende udseende og dekorativ kosmetik. Contouring er ikke kun til at markere steder vise dele af ansigtet. Det er et hemmeligt våben til at fremhæve eller skjule bestemte områder i ansigtet. Jo bedre du er til det, desto mere kan du udrette med denne kreative teknik. Vigtigt i den forbindelse: Din hudfarve og din ansigtsform.

En vellykket contouring med disse produkter

Lidt bronzer her, en smule highlighter der. Til den perfekte contouring-makeup har du brug for to ting: en smule tid og lidt øvelse. Vigtigt, også når du sminker dig: Det kræver noget øvelse. For at det skal lykkes for dig fremover, kan du finde de rigtige produkter i parfumdreams-onlineshoppen:

  • Highlighter: Skaber feminine konturer og fremhæver kindben, hjerteformede læber og øjenkroge.
  • Konturpudder: Mat finish og kølige farvetone – pendanten til bronzeren giver dit ansigt mere definition.
  • Bronzer: Sommerlige, let skinnende detaljer i en varm brun farve som kontrast til highlighteren.
  • Contouring- stick: Den cremede konsistens er kraftigt dækkende, men er ikke så nem at arbejde ind i huden. Ideel ved tør hud.
  • Contouring-pudder: Absorberer overskydende fedt og giver en mat finish. Det bedste valg ved fedtet hud eller blandingshud.
  • Diverse pensler: Først det rigtige værktøj skaber et strålende resultat.

Uanset om det er fast eller flydende contouring: Før du begynder, skal du finde ud af, hvilken hudtone du har. Det valgte produkt bør maks. være en til to nuancer mørkere eller lysere end din naturlige hudfarve. Ellers kommer makeuppen til at ligne en maske. Farven på contouring-produktet bør altid være kølig, da den skal forestille at være en naturlig skygge.

Såfremt ansigtsformen skal ændres, kan contouring udrette sande mirakler: Smalle kinder kommer til at se fyldigere ud med highlights, mens mørk contouring kan gøre en kantet hage blødere. Et ovalt ansigt kan få en udtryksfuld silhuet ved at fremhæve kindbenene. Og en målrettet contouring kan få et rundt ansigt til at virke længere.

Tips til en strålende contouring makeup

En contouringstick giver med sin cremede konsistens et andet resultat end en tør pudder. Kom ikke et for tykt lag på. For mange lag kan virke lidt overdrevet. Prøv dig langsomt frem mht. til mængden. Med lidt øvelse skal du nok snart finde ud af det.

Den perfekte contouring fremhæver dine fortrin. Men det ændrer ikke dit ansigt så meget, at det ikke længere passer til dig. Det er ofte nok med en smule konturpudder under kindbenene for at fremhæve dem. Mange sværger til at markere konturerne ved næsen og kæben. I sidste ende er det dig selv, der afgør, hvad der er bedst for dig.