Håndcremer

254 Vare
1879
5/5 baseret på alle bedømmelser

Håndcreme til følsomme hænder

Hænderne er dag efter dag udsat for belastninger. Kulde, sol, tørke, hyppig håndvask, desinficering slider ekstremt på hændernes følsomme hud. Der opstår tørre områder og rifter. Det er uskønt og ubehageligt.

Til forebyggelse af at huden føles sådan er håndcremer små vidundervåben. De plejer og reparerer tørre områder af huden og giver smukke, bløde hænder. Med forskellige tilsætninger giver en håndcreme af høj kvalitet ikke kun bløde hænder, men afhjælper også hudirritationer og sår på grund af tørhed.

Plejende håndcreme for mærkbart bløde hænder

Regelmæssig brug er obligatorisk for at dine hænder bliver bløde igen. Meget tørre, sprukne hænder har brug for en nærende håndcreme, hvorimod en let plejelotion kan være nok til hud, der udsættes for almindelig belastning.

Selv de bedste håndcremer består til en stor del af olie og vand. Blandingsforholdet er udslagsgivende for, om der er tale om en nærende, intensiv håndcreme eller om en let lotion.

Håndcreme uden parfume til følsom hud

Huden på hænderne er ofte meget følsom. Ved særligt belastet hud kan forskellige duftstoffer i givet fald medføre yderligere irritation. I sådanne tilfælde kan en håndcreme uden parfume og duftstoffer anbefales. Hos parfumdreams finder du, udover behageligt parfumerede håndcremer, også håndcremer uden parfume og til særligt tørre hænder.

Morgenfrue og kamille som naturlige tilsætninger er også egnet til tørre hænder. Med deres beroligende og antiinflammatoriske virkning er de indholdsstoffer, som er populære at bruge i nærende håndcremer.

Køb den bedste håndcreme til alle typer hos parfumdreams

parfumdreams leverer alle produkter til din skønhedsrutine hjem til dig. Derfor går det heller ikke uden et godt udvalg af nærende håndcremer, lette håndlotioner og intensive håndmasker. Uanset, om du kun vil pleje dine hænder let eller på grund af intensiv belastning jævnligt har brug for en nærende creme: Du finder den rette håndcreme i det store sortiment på parfumdreams.