Setting spray

25 Vare
54
5/5 baseret på alle bedømmelser

Setting spray & fikseringspudder – perfekt makeup hele dagen

Da du sidst kastede et blik i spejlet, var alt godt: Jævn hud, pudderlet og fin øjenskygge, diskret glow. Men i løbet af dagen udsættes makeuppen for mange prøvelser. Vind og vejr, varme og kulde, sved og fugtighed – allerede efter få timer mister looket sin strålekraft og ser knap så overbevisende ud. Setting spray og fikseringspudder bevirker, at din makeup er med hele vejen ved alt det, du holder af!

Fordelene ved en setting spray

Ikke kun den øgede modstandskraft mod udefra kommende påvirkninger er en fordel. Setting spray til makeup kan meget mere end det ser ud til ved første øjekast:

  • Der skal ikke sminkes efter: Med en setting spray, også kaldet en fixing spray eller fikseringsspray, bliver øjenskyggen og resten af din makeup netop der, hvor den skal være.
  • Fin sprøjtetåge: Fordeler sig ud i den sidste vinkel og lægger sig som et supertyndt beskyttende lag over ansigtet.
  • Genopfriskning, når du er på farten: Perfekt, hvis du efter en lang dag har brug for et lille boost af friskhed, og din makeup skal stråle i frisk glans.
  • Plejende egenskaber: Den bedste setting spray er uden alkohol og duftstoffer, men er beriget med aloe vera eller jojoba.

En setting spray er så god, fordi det på usynlig vis kombinerer alle komponenter i din makeup med hinanden. Den er mere modstandsdygtig overfår udefra kommende påvirkninger, men den er let at fjerne med almindelige renseprodukter uden at efterlade rester.

Setting spray eller pudder – hvad er bedst?

Som udgangspunkt gør begge produkter det, de skal: De fikserer din makeup, så den holder hele dagen. Makeupartister foretrækker setting spray, fordi det er meget let at bruge. Spray den fra en afstand på ca. 30 cm på ansigtet i cirkulære bevægelser. Lad den virke i kort tid – færdig er det holdbare look. Fordelen: Det fikserer også din makeup på øjne og læber.

Mindre er mere: Den bedste setting spray kan ikke opfylde sit formål, hvis den overdoseres. Hvis du ved en fejl har påført for meget, kan du forsigtigt fjerne det med en kosmetikserviet. Efter anvendelsen kan der være en let glanseffekt.

Hvis du foretrækker din makeup i en mat version, bør du vælge en gennemsigtig fikseringpudder. Tag en smule af produktet på en blød børste, og stryg forsigtigt overskydende pudder af. Resten fordeler du med duppende bevægelser på din hud. Den matterende effekt kan straks ses, foundation, bronzer og de andre produkter smelter sammen. Du bør dog udgå at bruge pudderet på og omkring øjnene.

Køb setting spray og fikseringspudder hos parfumdreams

Hvis du tidligere er gået ud fra, at setting spray er overflødigt: Prøv det, og lad dig overbevise. Om du vælger pudderet eller setting sprayen er op til dig. Kig på listen over indholdsstoffer og egenskaber, så finder du let den bedste setting spray til dig og dit look. Hos parfumdreams køber du ind hjemmefra og finder let setting spray og fikseringspudder, der matcher dit budget.