Sundhed, Pleje og Kosmetik fra Micro Cell

Med Micro Cell plejeprodukter plejes hænder og negle, og huden regenereres. Produkterne har alle go… Læs mere
61
5/5 baseret på alle bedømmelser

Micro Cell Sundhed, Pleje og Kosmetik

Med Micro Cell plejeprodukter plejes hænder og negle, og huden regenereres. Produkterne har alle god strækkeevne og virkningen er meget forbløffende. Lige netop plejeprodukterne til negle understøtter neglenes naturlige regeneration. Derudover beskyttes og styrkes neglene, og efter regelmæssig at have fulgt den anbefalede pleje ser de smukke og fornyede ud. Det kan godt betale sig at anvende produkterne og se, hvordan negle og negleleje regenereres.
Vidste du at Indhold

Meget effektiv pleje til hænder og negle i mere end 30 år

Micro Cell har i over 30 år udviklet særdeles effektive plejeprodukter til hænderne. Derudover overbeviser virksomheden med fremragende neglekosmetik, der samtidig skåner huden og virker som neglereparation. Det gør Micro Cell til ekspert ved behandling af hånd- og negleproblemer. Med den enestående plejeserie fra Micro Cell forebygger du skøre og flækkede negle. Allerede beskadigede negle vil indenfor få uger være blevet hårde og repareret. Den innovative håndpleje fra Micro Cell forsyner hænderne med tilstrækkelig fugtighed og forebygger sprukken hud. Også hårdt medtagede hænder, der tørster efter mere pleje får det betydeligt bedre med Micro Cell. Du kan føle dig sikker og veltilpas hver gang du giver hånd. Micro Cell forbedrer hudens tilstand mærkbart og gør dine hænder til udtrykskraftige visitkort, der overbeviser enhver uanset anledningen.

Oplev den professionelle pleje for hænder og negle fra Micro Cell i vores online parfumeri.

Micro Cell-produktpaletten omfatter følgende kategorier

 

  • Men
  • Hand Care
  • Neglepleje

Micro Cell Hand Care - ekspertviden omsat til at forhindre fortidig aldring af huden

Bag navnet Micro Cell 3000 skjuler der sig et særdeles effektivt håndplejeprodukt, der forbinder fortidig aldring af huden. Det innovative virkekompleks er baseret på nyeste forskning fra ortomolekylær-medicinsk antiaging-forskning. Skjul dine hænders faktiske alder med Micro Cell 300 Hand Care-produkter. Eftersom hænderne lider specielt under skader forårsaget af miljøpåvirkning har de brug for en pleje, der er afstemt efter deres behov. Daglig håndvask, rengøringsmidler og andre ting slider på huden. Micro Cell 3000-produkter beskytter dine hænder og forsyner dem bæredygtigt med næringsstoffer og fugtighed. Den enkelte plejeserie er tilpasset til dine specielle behov og virker som en foryngende kur for hænderne. Micro Cell har udviklet specielle, rensende produkter, der rengør huden blidt. Maritime næringsstofkomplekser og værdifulde planteekstrakter forebygger tabet af fugtighed i huden og gendanner hudens naturlige lipidfilm. Brug Micro Cell som en del af den daglige luksus. Forkæl dine hænder med høj dosering af beluga kaviarekstrakt. En håndmaske der har fundet den perfekte balance imellem omega-3- og omega-6-fedtsyrer gør selv medtagede hænder helt bløde igen og genetablerer hudens naturlige elasticitet. Den forebygger rynker og beskytter dine hænder bæredygtigt mange år frem i tiden. Lad dig overbevise af den professionelle håndpleje fra Micro Cell og af dens effektivitet. Specielle cremer, masker, serummer, scrubs og meget mere sørger for individuelt afstemt hudpleje og for smukke og sunde hænder.

Kraftige, flotte negle med Micro Cell 2000-neglereparations-system

De specielle produkter fra Micro Cell 2000-negleplejeserien giver dig kraftige, smukke negle på rekordtid. Ud over effektive repair-produkter, der også fås som et praktisk sæt, tilbyder Micro Cell 2000 en omfangsrig palet af neglelakker med kraftig effekt, strålende farver og sunde negle mange uger frem. Ud over enkelte neglehærdende produkter og produkter der får neglene til at stråle har Micro Cell udviklet specielle neglelakker, der kombinerer hæsblæsende, intensive farver med gennemprøvede komplekse indholdsstoffer. Micro Cell Colour & Repair-produkterne forkæler dine negle med flotte farver og en helt speciel ekstra pleje takket være ekstra virkestoffer som calcium og grønne alger og sørger for smukke, kraftige negle. Takket være denne praktiske plejeinnovation, der forener flere effektiver i det samme produkter er der mere tid til det, som er virkelig vigtigt for dig. Du kan være sikker på, at dine negle er bedst muligt plejet og beskyttet.

Oplev den farvestrålende mangfoldighed ved de medicinske, kosmetiske plejeprodukter fra Micro Cell hos Parfumdreams.