Bestseller

Pleje, Parfumer og Kosmetik fra Armani

7851
5/5 baseret på alle bedømmelser

Armani parfume - duft fra det 20. århundredes modepave

Armani parfume stammer fra grundlæggeren af et af de største modeimperier, som verden nogensinde har set. Armani hører til luksusmærkerne, som har mange millioner af trofaste fans i hele verden. Efter at Giorgio Armani, som stammede fra Armenien, havde designet habitter for andre mærker i flere år, blev han selvstændig i 1970.

I 1980 lavede han sin første kollektion for damer. Samme år lanceredes den første Armani duft. Armani parfumen for damer af samme navn anses for at være et af 80’ernes mest succesfulde dufte. Parfumerne fra Giorgio Armani afspejler han stræben efter perfektion og brugen af ingredienser af høj kvalitet.

Disse Armani parfumerer særlig populære:

  • Armani Si eau de parfum: Si - denne duft fra Armani, som er ligeså kvindelig som den er sanselig, siger ’ja’ til livet. Mandarin og bergamot væver sammen med rose og patchouli en karismatisk duft, som udstråler individuel styrke og elegance. Si er den nye fortolkning af den klassiske chypre-duft. Chypre starter med citrusnoter, går over i en blomsteragtig hjertenote og ender med en basisnote af moskus og mos.
  • Emporio Armani eau de parfum: Denne duft fra Armanibærer undermærkets navn Emporio Armani, som blev etableret i 1991. Også denne parfume fra Armani har udviklet sig til en sand klassiker blandt dameduftene. Frugtagtigt krydrede noter af jasmin, moskus og pære bortfører én til et drømmeland af dufte, som henleder tankerne til 1001 nat - en uforglemmeligt duftoplevelse.
  • Armani Code Homme: Den absolutte klassiker blandt herreduftene fra Armani har i mange år været overbevisende i duftenes verden. People-pleaseren blandt duftene er overbevisende med en frisk topnote, som lidt efter lidt forvandles til en hemmelighedsfuld note af læder og tonkabønne - elegant og samtidig sporty.

Armani komponerer duft med intentionen om at lade den synes ligeså personligt som følelsesmæssig og uforglemmelig. Bag dette står idégrundlaget om at dufte transporterer indtryk med en vedvarende virkning. På trods af komplekse effekter begrænser designet sig i den forbindelse til det væsentlige: Armani opfinder parfume hele tiden på ny.

Giorgio Armani parfume: Egenrådighed betaler sig

Hvad er modeverdenen og duftenes verden uden Armani? Parfumer fra Armani har vist sig at være ligeså tidløse som designerens ’uniform’. Offentligt optræder han kun i luksuriøse mørkeblå T-shirts eller ligeså enkle pullovere af kashmir. Alligevel fremstår manden som et stilikon, som modsætter sig modetrends som en klippe i brændingen.

Ligeledes uimponeret har parfumerne fra Armani modstået tidens tand. Enhver kvinde har sikkert prøvet en parfume fra Armani i hendes liv og måske også købt den.

En af hemmeligheder bag Giorgio Armanis succes, ikke kun i forbindelse med Armani parfumer, er nok, at designeren aldrig lod sig påvirke. Investeringer i sit imperium afviste han altid, fordi han altid selv ville bestemme. Denne selvrådighed af det kreative geni har betalt sig. I dag skønnes hans virksomhed at være have en værdi på mindst fem milliarder euro.

Køb Armani parfume - utroligt små priser

parfumdreams har et stort udvalg af Armani parfumer og kosmetik til priser, der sjældent ses at være så små. Bestillingen er nem og forsendelsen er hurtig.