Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams
Jil Sander 11 Vare

Jil Sander parfume

Jil Sander-parfume – sanselighed til hverdag og fest

Jil Sander står for stil, elegance og tidløs skønhed – det genspejler sig i moden og i Jil Sander-parfumerne. Den tyske designer skaber nemlig ikke kun modeprodukter, men også parfume til kvinder og mænd. Flakonerne er stilrene, og deres moderne detaljer vækker opsigt i parfumerierne, men de indeholder ikke kun interessante duftstoffer. Med hver parfume har modeikonet skabt fantastiske duftkombinationer. Desuden indeholder hver ny parfume særlige essenser og eksklusive duftnuancer, der udstråler ren livsglæde.

Se de mange forskellige parfumer fra Jil Sander

Som supplement til de meget populære duftklassikere introducerer modedesigneren jævnligt nye parfumekreationer. Hver Jil Sander-duft er noget helt særligt og adskiller sig elegant fra de andre produkter.

  • Dufte til kvinder fra Jil Sander: Hver duft ser ud til at have sit eget, helt enestående tema. Mens parfumen „Sun“ dufter af sommer, sol og solcreme, minder „Eve“ om friske, frugtige og blomsteragtige forårsaftener. Hver Jil Sander-eau de parfum er kendetegnet ved små raffinerede og uforglemmelige detaljer. Rose, jasmin, vanilje eller tonkabønne – alle parfumens indholdsstoffer er perfekt afstemt efter hinanden og dufter superskønt sammen.
  • Herredufte fra Jil Sander: Jil Sander har også inspirerende dufte til mænd. De er stilrene og markante, og afhængigt af serien indeholder de ud over moskus også amber, sandeltræ eller frangipani. En blanding, der virker og besnærer med sine krydrede egenskaber.

Jil Sander-parfumerne og -plejeprodukterne fås ikke kun enkeltvis, men ofte også som flotte Jil Sander-gavesæt. Med dem kan man give sig selv et lille klap på skulderen eller forære en af sine kære en eksklusiv gave med udsøgte dufte.

Populære Jil Sander-parfumer, der er gået over i historien

Da designeren i 80’erne skabte klassikeren Jil Sander Sun, kunne ingen vide, at denne duft skulle vise sig at være så langtidsholdbar. I dag bruges denne tidløse Jil Sander-eau de parfum stadig af kvinder og mænd. I løbet af tiden er der kommet flere duftkreationer med både friske detaljer og til dels også varme nuancer. Det særlige ved duftkollektionerne: Der findes en Jil Sander-duft til enhver smag.

Hver duft er en kreativ blanding af forskellige essenser, der er perfekt afstemt efter hinanden. Der er blevet skabt duftoplevelser, der forkæler og taler til alle sanserne. Udtryksfuld, dejligt frisk eller sommerlet – Jil Sanders dufte er med dig både i hverdagen og til særlige anledninger, som man vil huske i lang tid fremover.

Find Jil Sander-parfumer og -kropsplejeprodukter hos parfumdreams, og bestil dem online

Stift bekendtskab med Jil Sanders vidunderlige og alsidige univers hos parfumdreams. Se de forskellige produktkollektioner, og lad dig inspirere af den store mangfoldighed af mærker. Ud over mange dufte og kropsplejeserier finder du her også flotte gaveideer fra Jil Sander. Originale og langvarige dufte til fortryllende øjeblikke.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube