20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
Carolina Herrera 3 Vare

Carolina Herrera parfume

Carolina Herrera parfume: First Ladies’ gode smag

Carolina Herreras parfume er forførende, elegant, diskret og tidløs. I 1988 lancerede designeren sin første duft til kvinder, og siden er mange andre kreationer kommet til. Både kvinder og mænd kan glæde sig over duftkompositionerne og fremhæve deres tilstedeværelse med Herrera-parfumen. I 1991 kom hendes første mandeduft.

I 1981 etablerede den venezuelansk-amerikanske modedesigner Carolina Herrera sit mærke af samme navn. Hun blev berømt som leverandør til Jacqueline Kennedy Onassis, og i 1986 designede hun hendes brudekjole. Også USA's førstedamer Laura Bush, Michelle Obama og Melania Trump har gået i hendes kreationer.

Carolina Herreras-duftkompositioner

Herrera-parfumernes flakoner er særligt iøjnefaldende. Eau de parfumen fra Carolina Herreras Good Girl er i en flakon, der ligner en sko med stilethæl. Den blå flakon indeholder parfumens Légère-edition, i den sorte flakon finder du mærkets Suprême-edition og den røde indeholder duftens Glam-edition. Andre kendte dufte fra Carolina Herrera er blandt andet:

  • Carolina Herrera 212 New York: Denne Herrera-parfume er en hyldest til Manhattan, som har telefonkoden 212. Moderne duftnuancer, der signaliserer hurtigt tempo og ledsager kvinderne i deres hverdag, udgør parfumens topnoter. Bergamot, citrusolie med en basenote af sandeltræ og moskus udgør denne duft.
  • Carolina Herrera Very Good Girl er en variation over klassikeren Good Girl og sætter endnu mere fokus på de enkelte duftnoter. Noter fra rose, solbær, vanilje og litchi udgør nuancerne i denne parfume.
  • Carolina Herrera Women, en anden eau de parfum fra Carolina Herrera, står for klassisk elegance og indeholder sanselige noter, er leder tankerne hen på Mellemamerika, navnlig Venezuela, som er Herreras fødeland.
  • Der findes også Mandedufte fra Carolina Herrera. De klassiske dufte med noter som bergamot, læder og kanel omslutter dig med maskulin elegance og stil.

Hvad gør parfumerne fra Carolina Herrera til noget særligt?

Designeren har altid betragtet kvinder som mangfoldige personligheder og ville fremhæve det i sine Carolina Herrera-dufte. For hende har kvinder både en elegant, sexet side, men samtidig er de dristige og gådefulde. Det klassiske motiv om modsætningerne genspejler sig også i hendes dufte, der netop repræsenterer denne dobbelthed. Også mænd kan finde hjælp til at fremhæve deres personlighed med Herrera-parfume – duftene passer til dagens moderne mand, der udstråler selvværd og elegance.

Det skønne ved parfumer fra Carolina Herrera er, at kvinder kan supplere dem med den passende makeup. Læbestift, pudder eller mascara – Herrera fra top til tå. Med aftershave eller deodorant kan også mændene få lidt mere fra Herreras duftunivers hjem til sig selv. Det er Herreras mål, at kvinder og mænd finder deres yndlingsduft og inddrager den i deres plejerutine.

Køb Carolina Herrera parfume, og verden er din

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Herrera-parfumer. Uanset om du vælger en eau de toilette eller en eau de parfum – Herrera-duftene tiltrækker altid opmærksomhed og fremhæver kvinders og mænds bedste sider, både i hverdagen og ved særlige lejligheder.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube