Parfumer fra Cacharel

Grundlagt i 1964 af den franske modedesigner Jean Bousquet i Frankrig overdrog Cacharel i 1978 kosme… Læs mere
182
4/5 baseret på alle bedømmelser

Cacharel Parfumer

Cacharel – den sanselige side af parfumen

Grundlagt i 1964 af den franske modedesigner Jean Bousquet i Frankrig overdrog Cacharel i 1978 kosmetikproducenten L’Oréal udviklingen af en parfume, hvorefter Cacharels succeshistorie begyndte.

Frihed, eventyr, romantik - Duftene til ham fra Cacharel

Duftene til ham fra Cacharel kombinerer krydderi og blomst, bitre og blide aromaer i duftene Pour L’Homme og Amor Pour Homme, som kan købes som Eau de Toilette eller brusegel. Eventyret kan genfindes i den første parfume, som dufter af frihed og rejser. Romantikeren rådes til sidstnævnte, en duft hvis karakter er præget af betingelsesløs lidenskab.

Temperament, sanselighed, forførelse - Duftene til hende fra Cacharel

Duftene til hende fra Cacharel – fra klassikeren Anais Anais til den nyeste parfume Scarlett – repræsenterer parfumøren Cacharels lange historie. Begyndende med den fine duft Anais Anais til unge og sensible kvinder udviklede Cacharel andre dufte Promesse, Noa og Noa Perlé, som i Eau de Parfum flakonen har en perle. Den forførende side af kvindeligheden kendetegner noten i denne parfume. Det kvindeligt-sanselige fortsætter således i duftene Amor Tentation, Amor Amor og Scarlett, som kombinerer lidenskabeligt temperament med forførelse.
Vidste du at Indhold

Cacharel Parfum - udsøgte dufte til kvinder og mænd

Det franske modelabel Cacharel har sit hovedsæde i Paris og det er den helt rigtige adresse for parfume og mode. Produktionen af duftevand er ikke den eneste opgave, som virksomheden Jean Louis Henri Bousquet, der blev grundlagt i 1958, varetager. Der sælges også dame- og herremode, lingeri, tilbehør og tekstiler til hjemmet. Firmagrundlæggeren har valgt fuglen, som bor i Camargue, som firmanavn. I 1960´erne blev der talt meget om den usædvanlige beklædning i Cacharels kollektion. Da modemagasinet Elle afbillede en Cacharel model med bluse steg bekendthedsgraden hurtigt.

Parfumen Anaïs Anaïs - den første Cacharel duft

I 1978 begynder Cacharel salget af parfumer, Anaïs Anaïs er den første duft, der kommer på markedet under firmanavnet Cacharel. Om virksomheden fandt på navnet via det populære fornavn fra Provence eller via oversættelsen af „Anna“ ved vi desværre ikke. Parfumen er en fantastisk komposition med den blomstrede duftnote og den fås stadig - duften går ikke af mode.

Den er blandt andet så populær fordi den er doseret i den helt rigtige intensitet. Du finder stærke essenser i topnoten som appelsinblomst og lavendel. Den går over i jasmin, kaprifolie og nellike og forbliver således diskret krydet i basisnoten med sandeltræ og ambra. Rød som ild - eller som kærligheden - flasken Cacharel Amor er et blikfang. Amor Eau de Toilette er diskret men samtidig også forførende og kvindelig. Flakonen lover en sanselig duft, hvilket bekræftes med bergamot og ribs i topnoten. Aprikos, jasmin og lilje udsender blomsterlignende toner og basisnoten af vanilje, ambra og tonkobønne tilfører den et strøg af noget eksotisk. Flasken med 30ml har den helt rigtige størrelse til helt specielle lejligheder. Hvis du gerne vil have mere kan du også få en flakon med 100 ml.

Cacharel Lou Lou er lige så sanselig og kan bruges til enhver lejlighed. Den sendes hjem til dig i en usædvanlig flakon, som er himmelblå og har form som en pyramide. Formen har forbindelse til indholdet, som har et strøg af moskusaroma og hurtigt henleder dig en i følelse af 1001 nats eventyr. Kanel, ylang-ylang, røgelse og sandeltræ - disse elegante aromaer var tidligere forbeholdt kongerne. I dag er de kun ansvarlige for undertonerne og har blomstrende duftnoter takket være heliotrop, violer og appelsin.

Cacharel Noa - ren kvindelighed

Cacharel Noa bliver iøjnefaldende på grund af dens klarhed. Flakonens runde form med den fantastiske lukning er som en bekymringssten. Det klare og næsten usynlige indhold understreger denne lethed og gør den til en englelignende duft. Man kunne betegne den himmelske duft som fortryllende blød og lækker og nærmest besnærende. Woman Eau de Toilette har siden 1989 udgjort et helt specielt blikfang og udgør en perfekt gaveidé. Fersken, fresia, pæon, lilje og jasmin medfølger sammen med andre krydrede duftnoter. Cacharel Eden er som Eau de Parfum Spray et fantastisk alternativ til kvinder, der gerne vil opleve dufte som dem i Edens have. Frisk og sandelig og fremstillet af frugt, blomster og krydderier - det bør du ikke gå glip af!