Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Black Friday Week: FAQ

Hvad er Black Friday? Black Friday er en årligt tilbagevendende shoppingbegivenhed, som stammer fra USA. Den finder sted efter helligdagen Thanksgiving og markerer starten på sæsonen for juleindkøb. På denne dag lover mange store varehuse store rabatter og særtilbud for at animere kunderne til at foretage juleindkøb hos dem.
Hvornår er der Black Friday 2023? Black Friday falder altid på dagen efter den fjerde torsdag i november. I år 2023 er det altså Black Friday den 24. november.
Hvor lang tid varer Black Friday? Selve Black Friday varer normalt kun én dag. I de seneste år har Black Friday i stigende grad udviklet sig til en hel ,,Black Friday-uge", hvor butikkerne giver rabat både før og efter den egenlige Black Friday.
Er der Black Friday online og offline? Ja, Black Friday fejres både online og offline. Lokalt har mange butikker specielle rabatter på Black Friday samt kampagner, som lokker store forsamlinger til, og derfor opstår der kø. På platforme til onlineshopping findes der ligeledes tilbud, så man ikke behøver at gå i en fysisk butik.
Er Black Friday den bedste dag at købe julegaverne på? Black Friday kan være en god anledning til at få købt julegaverne, da mange butikker giver store rabatter og særtilbud på denne dag. Tit er der også andre anledninger til at gøre et kup i december, fx Cyber Monday eller juletilbud. Det kan betale sig at sammenligne priser og tilbud og at være tidligt ude for at gøre den bedste handel.
Hvilket sortiment er der på Black Friday? På Black Friday er der nedsatte varer i alle kategorier. Hvor stor besparelsen er, afhænger af den pågældende udbyder. Især elektriske apparater er populære på Black Friday, da det overvejende er dem, der bliver købt.

Til Black Friday Week hos parfumdreams finder du et stort udvalg af parfume, pleje, makeup og en masse andet med attraktive tilbud.

Se flere produkter

Tilbud på Beauty Black Friday 2023 hos parfumdreams

Endelig er det tid til Beauty Black Friday 2023 hos parfumdreams: Her kan du få glæde af gode priser på kvalitetsprodukter fra topmærker. Tiden er inde til at lade nogle af dine ønsker gå i opfyldelse. Se det store sortiment med parfume, hudpleje, kropspleje og makeup, og få dine yndlingsprodukter leveret direkte til døren.

Til alle skønhedsfans: Tilbud på Beauty Black Friday 2023

Se de nyeste highlights inden for skønhed, og shop de bedste tilbud på Black Friday make up. Bruger du de samme produkter hver dag? Så er tiden inde til at opdatere din skønhedsrutine. Uanset om du mangler hudpleje, makeup eller førsteklasses redskaber: Stryg et par ting på din ønskeliste, eller glæd dine kære med de ting, de ønsker dig. Beauty Black Friday er det helt rigtige tidspunkt at shoppe på.

Shop tilbud på parfume Black Friday 2023

En parfume som perfekt afrunding af looket og personligheden behøver ikke at koste en formue. Se vores bedste Beauty Black Friday-tilbud på parfume, og forkæl dig selv med en luksuriøs parfume, som du vil elske. Glem ikke julegaverne: Måske finder du en eau de parfum, som din ven eller veninde vil elske.

Juleshopping i vores Beauty Black Friday tilbud

Det kan betale sig at købe julegaverne i god tid: Udnyt Beauty Black Friday sale til black weekend hos parfumdreams, og få alle julegaverne i hus til de bedste priser. Her finder du en passende gave til alle. Uanset om du er på udkig efter parfume til mænd eller kvinder samt skønhedsprodukter som øjenskygge og læbestift, så finder du lige netop det, du leder efter blandt de mange topmærker.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube