Parfumer til mænd

2251 Vare
17099
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Attraktiv parfume til mænd for en maskulin udstråling

Gode typer mande parfume understøtter den velplejede entré og kan påvirke førstehåndsindtrykket. Vores parfume siger meget om vores karakter og er en afgørende faktor, når det drejer sig om, hvordan vores omverden opfatter os. Fra energisk-ubesværet til orientalsk-sanselig – din duftkollektion afspejler alle facetter af din personlighed.

Hvilken type parfume til mænd findes der?

For bedre at forstå og beskrive herre parfume findes der forskellige duftkategorier, som man kan indordne dem under:

  • Orientalsk parfume til mænd: De er præget af tunge, krydrede noter og duftstoffer, som fx sandeltræ, moskus, Amber und patchouli.
  • Frisk herre parfume: Den har hyppigt en lille andel alkohol og virker dermed lettere. Dens duft domineres af citrusnoter, bergamot, røde frugter samt grønne noter og passer godt om sommeren.
  • Træagtige parfumer til mænd: Ceder, sandeltræ, læder og vetiver er populære duftstoffer i parfumer med træagtige noter. Duftene er derfor tungere, og den skal påføres i veldoserede mængder, da den ellers kan virke overvældende.
  • Blomsteragtige dufte til mænd: De dufter af krydderier, blomster, orangeblomst, syren samt jasmin og virker upåtrængende, men stadig let urteagtige og derfor maskuline.

Med en individuel parfume til mænd skiller man sig ud fra mængden

Visse typer herre parfume er so klassiske og tidløse, at de har etableret sig igennem årtier og hører til blandt de absolut mest populære køb. De klassiske parfumer til mænd har en stor genkendelsesværdi og er for mange mænd hyppigt det første valg. Det er bekvemt og ufarligt at købe en klassiker, og risikoen for, at man gør noget galt, er meget lille. Men verdenen inden for parfume til mænd har meget mere at byde på og masser af spændende dufte, som venter på at blive opdaget af selvbevidste mænd.

5 populære aromaer i herre parfume

Råstofferne til herre- og dameparfume er i stor udstrækning de samme, men kompositionen er meget anderledes.

Blandt de typiske duftnoter i parfume til mænd er der mange naturaromaer, som dog normalt fremstilles syntetisk i den moderne parfumeproduktion:

  1. Tobak: Tobak forstærker enhver duft og er varm, krydret, intensiv og let sødlig. Kombinationen med træagtige noter samt blomsteragtige noter benyttes gerne af parfumører.
  2. læder: Læder har en røgfyldt lugt, og den er kraftig, men samtidig blid og hyggelig. Især med florale noter ser man gerne læder kombineret med, da denne er urteagtige og mindre blomsteragtig-feminin.
  3. Sandeltræ: Sandeltræ har en varm og behagelig duft, er let sødlig og kombineres gerne med jasmin- og patchoulinoter af parfumeindustrien.
  4. Vetiver: Vetiver er en tropisk sød græsart som har en sød og samtidig urteagtige duft, og i næsen får den en citronagtig-frisk samt træagtig note. Derfor fås parfume til mænd med vetiver hyppigt i kombination med citrusnoter.
  5. Ambra: Ambra er let sødlig-træagtig og har en forførende duft. Med florale duftnoter i kombination med ambra virker den meget maskulin og egner sig til mænd i alle aldre.

Tip: Sådan bruger du bedst din herre parfume

Når du påfører en parfume, skal duften ikke på håndleddene, som derefter gnides mod hinanden. Det kan nemlig ødelægge duftmolekylerne, og dermed virker din herre parfume ikke længere på den måde, som parfumøren havde tiltænkt. Påfør den direkte til venstre og højre på din hals – generelt er det nok til at opnå den ønskede duftvirkning. Et ekstra pump på brystet kan forstærke duften.

Køb parfume til mænd til gode priser: Bestil online hos parfumdreams

En god parfume til mænd kan blive dit personlige varemærke. Det kan være svært at vælge blandt de mange muligheder, især hvis du gerne vil købe herre parfume til gode priser. Parfumdreams giver dig den bedste kombination af individuelt justerbare filtre, så du kan finde din duft samt gode priser på førsteklasses mærkedufte.