Parfumer fra Alyssa Ashley

Alyssa Ashley blev i 60´erne skabt af en kunstner. Han anså sig selv for at være moderne tiders kun… Læs mere
152
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Alyssa Ashley Parfumer

Alyssa Ashley blev i 60´erne skabt af en kunstner. Han anså sig selv for at være moderne tiders kunstner og har med stor lidenskab skabt flakoner og emballager. Dermed blev hans lidenskab for parfume vækket. Alyssa var navnet på hans yngste datter og Ashley øgenavnet. Alyssa Ashley har i mere end 30 år været førende inden for duftmoden og udvikler sig stærkere for hver dag. Der følger stadig flere nye, trendy produkter, som er sammensat af kun de bedste ingredienser.
Vidste du at Indhold

Alyssa-Ashley – vilde dufte til kvinder

De vilde 60´er inspirerede en kunstner til at udvikle et duftmærke, som han opkaldte efter sin datter Alyssas kælenavn„Ashley“. Ligesom den revolutionære tid indeholder parfumen en mængde passion og energi, der er puttet i smarte flasker, som afspejler datidens ånd og vore dages moderne kunst. De fantastiske Alyssa-Ashley-dufte fås til ham og hende og som unisex-parfume.

Varemærkets absolut mest populære duft er den erotiske musk-parfume, som har eksisteret siden 1968 og som er kendt som en hemmelighedsfuld herre- og dameduft. Den dufter af blomster, ligesom dengang i flower-powerens tidsalder, og indeholder orientalsk ædeltræ, friske blomster som jasmin, rose og viol samt moskus. Det drejer sig dog ikke om en eller anden moskus-duft, men om et særdeles værdigfuldt afrodiserende duftstof, der stammer fra en hjort fra Tibet og Kina. Den stimulere det kvindelige kønsorgan og sørger for en ordentlig portion forførelse. Med denne duft tiltrækker kvinderne enhver mand. Også den moderne White Musk, der gælder som efterfølgeren til den klassiske moskus-parfume, forbliver tro imod det forføreriske koncept mens den samtidig fortryller med den unge dufte af moderne kvindelighed. Mere uimodståeligt bliver det ikke.

Hvad gør Alyssa-Ashley så speciel?

Passion kombineret med kreativitet, kunst og en ukonventionel livsstil - hvad behøver man mere. De højkvalitative dufte og plejeprodukter fra firmaet Alyssa-Ashley vækker kvinders begejstring i hele verden. Duftene fås som:

 • kropslotion,
 • parfume,
 • forstøver,
 • deodorant,
 • toilette spray,
 • kropscreme,

Der anvendes udelukkende førsteklasses naturlige indholdsstoffer til Alysa-Ashley. Kultmærket plejer kroppen og sørger for vitalitet og velbehag. Den bringer glæde, lethed og skønhed til kvinder hver dag hele året rundt.

Alyssa-Ashley dufte til enhver lejlighed

Den internationale producent af parfume og kropspleje har bevaret ånden fra de vilde 60´ere i over 30 år. Alyssa-Ashley betragtes som et af de førende kosmetikvirksomheder og udvikler dufte med enestående indholdsstoffer og uovertruffen kvalitet. Uanset om det drejer sig om Musk, CocoVanilla, GreenTea, Oud, Fizzy eller Ambre Gris så står passion, forførelse og kvindelighed i centrum for de sanselige duftnoter. Kvinder i alle aldre laver et stærkt statement med dem.

Alsidige duftkombinationer

Alyssa-Ashley kombinerer orientalske dufte med animalske indholdsstoffer og forfiner dem med tropiske eller eksotiske aromastoffer. De fleste dufte får os sjovt nok til at huske situationer fra vores barndom. De giver en følelse af munterhed og letsindighed og sørger for en afbalanceret ånd og velbehag i kroppen. Det er især vigtigt i vores hektiske og stressede tidsalder. Derfor bør de usædvanlige og uimodståelige parfumer også betragtes som inspirationskilde.

Alyssa-Ashley i vores shop

Nutidens moderne kvinder opdager med de vilde Alyssa-Ashley dufte fra 60´erne en ny side af deres kvindelighed. Uafhængighed, frihed, kreativitet og en veludviklet evne til at udtrykke sig – det beskriver eau de toilette-produkterne og duftene fra den ameriaknske kultproducent.

I vores shop finder du forførende kropsplejeprodukter fra følgende parfumeserier:

 • Alyssa Ashley Musk
 • Alyssa Ashley CocoVanilla und Vanilla
 • Alyssa Ashley Essence De Patchouli
 • Alyssa Ashley White Musk
 • Alyssa Ashley Oud
 • Alyssa Ashley Green Tea
 • Alyssa Ashley Ambre Gris
 • Alyssa Ashley Fizzy
 • Alyssa Ashley Esoteric
 • Alyssa Ashley Blue

Parfumerne Alyssa Ashley lader sig perfekt supplere af deodoranter, bodylotion og kropscremer. Hos os får du de elegante duftende produkter i flotte gaveæsker til ham og hende. Derudover fører vi også de markante og friske unisex dufte samt de kraftige dufte til mænd fra Alyssa Ashley. Lad dig som så mange andre før dig fortrylle af de bløde og esoteriske dufte og forfør dine omgivelser med den.