Marc Jacobs parfumer

507
5/5 baseret på alle bedømmelser

Marc Jacobs parfume: Et fyrværkeri for sanserne

Marc Jacobs’ parfume viser vores næser, hvorfor millioner af fans verden over er begejstrede for denne New Yorker. Selv om han på det seneste har været på forsiderne med polyseksuel mode, henvender duftene fra Marc Jacobs sig stadig først og fremmest til kvinder. Marc Jacobs står for lette duftkompositioner, der er både varierede og afbalancerede.

Følgende dufte fra Marc Jacobs er særligt populære:

  • Daisy: Denne duft fås som eau de toilette og eau de parfum fra Marc Jacobs. Den frugtagtige, friske blanding er den perfekte startduft til unge kvinder, der endnu ikke har fundet deres personlige præferencer i parfumernes verden. Grapefruit og jordbær i topnoten går over i de klassiske blomster viol, gardenia og jasmin, inden basenoten lukker af med moskus, lyse træsorter og vanilje.
  • Perfect: Vi er alle perfekte skabninger. Denne blomsteragtige parfume fra Marc Jacobs står for selvaccept og optimisme. Den symboliserer Marc Jacobs’ motto, der sagde om sig selv: “I am perfect as I am.” Designeren har endda fået tatoveret ordet ”perfect” på sin hånd. Denne duft starter med en kompleks blanding af narcis og rabarber, inden du opdager de blide noter af mandelmælk og cashmeran.
  • Daisy Love: Denne eau de toilette fra Marc Jacobs har binavnet “so sweet”. Faktisk præsenteres denne duft som en delikat dessert, der inspirerer gourmeternes næser. Denne parfume får dig straks i godt humør, når aromaen fra hvide hindbær forenes med bergamot og multebær. Træmarguerit og jasminmælk forvandler den friske opstart til en sukkersød oplevelse, som får den nødvendige kompleksitet fra moskus og iris.

Duftene er lige så overvældende og lette som Marc Jacobs-parfumernes flakoner. Flakonerne er udsmykket med store blomster, stjerner og sløjfer, der tiltrækker blikkene.

Parfumer fra Marc Jacobs til de unge og de unge af sind

Som en af de få store modeskabere er det igen og igen lykkes for Marc Jacobs at skabe kreationer, der omfavner tidsånden. Marc Jacobs-kvindeparfume og -mode har i årtier været to sider af samme sag. Men det har ikke altid været let for modeskaberen fra New York. Det siges, at hans mor tog sig så lidt af ham, at han en overgang boede hos sin farmor. Hans talent viste sig allerede i en ung alder, blandt andet i 1987, da han som yngste designer vandt Perry Ellis Award fra Council of Fashion Designers of America for nye talenter.

Siden har Marc Jacobs utrætteligt og med stor energi opbygget sit imperium. Den første kollektion i eget navn kunne han præsentere i midten af 90’erne. Fra 1997 til 2013 arbejdede han for Louis Vuitton. Samtidig brugte han en del af sin kreativitet på at designe parfumer. Selv om han især er kendt for sine kvindedufte, har Marc Jacobs også skabt dufte til mænd.

Bestil Marc Jacobs parfumer til gode priser

Eau de parfum eller eau de toilette fra Marc Jacobs fås hos parfumdreams i et stort udvalg. Efterhånden ser hans mode stort på kønnenes grænser, og vi kan glæde os til tilsvarende dufte. Men Marc Jacobs’ parfumer til kvinder er stadig i dag ubeskriveligt feminine – men hvem siger, at kun kvinder må dufte af sødme?