Parfumer fra Versace

Grundlæggelsen af det nu verdenskendte mærke for tøj, møbler, smykker og parfume går tilbage … Læs mere
272
5/5 baseret på alle bedømmelser

Versace Parfumer

Grundlæggelsen af det nu verdenskendte mærke for tøj, møbler, smykker og parfume går tilbage til den italienske arkitekt Gianni Versace. Hans første, vage kontakter til modebranchen begrænsede sig til mindre opgaver på hans mors skrædderi, hvor han dog snart begyndte at arbejde som stofindkøber. De forretningsbetingelser, som opstod fra dette virke, inspirerede den unge Gianni til at skifte karriere: Han drog til Milano, hvor han begyndte sit virke som fri modedesigner.

I løbet af kort tid

præsenterede han med stor succes sine egne kollektioner eller modeshows og åbnede den første Versace-butique. Her tilbød han beklædning, som snart skulle gøre ham internationalt berømt: Ved siden af udsædvanlige materialekombinationer af grove og fine stoffer bestemte kraftige farver og store mønstre hans stil.

I begyndelsen af ??1980'erne

påtog Versace sig regelmæssigt opgaver for opera-, teater og balletscener. Kostumerne, han designede, førte til omtale i lærebøger og til en udstilling i Londons "Victoria and Albert Museum", hvor der ud over designerens kollektioner til kvinder og mænd også blev udstillet lædervarer, boligtilbehør og parfume.

Dette område

udvidede Versace yderligere i de følgende år. I samarbejde med forskellige kendte firmaer så utallige sidelinjer dagens lys, som med navnet Versace sælger porcelæn, briller, fliser og andet tilbehør. Med til de mest succesfulde produkter i Versaces stadigt voksende imperium hørte dufte og tilhørende kosmetikartikler. De er stadig den vigtigste indtægtskilde i familien, som fortsat er aktiv i modebranchen. Hos os får du også et udvalg af "duftprodukterne". Udvalget omfatter ud over parfume også lotioner, brusegel, barbervand og andre plejeredskaber.
Vidste du at Indhold

Versace parfumer hos Parfumdreams.de

Gianni Versace, som ikke længere er iblandt os, var en af de mest kendte modeskabere i vores tid. Indenfor får år lykkedes det for ham at opbygge et betragteligt imperium, der blev internationalt berømt. Efter modeskaberens død overtog hans søster Donatella Versace, der fører virksomheden videre og nu er mærkets ansigt udadtil.

De nyeste trends ser særligt indbudte gæster som regel på Versace Official Fashion Show, hvor den aktuelle Show Collection vises før den sælges i Versace-butikken, for eksempel hos Versace Dubai.

Versace dufte til kvinder i online shoppen

Parfuemdreams tilbyder et omfangsrigt udvalg af Versace dufte til kvinder. Du kan for eksempel vælge imellem den elegante duft „Eros pour Femme“ eller den inspirerende note „Yellow Diamond“. Desuden finder du i vores online shop duftene til kvinder „Bright Crystal“, „Bright Crystal Absolut“, „Crystal Noir“, „Versense“, „Pour Femme“, „Vanitas“ og „Red Jeans“. Alle disse besnærende noter udmærker sig ved deres førsteklasses og inspirerende indholdsstoffer og overbeviser desuden med en ekstravagant flakon, der er iøjnefaldende i enhver vitrine.

Selvfølgelig finder også mændenes kreationen i vores online shop og med præcis den duft, som du godt kan lide. Det kunne for eksempel være „Eros“, „Pour Homme“, „Pour Homme Oud Noir“, „Man Eau Fraiche“ „L’Homme“ og „Blue Jeans“.

Kig dig omkring i ro og mag og find en duft, der passer perfekt til dig og som understreger din personlighed. Parfumdreams tilbyder ikke alene parfumer fra Versace, men også de dertilhørende brusegels, lotions eller barbervand så din hud er velforsynet og dufter fremragende.

Gianni Versace Eros til den rigtige mand

Ægte mænd har brug for „Versace Eros“. De egner sig for eksempel fremragende kombineret med Gianni Versage SS16 (Kollektion Spring Summer 2016). Duften der første gang blev lanceret i 2012 orienterer sig efter græsk påvirkning og skal repræsenterer mandens sanselighed. Mænd der bærer denne duft virker uden tvivl fascinerende og kan uden problemer vikle kvinderne omkring sin lillefinger. Versace bukser, en elegant skjorte og ure fra producenten kombineret med Eros duft: Det er det, som de fleste kvinder gerne vil se. Allerede flakonen efterlader et positivt indtryk, der bliver hængende. Sammensætningen af duften af nuancer fra grøn æble, citron og mynte kombineret med cedertræ, egemos og moskus er uovertruffen, hvis du gerne vil erobre en kvindes hjerte. Prestige vil være sikret dig med denne duft.

Versage Vanitas – forrygende duft til kvinder

En af de mest populære Gianni Versace dufte til kvinder er „Vanitas“, en dejlig duftkomposition. Lemon og fresia gør parfumen mageløs og elegant ligesom det indflettede cedertræ, tonkabønnerne eller duften fra de enestående tiare-blomster. Vanitas spreder en ekstremt kvindelig duft, der passer utroligt godt til kvinder der godt kan lide at klæde sig trendbevidst og feminint. Du kan for eksempel kombinere duftene med Official Versace Sweatshirt og moderne bukser. Du kan også harmonere duften med solbriller eller beachwear. På den måde bliver de uden tvivl til et blikfang og ellers overbeviser de også med en absolut besnærende duft.

Køb Versace Düfte hos Parfumdreams

Det store udvalg af Versace-dufte, som du kan købe hos Parfumdreams gør det måske ikke så let at vælge. Hvis du ikke kan beslutte dig for en bestemt note har du mulighed for at tage kontakt til vores kundesupport. De vil utroligt gerne rådgive dig. Du kan kontakte os per e-mail eller telefon og vi giver naturligvis også information om andre produkter.

Hvis du har besluttet dig for en duft så lægger du den i indkøbskurven, hvorefter du bliver ført videre til kassen. Her følger den virtuelle betaling efter du har angivet de vigtigste kundedata samt en leverings- og regningsadresse. Desuden bedes du udvælge en betalingsmetode. Du har mulighed for at gøre brug af PayPal, kreditkort, Sofortüberweisung, køb per regning eller direkte debitering. Du vælger også selv forsendelsesvirksomheden.

Parfumdreams gør sig umage for at give dig den bedste kundeservice. Det fremgår også af forsendelsesomkostningerne. Allerede fra et bestillingsbeløb på 20 EUR er leveringen gratis. Køb allerede i dag den forrygende Versace-duft, som for eksempel „Vanitas“. Allerede efter få dage kan du indhylde dig i en enestående Versace duftnote og bevæge dig elegant igennem byen.