Parfumer fra Versace

290
5/5 baseret på alle bedømmelser

Versace parfume: Overdådige dufte med et strejf af luksus

Versace hører til et af de mest ekstravagante og glamourøse modehuse i verden. Brandets opsigtsvækkende kreationer har altid været præget af provokerende snit, overdådige udsmykninger, usædvanlige materialer og kraftige farver. De er luksuriøse, sensuelle og iøjnefaldende. Det samme gælder for duftene fra Versace, som med udsøgte ingredienser og deres erotiske touch spreder ren sensualitet. Inspirationskilden var den græske og romerske mytologi, hvilket indtil i dag genspejler sig i Versaces firmalogo: det iøjnefaldende medusahoved.

Versace parfume: Luksuriøse parfumer, som understreger et spændende look

Modehuset ser tilbage på en lang, omskiftelig fortid. I 1978 grundlagde Gianni Versace det i dag verdenskendte brand. Allerede samme år åbnede han en butik i Milano og viste kort efter i et prêt-à-porter-show sin første kollektion med lysende farver og iøjnefaldende mønstre. I de følgende år udstyrede han balletten i New York, operaen i San Francisco og Scala i Milano med spændende kostumer. I 1981 kreerede designeren den første duft til kvinder. Med sine orientalsk-blomstrede nuancer hyldede eau de toiletten fra Versace brugerens kvindelighed.

I 1992 designede Versace scenetøjet til Elton Johns verdensturné og blev således kendt verden over. Velkendte musikere og supermodeller fra 1990’erne fungerede som model for designeren. En af de mest betydningsfulde øjeblikke inden for modeverdenen fandt sted under præmieren af filmen „Fire bryllupper og en begravelse“, hvor skuespilleren Elizabeth Hurley dukkede op i den berømte„sikkerhedsnålekjole“ af Versace. Efter mordet på Gianni Versace i 1997 kom virksomheden ud i en krise, som brandet først kom sig over flere år efter. Designeres søster Donatella og Santo Versace hjalp modevirksomheden på fode igen, så Versace også den dag i dag stadigvæk hører til et af de mest betydningsfulde luksusmærker i verden.

Eau de parfum fra Versace: Ekstravagante dufteventyr med overdådig karakter

Mærket har siden 1980’erne lanceret fascinerende Versace-parfumer til kvinder og ekstravagante dufte til mænd, deriblandt forskellige duftklassikere. De indeholder værdifulde ingredienser og består af ekstravagante duftkompositioner, som både virker klassiske og overdådige:

  • Herrendufte fra Versace: Duftene fra Versace er en hyldest til mandens guddommelige krop. De kraftfulde, intensive parfumer er som skabt til lidenskabelige, stærke mænd. En Versace-parfume er et sandt duftikon, som forener maskuline noter som cedertræ, vetiver og egemos med et strejf af tonkabønne, ambra og vanille. Mynteblade, citronskal og grønne æbler skaber opmærksomhed med citrusfriske akkorder.
  • Dufte til kvinder fra Versace: Parfumerne fra Versace er indbegrebet af kvindelig fristelse. De projicerer en græsk gudindens tiltrækningskraft og styrke, som gerne viser sig som en lidenskabelig forfører. Brandets duftklassiker besnærer med træagtige nuancer, hvid patchouli og moskus. Den gør indtryk med sine friske, blomsteragtige accenter af siciliansk citron, ribs, mandarin, fresia, orangeblomst og magnolie. Eau de parfumen fra Versace er som skabt til sensuelle, selvbevidste kvinder.

En af de senest ankomne er med mandarin-essenser, primofiore citron-essens, rosa peber, solbær, jasmin og fresia en ode til kvindens sensualitet. Akkorder fra clearwood, vibrerende trænoter og moskus giver duften et krydret strejf. Ved kreationen gik Versace efter de højeste standarder med henblik på økologisk og social bæredygtighed. Mærket tilpasser sig således tidens ånd og lever op til kundernes moderne krav.

Køb parfume fra Versace: Et potpourri af dufte til mænd og kvinder

Hos parfumdreams finder du luksuriøse dufte fra Versace til hende og ham, deriblandt populære klassikere og nye kreationer. Dertil finder du fint afstemte plejeprodukter, som intensiverer duftoplevelsen, bl.a. bodylotions og brusegeler med værdifulde, plejende ingredienser, som gør huden smidig og blød. Deodoranterne spreder et strejf af din yndlingsduft. Gavesættene fra Versace er noget helt særligt. De indeholder forskellige miniature-parfumer i iøjnefaldende flakoner til at prøve og samle på.