Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Versace 41 Vare

Versace

Den dekadente overdådighed af unikke dufte

Gianni Versace havde en vision, da han grundlagde sit eget designermærke i 1978: Stærke farver, usædvanlige mønstre og skandaløse snit skulle bringe et friskt pust ind i modeverdenen, som så ofte kun var afhængig af elegant underdrivelse. Versace derimod hyldede overdådigheden og nød den opmærksomhed, hans kreationer tiltrak verden over.
Så det er ikke underligt, at det italienske luksusmærke har været på forkant med modeverdenen i årtier - og ikke kun når det gælder tøj, men også når det gælder tilbehør og dufte. Især når det gælder dufte!

Kvindeparfume og herreparfume fra Versace - sensuel, luksuriøs, spændende

.

Det italienske modehus vovede sig ind i duftenes verden tilbage i 1980'erne. Den første kvindeduft, "Gianni Versace for Women", blev et øjeblikkeligt hit og beviste, at Versace ikke kun havde talent for mode, men også for parfume. Siden da er der kommet dusinvis af kvinde- og herredufte til, som perfekt afspejler brandets filosofi.
Dameduften fra modehuset lokker med sin sensualitet og lidenskab Luksuriøse accenter af hvid patchouli eller siciliansk lime forfører sanserne og forfører som betagende aftener på Amalfikysten. Uanset om de er søde og sensuelle eller friske som et forårskys, har alle dameduftene én ting til fælles: kunsten at forføre.
Herreparfumen henvender sig til mænd, der ved præcis, hvad de vil have. Det er en kraftfuld, intens herreduft fuld af lidenskab og maskulinitet. Noter af cedertræ og egetræsmos møder friske stænk af mynte og grønt æble.
Og selvfølgelig har butikken også matchende kropsplejeprodukter som bodylotion eller deodorant til at gå med duftene.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube