Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams

Color corrector

7 Vare

Colour Corrector – lille skønhedshjælper, stor effekt

Et fejlfrit look er eftertragtet. Men lige om morgenen virker huden ofte lidt ”krøllet”, og der er røde eller mørke områder omkring øjnene. Med en Colour Corrector hører disse spor efter en lang og søvnløs nat fortiden til. For de smarte skønhedshjælpere bruger farvecirklen som en hjælp til at give dig en jævn og ensartet teint.

Hvordan fungerer en farvekorrigerende makeup?

Ud over den klassiske concealer findes der også en variant med farvekorrektion mod rande under øjnene. Dette flydende eller cremede produkt med gul eller orange farve. Det er ikke tilfældigt, men har en årsag: Farver, som ligger over for hinanden i farvecirklen, neutraliserer hinanden. Dette simple, fysiske princip sørger for, at din hud ser ensartet og jævn ud. Som tommefingerregel gælder følgende:

  • Grøn: mindsker røde steder såsom pletter efter bumser, men hjælper også ved rosacea og neurodermitis.
  • Gul: får små blodårer, blodsprængninger og blålige rande under øjnene til at forsvinde.
  • Orange/abrikos: Pigmentpletter og mærker efter bumser hører fortiden til.
  • Lyserød: en lidt blidere orange hjælper ved diskrete skygger under øjnene.
  • Syren: udligner gullige eller grå hudområder.

Få aldrig dagen ødelagt af en spontan bums eller en nat med kun lidt søvn. Med en farvekorrigerende makeup får du en jævn og ensartet teint – den perfekte basis til et let kontorlook eller en dramatisk anledning om aftenen.

Hvilke farvekorrigerende produkter findes der

Hvis du har fået smag for det, vil du aldrig mere undvære dine farvekorrigerende produkter. Vil du starte langsomt ud med denne type makeup? Så prøv en dækstift, nemlig det klassiske CC-produkt. Dup det forsigtigt på pletterne fra bumserne eller røde pletter og overbevis dig selv om den næsten magiske virkning.

Ved større, røde områder hjælper en cremet eller flydende, farvekorrigerende makeup. Uanset om det er en concealer eller en foundation: Kom produktet på som normalt og nyd dit spejlbillede. Den letteste variant af farvekorrigerende kosmetik er CC-Cream.

Du bruger den, hvis du ikke har tid til at lægge en tidskrævende makeup, men alligevel gerne vil have en velplejet teint. Det lægger sig som en blød lotion på dit ansigt. Mindre pletter og røde steder udjævnes uden problemer. For det meste indeholder de ekstra plejende ingredienser samt en let solfaktor. På den måde virker huden dejligt velplejet hele dagen, og du er rustet til en hvilken som helst udfordring.

Køb Colour Correction hos parfumdreams

Sig farvel til rande under øjnene! Fremover vil et fejlfrit look være din daglige følgesvend. Om det er pudder, foundation eller CC Cream: parfumdreams har det hele. Nyd det store udvalg af Colour Correction og find de rigtige skønhedshjælpere til en naturlig og smuk hud.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube