Hårpleje, Kosmetik og Pleje fra M2 BEAUTÉ

Udtryksfulde øjenbryn og lange øjenvipper understreger den naturlige skønhed og bidrager til et attr… Læs mere
99
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

M2 BEAUTÉ Hårpleje, Kosmetik og Pleje

M2Beauty – Til fascinerende øjne

Udtryksfulde øjenbryn og lange øjenvipper understreger den naturlige skønhed og bidrager til et attraktivt helhedsbillede. Du kan opnå smukkere øjenbryn og kraftigere, længere øjenvipper uden mascara med produkterne fra M2Beauty. De virksomme kosmetiske ingredienser i M2Beauty er testet professionelt af autoriserede læger og forskere, der har bekræftet effektiviteten.

Virksomme indholdsstoffer i M2Beauty

De samlede virksomme ingredienser indeholder MDN (Methylamido-Dihydro-Noralfaprostal), der tilsættes M2Beauty produkterne i optimale doser. Produktet, der stammer fra øjenmedicinen, er tilpasset, så det stimulerer øjenvippe- og øjenbrynsrødderne, hvilket på en naturlig måde får vipperne til at vokse hurtigere og derved giver dem større volumen. Vipperne bliver tykkere og længere, brynene bliver mere udtryksfulde.

Allerede efter få uger er resultatet af brugen af produkter som detM2LASHES Eyebrow Renewing Serum ellerEyelash Activating Serum dokumenteret.

Plejeprodukterne fra M2Beauty giver dig synligt tykkere øjenbryn og længere vipper uden at man behøver at ty til anvendelse af hverken kunstige produkter eller sminke.
Vidste du at Indhold

M2 Beaute

Grunden til mærket M2 Beautes internationale succes er ikke en multimillion stærk koncern, men to veninder – den ene er fra Köln, den anden stammer fra USA. Elke Moysies og Marci Marrek udviklede midt i 2000´erne en serum, der får vipperne til at vokse. Det første forretningsår havde M2 Beaute en omsætning på 700.000 EUR – og det med hver 5 ml serum til vipperne.

Sådan begyndte M2 Beautes historie

I år 2007 sidder Elke Moysies og hendes amerikanske veninde Marci Marrek, en makeupartist, sammen og sludrer om den nyeste hype: lange, kraftige øjenvipper. Der påbegyndes altid flere studier, der har dedikeret sig til at forske i vippers fylde og professionelle vipper, der kan påsættes. I løbet af denne hype falder opmærksomheden på en medicin imod grøn stær da det som bivirkning får vipperne til at vokse. Moysies og Marrek – i øvrigt de to M's i M2 Beaute – beslutter sig rent kosmetisk til en tilsvarende serum, der får vipperne til at udvikle sig. De læser undersøgelser, rådgiver sig med forskere og kemikere og lader en speciel molekylær struktur udvikle.

„Fra dørsalg til en omsætning på 9,5 millioner EUR“

 

„M2 Lashes Eyelash Activating Serum“ blev i 2008 M2 Beautes første produkt. I dag er også Elke Moysies mand Uwe trådt ind i forretningen. IT-virksomhedsejeren udviklede en forretningsplan men alligevel var det første skridt: Fra dør-til-dør. I udvalgte parfumerier placeres serummet først som gratis prøve. Det så ud til at have været en succes for det første forretningsår havde virksomheden en omsætning på 700.000 EUR. Alle tjent med 5 ml „M2 Lashes“. Andet år steg omsætningen til to millioner EUR. I 2013 solgte kosmetikvirksomheden næsten 80.000 Lashes i over 30 lande og tjente dermed omkring 9,5 millioner EUR.

 

Hvordan garanterer virksomheden en virkning?

 

En serum der får vipperne til at blive kraftigere? Den slags løfter hører man fra mange kosmetikvirksomheder i reklamerne. I Lashes fra M2 Beaute skulle effekten skyldes indholdsstoffet MDN, et prostaglandin som egentlig anvendes i behandlingen af grøn stær. I doseret og til kosmetikfremstilling forarbejdet form anvendes vævshormonet til at få vipperne til at vokse. Det får ikke kun vipperne til at blive kraftigere, men styrker samtidig vækstfasen og sørger for at færre vipper falder af. I følge M2 Beaute bekræfter uafhængige studier en vækst af vipperne ved omkring 45 % af anvendelserne.

 

For at opnå den effekt bør „M2 Lashes Eyelash Activating Serum“ anvendes dagligt og i bedste fald påføres om flere uger i træk om aftenen efter, du har renset ansigtshuden og før du i øvrigt plejer huden. Serummet kan påføres som en eyeliner over vippernes kant. Efter det har virket kort kan du anvende den almindelige ansigts- og øjenpleje. Hvis du dagligt påfører dig serummet vil du allerede se resultater efter seks til otte ugers brug. Serum med 5 ml indhold fås til 120 EUR og holder ved anbefalet brug i op til fem måneder.

 

Yderligere produktudviklinger i sortimentet

 

De begyndte med Activating Serum til vipper og har i dag et overskueligt men interessant sortiment med øjen- og vippekosmetik. Deriblandt en serum til øjenbrynene, der ligesom „M2 Lashes“ får de fine hår til at vokse. Virkestoffet er baseret på MDN og suppleres af Black Sea Rod Oil, der underbygger den naturlige vækst. Biotin og hyaluronsyre sørger for brynenes kraftige og smidige udseende. Med applikatoren påføres serummet. Ideelt – ved daglig brug – kan man allerede se forbedringer efter fire til seks uger.


„Eyezone Conditioning Care Complex“ virker som supplement til „M2 Lashes“ og „Eyebrow Serum“. Kosmetikproduktet har til formål at pleje vipper og bryn. Takket være de indeholdte acaibær dannes collager, som sørger for mere glans og smidighed.

 

Rensning og pleje – også når du er ude

 

Til forberedelse af brugen af M2 Beaute produkter samt til rensning af huden og skønhedspleje anvendes remover til øjenmakeup. I stedet for som så mange andre øjenmakeup fjernere at være baseret på olie indeholder M2 renseproduktet hyaluronsyre, D-phantenol og acetyl tetrapeptide-5. De tre indholdsstoffer skal sørge for en blid fjernelse af makeupen, give fugtighed og samtidig modvirke hævede øjne og mørke ringe. Denne „Oil-free Remover“ fås i øvrigt også som praktiske rensende pads til når du er væk hjemmefra.

 

Hvis man i øvrigt gerne vil være godt forberedt når man ikke er hjemme kan man bestille et af sættene fra M2 Beaute. Hvad end du køber „Eyezone Conditioning Care Complex“ og „Eyelash Comb“ i en glitrende paillet clutch eller „Eyelash Activating Serum“ og „Oil-Free Eye Make-up Remover“ i sommerlig kosmetiktaske: Produktudvalget fra „M2 Beaute“ er ikke overvældende men produkterne er velvalgte, veludviklede og afstemt nøje efter hinanden.