Tørshampoo

36 Vare
863
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Hvordan tørshampoo revolutionerer hårplejen

Det lyder som en selvmodsigelse, men alligevel er dette produkt et must på ethvert badeværelse. En tørshampoo er et praktisk alternativ, hivs du ikke har tid til en grundig hårvask, eller hvis du har brug for en hurtig opfriskning mellem hårvaske. Et friskt pust til hovedbunden, helt uden at føles fedtet.

Virkningen af tørshampoo i detaljer

Hemmeligheden bag den opfriskende effekt skal findes i tørshampooens sammensætning. Der bruges absorberende virksomme stoffer, som fx stivelse eller aluminiumoxid, som binder overskydende talg. Dette fine pulver er nemt at spraye på hårrødderne og at børste ud efterfølgende. Resultatet er et mat look, og håret er klar til yderligere styling. Derudover giver en god dry shampoo dit hår en frisk duft og en behagelig finish, så det føles som nyvasket.

Det er vigtigt at vælge et produkt, som passer til din hårfarve. Tørshampoo til mørkt hår indeholder eksempelvis mørke pigmenter, og derfor er produktrester synlige i lyst hår. Den skjuler desuden de første grå hår eller lette udgroninger i farvet hår.

Hvornår bruger man tørshampoo?

En hovedbund, som hurtigt bliver fedtet, har brug for masser af opmærksomhed. Derfor er tørshampoo det perfekte multitalent til alle, der ellers ville være nødsaget til at vaske hår hver dag. Der er flere grund til, hvorfor du skal give tørshampoo en chance:

  • Stylinghjælper: Vil du have mere volumen i din frisure eller mere fyldige fletninger? Tørshampoo giver mere volumen og hjælper dig med enhver form for styling.
  • Efter sport: Skal du direkte fra motionscentret til et møde? Hvis du har en lille tørshampoo i tasken, så har du altid mulighed for at friske dit look op.
  • På farten: Især på rejser er en tørshampoo en god ledsager. Da den slet ikke kræver vand, kan du ankomme med nystylet hår.
  • Om morgenen: Sig farvel til dårlige hårdage. Selvom du sover over dig, er du takket være tørshampoo hurtigt klar til en arbejdsdag.

Vær altid opmærksom på at rengøre dit hår regelmæssigt med en almindelig shampoo. Det fjerner produktrester og smuds, samtidig med at din hovedbund plejes.

Sådan bruger du tørshampoo

Det er nemmere og hurtigere at bruge ned almindelig hårvask. Du skal blot bruge en hårbørste, en kam og et håndklæde til at lægge over skuldrene for at beskytte dit tøj. Start med at rede dit hår grundigt igennem, så pulveret kan komme ind overalt. Start med at ryste tørshampooen grundigt, og spray den jævnt i ved hårrødderne. Det virker bedst, hvis du påfører produktet i en afstand af ca. 30 cm fra hovedbunden, og hvis du deler håret op i sektioner med en kam. Lad produktet virke i henhold til producentens anvisninger, inden håret børstes igennem.

Den bedste tørshampoo? Selvfølgelig hos parfumdreams

Uanset om du skal bruge et normalt produkt eller en speciel tørshampoo til brunt hår: I onlineshoppen hos parfumdreams finder du et bredt udvalg i alle prisklasser. Du kan også opleve dette alsidige produkt og lette din egen hårpleje.