Bestseller

Revlon Professional

189
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Revlon Professional: Dristig, modig, selvbevidst

Revlon Professional revolutionerede skønhedsverdenen allerede i 1930’erne. Med lanceringen af det første produkt, en farvet neglelak, forvandlede mærket sig til at være trendsætter og farveekspert. I 1990’erne startede Revlon Professional som kvalitetspartner til hårstylister og kreerede eksklusive hårprodukter, som udmærker sig med pleje, forkælelse og markante pigmenter.

Revlon Professional har siden da stået for et alsidigt fællesskab bestående af selvbevidste og specielle frisurer, som skiller sig ud fra mængden af hårstylister ved at være modige og dristige. Også Revlon Professional produkter viser sig fra deres dristige side: Med højpigmenterede farver og plejende indholdsstoffer giver de et glansfuldt hår og dermed også en ny følelse af vitalitet: Selvbevidst, umiskendelig, kreativ.

Revlon Professional produkter: Hårpleje som lige fra salonen

De førsteklasses Revlon Professional produkter giver et perfekt plejeresultater selv derhjemme – som kommer du lige fra hårsalonen. Plejeserien fra Revlon Professional kombinerer flere årtiers erfaring med den moderne videnskab og omsætter den til plejeprodukter til alle hårtyper. Fine olier, som f.eks. jordmandelolie, arganolie og hørfrøolie, giver glansfuldt og silkeblødt hår.

Revlon Professional er farveeksperterne. Deres faglige ekspertise omsættes i udviklingen af unikke hårplejeprodukter og giver sammen med farvemasker intens hårpleje, samtidig med at farven opfriskes. Også nye farvenuancer kan opnås med denne type hårbalsam. Fin panthenol giver værdifuld fugtighed til håret og forsegler samtidig hårfibrene.

Køb Revlon Professional produkter online

Professionel hårpleje til hjemmebrug: Med de revolutionære Revlon Professional produkter giver du dit hår en intens og plejende behandling, som får det til at stråle med fornyet glans og holde sig sundt. Vælg de passende produkter i det omfattende sortiment:

  • Revlon Professional shampoo & conditioner: Udsøgte olier, som fx arganolie og hørfrøolie, giver fugtighed, intens pleje og skåner hårets fine struktur.
  • Revlon Professional stylingprodukter: Med de passende sprays og leave-ins er hårskader som følge af stylingen ikke noget at være nervøs for med Revlon Professional.
  • Revlon Professional Coloration: Der er ikke kun plejeprodukter, men også hårfarve i dette mærkes sortiment. På den måde får du salonkvalitet derhjemme og en unik farveoplevelse.

Køb Revlon Professional produkter hos parfumdreams

Professionalisme er i højsæde hos parfumdreams. Derfor finder du her også et stort udvalg af plejende produkter af mærket Revlon Professional. Det er ikke kun hårstylister fra hele verden, der sværger til de førsteklasses produkter – du kan også forvandle dit badeværelse til din egen frisørsalon med disse hårpleje- og stylingprodukter.