Bumble and Bumble

13
4/5 baseret på alle bedømmelser

Bumble and bumble – innovativ hårpleje til kreative styles

Det amerikanske brand Bumble and bumble tilbyder hårpleje i professionel kvalitet til derhjemme. Det har fokus på individuelle formuleringer, der opfylder de forskellige behov hos hver hårtype. Bumble and bumble-netværket begyndte med bare en eneste salon. I 1977 blev en lille salon grundlagt i New York.

Hurtigt blev Bumble and bumble et samlingssted for stylister fra hele verden og prægede med sin ukonventionelle tilgang frisørkulturen. Og for at du helt præcist ved, hvad produkterne fra Bumble and bumble kan, udgiver brandet how-to-videoer til forskellige stylings. Brandet har en vision om moderne forandring: Hairstyling er en kunst, som også kan foregå hjemme på badeværelset.

Bumble and bumble shampoo og conditioner til alle hårtyper

Hvis der findes et brand, som har identificeret sine kunders behov, så er det Bumble and bumble. Den komplette Bumble and bumble shampoo- og conditionerserie er målrettet forskellige hårtyper og deres særlige egenskaber og plejer dit hår med præcist tilpassede indholdsstoffer. Mens en moisturizing shampoo er god til tørt og kruset hår, så fjerner Sunday Shampoo alle rester efter kun en enkelt anvendelse. Surf Foam Shampoo indeholder blødgørende planteekstrakter og sørger med den bløde skum for mere velvære til fin hår. Og du kan få en matchende Bumble and bumble balsam. For din udvalgte shampoo fungerer først optimalt, når du også har den matchende balsam.

Creme de Coco fra Bumble and bumble filtrer uregerlige hårtotter ud og forvandler kruset hår til en smidig hårpragt. Stresset og tørt hår bliver af Invisible Oil Conditioner forkælet med righoldige planteolier. Nogle gange har håret brug for en ekstra gang forkælelse. Bumble and bumble giver med Butter Mask, Defining Cream og Protectiv Hair Fluid dybdevirkende pleje til dine behov.

Kreativ styling med gennemtænkte produkter fra Bumble and bumble

  • Bumble and bumble Pre-styling-serien begrænser krusninger, definerer krøller, og forbereder håret optimalt til glattejern og co. Sådan lykkes kreative styles hver dag, også hjemme på dit eget badeværelse.
  • Struktur og hold er især nødvendigt til afslappede korthårsfrisurer eller det strittende out-of-bed-look. Bumble and bumble hjælper med skum, mousse, gel og clay med at skabe din ønskede stil.
  • Det klassiske stylingprodukt hårspray må heller ikke mangle i sortimentet. Forskellige varianter skaber alt fra en let tekstur til superstærkt hold.

Find den innovative hårpleje fra Bumble and bumble hos parfumdreams

Serien forener ånden fra de vilde 70'ere med indholdsstofferne fra moderne hårpleje Køb Bumble and Bumble hos parfumdreams til en god pris, og forkæl din hårpragt med produkter i ekspertkvalitet. Bestil dine Bumble and bumble produkter online og få dem leveret til døren!