Wet Brush

41
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Wet Brush: God til vådt hår

Wet Brush er løsningen til hår, der har tendens til at filtre sammen og danne knuder. Firmaet Wet Brush blev grundlagt i 2005 af Jeff Rosenzweig, som udviklede den innovative Wet Brush for at lette kæmningen for sine tre døtre og gøre det mindre smertefuldt. For netop vådt hår filtrer let sammen og er særligt følsomt, netop fordi det er vådt. Mit Wet Brush er dette problem fortid.

Wet Brush-hårbørste børster håret skånsomt

Farvel til knækket hår: Med den passende hårbørste kan du forhindre, at håret knækker og at du utilsigtet river håret ud. Wet Brush har særligt sarte og elastiske børster, der helt uden problem glider gennem selv vådt hår uden at ødelægge det.

Det er også lettere at kæmme naturligt kruset eller krøllet hår med Wet Brush end med mange almindelige børster. Små knuder i håret får ikke håret til at knække, men knuderne løsnes blidt. Ved fint hår, der knækker særligt let, er Wet Brush et absolut godt valg, for det belaster ikke håret og knækker ikke de fine spidser. Desuden er HeatFlex-børsterne varmebestandige og kan også bruges i forbindelse med føntørring til at sætte håret og filtre det fra hinanden.

Wet Brush giver sundt hår

Mens mange hårbørster er særligt egnet til en bestemt hårtype, er en af fordelene ved Wet Brush, at den kan anvendes til alle hårtyper. Alle kender til problemerne ved kæmning af vådt hår: Det gælder glat, krøller, tykt eller fint hår. Også børn er glade for at bruge Wet Brush, fordi det ikke længere gør ondt at få redt håret.

Desuden giver de bløde børster hovedbunden en blid massage og øger mikrocirkulationen. Wet Brush-børsten fordeler endda conditioner og tørshampoo perfekt i håret. Også rengøringen af Wet Brush er let som en leg: Skyl den, og lad den lufttørre, så holder børsterne deres facon i lang tid.

Hårbørste Wet Brush: Hårbørsten fra USA, der let filtrer håret fra hinanden

I parfumdreams’ sortiment finder du med garanti den Wet Brush, der passer til dig. Ud over Wet Brush Classic tilbyder mærket også hårbørster til forskellige behov. Håret tørrer hurtigt og skånsomt med Wet Brush Pro. Premium Detangle Brush er særligt egnet til at filtre langt og kruset hår fra hinanden. Wet Brush Epic-produktserien tilbyder børster til specielle behov som eksempelvis hurtigere føntørring eller for at give mere volumen.

Køb Wet Brush hos parfumdreams

Skånsom børstning, blid massage: Med den passende hårbørste fra The Wet Brush bliver redning af håret til en leg. Find din hårbørste i det store sortiment, og red dit hår, så det bliver strålende skønt. Med de innovative børster filtrer du ikke kun håret fra hinanden på skånsom vis, du plejer det samtidig.

Bestil din nye Wet Brush hos parfumdreams, giv den som en gave til din bedste veninde eller din mand, eller gør kæmning af håret til en spændende aktivitet for dine børn med de passende Wet Brush-hårbørster i smart design.