Parfumer fra Tom Ford

119
5/5 baseret på alle bedømmelser

Tom Ford: Vejen til et eget mærke

Tom Ford fra Texas arbejdede oprindeligt som model og læste kunsthistorie, men drømte allerede tidligt i livet om en karriere som modedesigner. I 1990 blev han rekrutteret af modehuset Gucci, som på det tidspunktet var medtaget og som med hans designs strøg til tops blandt luksusmærkerne.

Stillingen som creative director gjorde ham i sidste ende berømt og han designede tøj, dufte og butikker for den italienske modevirksomhed. Han designede også for andre luksusmærker i nogle år.

I 2004 grundlagde han et eget mærke i sit navn med hovedkontor i New York. Han begyndte at skabe parfumer og er den dag i dag meget succesfuld med sine Tom Ford parfumer.

Hvad er det, der gør dufte fra Tom Ford til det, de er?

For designere er parfumer mere end bare dufte. De er udtryksfulde accessoires, som først kompletterer et outfit. I forbindelse med sine dufte samarbejder Tom Ford med førsterangs parfumeurer, herunder Harry Frémont, Honorine Blanc og Jacques Cavallier-Belletrud.

Parfumerne fra Tom Ford er kendetegnet ved spændende kontraster, hvorved de til dels klassiske duftnoter forvandles til moderne trendparfumer. Indholdsstoffer af høj kvalitet og et prægnant duftspor er det, der gør Tom Fords parfumer til det, de er - deres genkendelsesværdi er høj. Designeren har allerede skabt mere end 100 parfumer for sit eget mærke og hans kreativitet har indtil videre aldrig skuffet.

De første dufte, som Tom Ford lancerede i 2006 var rettet mod mænd eller var unisex-dufte og er for længst blevet til klassikere. Også dameparfumer kom til i løbet af årene.

En Tom Ford eau de parfum skal opfattes som et moderigtigt tilbehør, som brugeren benytter til at komplettere sin fremtoning med. Den understreger den personlige selvfølelse og sørger samtidig for en følelse af sanselighed og styrke. Hvis man synes, at parfumerne er for dyre, kan man vælge en eau de toilette eller en Tom Ford kropsspray. Det har en forfriskende virkning, en let duftnote og koster væsentligt mindre.

Hvad er det, der gør Tom Ford parfumer til det, de er?

Tom Ford parfumer er kendetegnet ved modsætningen mellem det klassiske og det moderne. Hans modekollektioner er ofte avantgardistiske og hans parfumer supplerer denne orientering. Overdådighed kontra tilbageholdenhed eller friskhed kontra tunghed kendetegner Tom Ford eau de parfumerne, som kan købes i forskellige duftretninger. Kan man lide det lettere, er man godt tjent med et Tom Ford kropsspray. Ekstravagante luksusparfumer som dem fra Tom Ford er noget særligt, hvilket giver brugerne en god følelse, understreger selvværdsfølelsen og står for en følelse af sanselighed og kraft.

Køb Tom Ford parfume hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe et eksklusivt udvalg af Tom Ford parfume. Både parfumerne af høj kvalitet og de billigere Tom Ford kropssprays kan fås i sortimentet. Få dit duft-tilbehør fra Tom Ford nemt leveret til døren.