Parfumer fra Jovan

Den sanselige duft af Jovan musk oil kender næsten alle. Der findes duftkompositioner, der simpelthe… Læs mere
51
5/5 baseret på alle bedømmelser

Jovan Parfumer

Den sanselige duft af Jovan musk oil kender næsten alle. Der findes duftkompositioner, der simpelthen bare er klassikere - og Jovan Musk Oil er helt sikkert en af dem. Den fine moskusduft er sanselig, men ikke tung, og det har i årtier gjort parfumen til en af de mest populære dufte overhovedet. Det enkle, og dog markante design med de gyldne striber og den orangefarvede emballage vækker lykkelige minder hos mange. Endnu en meget populær duft fra mærket er parfumen White Silk, der følger tæt efter klassikeren i popularitet. Begge kompositioner forbinder sanselighed og kvindelighed på en bemærkelsesværdig måde uden dog at miste deres anvendelighed i hverdagen. Disse egenskaber forklarer måske de berømte duftes ubrudte popularitet.
Vidste du at Indhold

Dufte til kvinder Jovan-er gør dig helt enkelt sexet

Parfumen til kvinder med den sanselige flair har eksisteret i over 40 år fraJovan, en parfume, som overbeviser tusindvis af kvinder. Den opsigtsvækkende orange emballage vækker allerede ved første øjekast nysgerrighed for indholdet og hvis dem, som allerede har testet Jovan musk oil forbliver den som regel tro. Hemmeligheden ved duftkompositionerne fra Jovan musk oil er en perfekt symbiose af forskellige duftnuancer, der siden debuten i 1973 ikke har ændret sig:

Topnote: citronholdig, bergamot, fersken og stjerneanis

Hjertenote: blomsterholdig, ylang ylang blomster, lavendel og kakaosmør

Basisnote: Moskus, moskus patchouli, vetiver sammen med vanilje

Denne enestående duft har en hidtil ukendt genkendelsesværdi. Jovan parfumen forstår som ingen anden at understrege kvindelig sanselighed på hemmelighedsfuld vis og gør helt enkelt duften sexet.

Musk Oil fås hos os i Parfumdreams shop som Perfum Oil, Eau de Parfum Spray og Eau de Toilette Spray til særligt fordelagtige priser og er tilgængelige døgnet rundt. Du kan enkelt og ukompliceret bestille den fantastiske duft hjemmefra i online shoppen og modtager varen få dage senere direkte til den angivne postadresse.

Giv Jovansom gave: Tilbud og gavekort hos Parfumdreams.de

Produktserien fra Jovan kan du også købe som gave hos os i online shoppen. Den så kendte duft af moskus, lavendel og andre aromanoter fås i størrelser på 26 ml, 59 ml, 88 ml eller også med 100 ml, og altid til fordelagtige priser.

Eftersom Jovan ikke kun fremstiller parfumer, men også produkter til kropspleje egner Parfumdreams-tilgodebevis sig særligt godt som gaveidé for så kan modtageren selv bestemme om han/hun vælger en Jovan parfume, en deospray eller et andet produkt fra Jovans pleje sortiment. Vores gavekort fås fra 10 EUR og op til 50 EUR, Jovan musk oil, såvel som alle andre artikler fås allerede nu online for under 10 EUR.

Et lille udvalg af produkter fra Jovan, som kan bestilles med et tilgodebevis på 10 EUR:

  • Jovan musk oil
  • Jovan musk oil parfume spray og eau de toilette
  • Jovan Black Musk
  • Jovan Musk Shower Gel
  • Jovan musk oil Deospray

Alle disse produkter kan du bestille til gode priser i shoppen eller give produkterne til andre i form at et tilgodebevis. Priserne ligger oftest betydeligt under 10 EUR inkl. moms., hvorved selv et tilgodebevis med en meget lille værdi giver adgang til indkøb i kategorien Jovan.

Ikke kun værdsat af kvinder

Jovan Musk fås ikke kun til kvinder for virksomheden har også udviklet en duftkollektion til mænd, som også er meget populær. Produkterne:

  • After Shave
  • Deodorant Body Spray
  • Eau de Cologne Spray

sørger for en behagelig hudfornemmelse efter barberingen og stimulerende duftoplevelser fra deospray og eau de colonge spray.

Også kollektionen til mænd fremstår i den kendte orange tone og flotte flakoner ved Cologne Spray og After Shave. Selv deosprayens emballagedesign er skabt ligesom moskusduften fra Jovan .

Duften til kvinder White og Black Musk

Det kendte mærke label Jovan er ikke kun eftertragtet på grund af klassikerenmoskus olie. Der findes nemlig også to andre fortryllende dufte, der dufter lige så sanseligt og forførende som moskus olie duften, der snart har eksisteret i 40 år:

White Musk

Eau de Toilette Spray

 

I en sart rose med hvidt mærke-påskrift og forgyldt låg præsenterer Jovan en sanselig duft, der udstråler varme, lidenskab og elegance. White Musk egner sig som hverdagsduft lige så vel som til en helt speciel aften i tosomhed. I overensstemmelse med originalen genfinder man også her den umiskendelige moskus-note i parfumen, der gør dig eftertragtet og feminin

Black Musk

Eau de Toielette Spray

 

Også duftkreationen Black Musk overbeviser hele vejen igennem. Flakonen er udstyret med samme form som White Musk, forskellen ligger i den farvemæssige afgrænsning – og i den naturlige duftnuance. For denne eau de toilette spray er et spændende frugtfyldt alternativ og egner sig især til unge, dynamiske kvinder, der gerne vil fremhæve deres kvindelige side med lette essenser fra moskus og frugter.

Jovan Women og Men har i årtier været kendt, eftertragtet og en klassiker i ethvert badeværelse. Bestil allerede i dag din Jovan duft eller plejeprodukt fra kollektionen direkte i vores online shop og oplev den enestående karakter, som Jovans dufte besidder.