Jimmy Choo parfume

42
5/5 baseret på alle bedømmelser

Jimmy Choo: Sko og parfume fra en verden af luksus

Bag mærket Jimmy Choo står malaysieren af samme navn, Jimmy Choo. Oprindeligt var han skomager i Penang i Malaysia og åbnede i 1986 en skoforretning i Englands hovedstad, London, efter en uddannelse og forskellige mesterkurser. I 1996 grundlagde han det nu verdenskendte luksus-skomærke Jimmy Choo, som i dag også er kendt for sine Jimmy Choo parfumer.

Mange berømte kvinder som fx Victoria Beckham, Scarlett Johansson eller Cameron Diaz går stolt i sko fra Jimmy Choo. Gennem omtalen i successerier som fx ”Sex And The City” eller i filmen ”Djævlen går i Prada” er de blevet kendte for et bredt publikum.

Men Jimmy Choo laver ikke kun usædvanlige og førsteklasses sko: Også i duftenes verden er designermærket aktivt. Elegante, harmoniske parfumer, som består af eksklusive ingredienser og som danner en perfekt helhed i næsen, kendetegner duften fra Jimmy Choo. De tiltalende flakoner er inspireret af mærkets ekstravagante skokreationer og repræsenterer et stykke Jimmy Choo.

I modsætning til skoene, som koster fra 500 euro og opefter, er Jimmy Choo-duftene overkommelige. Jimmy Choo dufte fås som eau de toilette i flakoner med 30 ml fra 35 euro. En Jimmy Choo eau de parfum koster godt 40 euro i den lille flaske med 40 ml. Med disse parfumer har alle råd til en snert af luksus fra Jimmy Choo.

Jimmy Choo parfume: Disse parfumer er uimodståelige

Jimmy Choo parfume står for æstetik, selvsikkerhed og feminine dufte, som dufter hemmelighedsfuld og forførende. Men også mænd får bid, hvis de leder efter en Jimmy Choo duft. Disse hører til blandt de mest populære dameparfumer fra Jimmy Choo:

  • Jimmy Choo Pour Femme: Frisk og frugtagtig, med varme trænoter - det kendetegner duften Pour Femme. Hvad enten der er som eau de parfum eller eau de toilette: Denne duft dufter eksotisk af sød appelsin, patchouli og tigerorkidé.
  • Jimmy Choo Illicit: Illicit-parfumen fås i forskellige linjer, både som den oprindelige variant og i udgaven Illicit Flower. Illicit dufter af ingefær, honning og sandeltræ, mens udgaven Flower er overbevisende med mandarin, grapefrugt, jasmin, moskus og sandeltræ.
  • Jimmy Choo Blossom: Jimmy Choo eau de parfumen med navnet Blossom er også en klassiker blandt designer-duftene. En frisk, frugtagtig note, som minder om røde bær, rose, moskus og sandeltræ, kendetegner denne duft.
  • Jimmy Choo I want Choo: Denne parfume er udtryksfuld, har orientalske og blomsteragtige noter og dufter af mandarin, fersken, jasmin, lilje og vanilje. Den står for selvsikkerhed, glamour og en let legesyge.

I forbindelse med Jimmy Choo parfumer for herrer er disse populære:

  • Jimmy Choo Man: Klassikeren med tydelige, træagtige noter, præget af sandeltræ og patchouli, men også lavendel, mandarin og storkenæb.
  • Jimmy Choo Man Blue: En duft af læder, bergamot, mandarin og sort peber.
  • Jimmy Choo Man Ice: Ved denne Jimmy Choo duft præger cedrat-essens, æble, cedertræ, vetiver og bergamot aromaerne.

Køb Jimmy Choo parfume til små penge: Du finder det hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe Jimmy Choo parfume til små penge og således glæde dig selv eller andre. Parfumerne egner sig som gave til mor, søster, veninde, far eller ægtefælle og du kan også forkæle dig selv med duftene.