Natcreme

202 Vare
1763
5/5 baseret på alle bedømmelser

Natcreme – påføring om aftenen, belønning om morgenen

Den optimale natpleje er prikken over i'et i din skønhedsrutine. For din hud er på overarbejde, mens du sover din skønhedssøvn. Den rigtige natcreme hjælper den med at modarbejde frie radikaler, regenerere hudceller og forny sin kollagenbeholdning. Den tid, som du investerer i din hudpleje om aftenen, får du dobbelt tilbage om morgenen. Mens du sover, er hudens barrierefunktion nemlig særligt modtageligt for natcremens vigtige indholdsstoffer:

  • Retinol: er en form for A-vitamin, der virker direkte ind i dine hudceller. Den starter regenereringen og har en antioxidativ effekt. Natcreme med retinol et et anti-aging produkt.
  • Hyaluronsyre: Er en af kroppens egne substanser, der kan binde store mængder vand. Det gør den til et hemmeligt våben, når det gælder fugtighed. Derfor finder du først og fremmest hyaluronsyre i natcreme til tør hud.
  • Ceramider: Det er særlige fedtstoffer, der styrker og bevarer hudens naturlige barrierefunktion. De nedsætter altså effekten fra udefra kommende skadelige påvirkninger. Men ceramider bruges ikke kun i natcremer.
  • Q10: Kan i kombination med andre vitaminer modvirke en gusten teint og forebygge den naturlige hudaldring. Med sine antioxidative egenskaber beskytter det hudcellerne mod frie radikaler.

Vær opmærksom på, at du får nok søvn! Det er ikke for ingenting et af de mest populære skønhedstips. En optimal natcreme er her en absolut skønhedsbooster. Den understøtter nemlig dine hudceller effektivt, når de er i gang med at regenerere sig selv. Derfor er disse produkter som regel mere nærende end en almindelig dagcreme og bør ikke mangle i dit badeværelse.

Køb natcreme hos parfumdreams – sådan finder du din favorit

Hudpleje er noget meget personligt. Derfor findes der på markedet også utallige natcremer med diverse aktivstoffer – udviklet til de højeste krav og tilpasset til de meget forskellige behov. Når du vælger en natcreme fra et mærke, du ikke kender i forvejen, så vær opmærksom på, hvordan din hud reagerer, så du finder den perfekte pleje til din hud.

Har du allerede gode erfaringer med et bestemt mærke? Så kast et blik i sortimentet fra parfumdreams. Her kan du let finde ud af, om dit favoritmærke også tilbyder en strong>natcreme. Hvis ikke, er du selvfølgelig alligevel velkommen til at se dig omkring og finde din nye favorit. Følg de nedenstående kriterier.

Din natcreme bør først og fremmest passe til din hudtype. Har din hud tendens til at føles ru om morgenen og se lidt sammenkrøllet ud? Så vælg en natcreme til tør hud. Hvis du vil forebygge de første små rynker, er en natcreme med retinol et godt valg. Hvis du har rød og følsom hud, bør du vælge en naturlig natcreme med beroligende, vegetabilske indholdsstoffer.

Sådan bruger du din natcreme

Selv den bedste natcreme giver ingen resultater, hvis du bruger den forkert. Start med at rense dit ansigt grundigt. Det er op til dig, om du vil bruge en rensemælk eller en rensegel. Det vigtigste er, at du får fjernet al din makeup. Derefter påfører du natcremen på pande, næse og kinder og masserer den let ind i huden. Og så er du allerede klar til at tage i drømmeland – og på sammen tid give din hud maksimal pleje.