Barberingspleje

4 Vare

Barberskum til den blideste barbering

Barbering kan være hård mod huden. Men vi vil alligevel ikke undvære glatte ben. Især i årets varme måneder med kortere nederdele og shorts, drømmer mange mennesker om silkeblød hud uden hår. Med den passende barberingspleje skånes huden under den anstrengende barbering og plejes endda samtidig.

Hvilken barberingspleje passer til mig?

De forskellige typer barberingspleje har alle det samme formål: at give dig den mest skånsomme, men grundige barbering. Om du vælger barbergel, barbercreme eller barberskum afhænger kun af dine personlige præferencer. Prøv det af, hvilken tekstur du bedst kan lide.

  • Barberskum: Denne klassiker er meget populær. Den luftige skum kommer direkte fra dispenseren og har den fordel, at den med den fine tekstur ikke forstopper skraberen.
  • Barbergel: Ud af dispenseren kommer en gel, som forvandles til en silkeblød skum. Den er ret fast og holder derfor rigtig godt på huden.
  • Barbercreme: Cremen, som forvandles til en blid barberskum, er perfekt til følsom hud. Desuden er den optimal at tage med på rejsen, da cremen er let at fylde i en mindre beholder.

Barberskum til intimbarbering – sart pleje til sart hud

Intimbarbering kan være vanskeligt. For det første er huden meget sart her. Desuden skal det sure miljø i intimområdet ikke udsættes for aggressive indholdsstoffer, fort at balancen opretholdes. En speciel barberskum til intimbarbering tager hensyn til disse faktorer, og gør intimbarberingen enkel og blid.

Køb barberskum til alle hudtyper hos parfumdreams

Ud over den rigtige barberskum er en god skraber naturligvis også afgørende for en grundig og nænsom barbering. Den og mange andre produkter til silkeblød hud finder du til gode priser hos parfumdreams. Få din yndlingsprodukter leveret lige til døren, og glæd dig til glat og velplejet hud.