Krop og Kosmetik fra OPI

Kosmetikfirmaet OPI er regelmæssigt ansvarlig for at bringe de nyeste negletrends på den internation… Læs mere
32
5/5 baseret på alle bedømmelser

OPI Krop og Kosmetik

Kosmetikfirmaet OPI er regelmæssigt ansvarlig for at bringe de nyeste negletrends på den internationale scene. Mærket, der blev grundlagt i 1980, har siden da solgt sine trendsættende neglelakker og værdifulde produkter til negle og fødder i over 100 lande verden over. Brandet repræsenterer vejvisende trends og bedste kvalitet - Til en professionel neglepleje

Innovativ stil og værdifuld negleplejeprodukter

De legendariske neglelakker fra kultmærket kommer i mere end 200 farvenuancer og opfylder derfor alle ønsker. Hvad enten der er tale om supermoderne metalliske nuancer, klassiske røde toner eller velplejede rosé-varianter - Takket være "Pro Wide Brush"" kan alle neglelakker fra OPI påføres uden striber og skaller ikke af. Derudover indeholder neglelakkerne hverken formaldehyd, toluen eller andre skadelige ingredienser. Du kan vælge mellem skinnende gel neglelakker, diskrete glitter nuancer i gylden og lyserød, dramatiske varianter og meget mere. I OPI›s verden af neglelakker findes der ikke bare en passende neglelak til enhver lejlighed, men også et omfattende og værdifuldt plejesortiment til sunde negle og sund hud - På den måde iscenesættes dine hænder og fødder perfekt.
Vidste du at Indhold

OPI pleje og kosmetik – den internationale neglepleje- og dekorationsspecialist

Den amerikanske kosmetikvirksomhed OPI blev grundlagt af George Schaeffer i 1981 og har altid været meget innovativ. OPI har sit hovedsæde i Los Angeles – den perfekte beliggenhed for med det samme at lade produkterne af høj kvalitet afprøve af små og store stjerner.

Virksomheden har specialiseret sig i at nå høje kvalitetsstandarder indenfor produktionen af kosmetik. Med nye og fremskredne procedurer har OPI i mange år udviklet produkter af meget høj kvalitet og er i dag verdens største producent af negleplejeprodukter.

Det vigtigste for virksomheden er, at kunderne er tilfredse og, at de føler sig godt tilpas. Derfor anvender OPI for eksempel ingen allergener i deres produkter. OPI henvender sig ikke kun til enkeltstående kunder men især til stylister og neglestudier.

I dag har OPI-negleplejeprodukterne fundet vej til alle modetidsskrifter af betydning i verden og kendte og berømte stylister sværger til produkterne fra OPI.

Hele paletten

OPI har i sin portefølje ikke kun neglelak i excentriske farver og med fremragende egenskaber, men også samtlige produkter, der er nødvendige til plejen af neglene. Således tilbyder OPI også neglelakfjerner til din pleje af neglene eller udrustning, der gør det muligt at gennemføre den perfekte pedicure eller manicure.

Alle produkter fra OPI er altid fremstillet af de bedst tænkelige produkter og besidder de perfekte egenskaber. OPI er ikke kun den ideelle partner når det drejer sig om naturlige finger- og fodnegle, men også når det gælder kunstige negle er OPI-produkterne de mest velegnede.

Den bedste neglelak

Høj kvalitet har altid været vigtig for virksomhedsgrundlæggeren og det er også en filosofi virksomheden følger i dag. Neglelakkerne blandes fx. ved brug af en innovativ procedure således at de holder længe. Det optiske element står naturligvis helt i forgrunden. Og resultatet overbeviser kunder i hele verdenen. Strålende farver, perfekt holdbarhed samt beskyttelse imod brud er garanteret med neglelakken fra OPI.

Neglelakkerne Nail Lacquers fra OPI fås i stort set alle nuancer, og med førsteklasses farvepigment sørger de for farvernes usædvanlige stråleglans. I dag findes der over 200 forskellige neglelakker fra Nail Lacquer med de mest forskelligartede farver. Hvad end farverne stråler eller skinner eller om de har en mat pasteltone så er farverne altid enestående.

Takket være en ny formel samt takket være en enestående pensel Pro Wide Brush kan du påføre neglelakkerne uden at de laver striber på neglene. Nyhederne gør manicure- og pedicureoplevelsen så meget lettere og man spørger sig selv, hvorfor der ikke allerede tidligere er nogen der er kommet på denne fantastiske idé.

Når det drejer sig om kunstige negle så står OPI også for pleje af neglen nedenunder. Den skal skånes, hvorfor virksomheden kun gør brug af lim og kunststoffer, der ikke beskadiger den naturlige negl. Således forbliver dine egne negle intakte også selvom du bruger kunstige negle over en længere periode.

Vores OPI pleje- og kosmetikanbefalinger til dig:

  • OPI Holiday Starlight – Starlight Collectionen fra OPI fås kun i et begrænset oplag og neglelakken sætter nye standarder med innovative nuancer og funklende highlights. Den ideelle lak til festlige lejligheder!
  • OPI Classic Creme neglelakker – Classic Cream-neglelakker er superlette at påføre. Cremelakken glider hen over neglen og tilpasser sig perfekt til neglen. Lakken påføres takket være Pro Wide Brush uden at efterlade striber og tørrer hurtigt.
  • OPI Classics glansfulde neglelakker – med Classics glansfulde neglelakker har OPI skabt diskrete neglelakker i enestående farver. En blød glans, der dog ikke synes at blive overdrevet. Diskret men alligevel imponerende. Med de mange forskellige farver findes her altid den perfekte Nail Lacquer til den pågældende lejlighed.
  • OPI Brights Creme neglelakker – Brights Creme neglelakker er fantastiske neglelakker, der fremstår i friske og usædvanlige farver. Særligt om sommeren og til glædesfulde rober er disse lakker helt ideelle, og tilfører brugeren noget helt specielt.
  • OPI Soft Shades Creme neglelakker – Soft Shades neglelakker er Nail Lacquers i matte farver. Disse neglelakker er meget diskrete og holdt i skønne farvetone. De er specielt velegnede til personer, der godt kan lide naturlige, diskrete men alligevel imponerende farver.
  • OPI Expert Touch Lacquer Remover – Mørke neglelakker er vanskelige at fjerne, det ved enhver. Med Touch Lacquer Remover har OPI nu lanceret en neglelakfjerner på markedet, der er specielt udviklet til at fjerne mørke neglelakker. Lakken forsvinder hurtigt og neglen plejes i samme åndedrag.

 

For at gøre neglen en tjeneste - og lakken - tilbyder OPI et helt specielt produkt. Med Drip Dry Lacquer Drying Drops tørrer neglelakken på få sekunder. Per negl skal man kun bruge en til to dråber og den lille flaske er meget drøj i brug. Neglene behandles samtidig med jojoba og E-vitamin af meget høj kvalitet. Et fantastisk produkt som også er meget praktisk til utålmodige personer. Lakken tørrer hurtigt hvorefter du kan gå i gang med hverdagen igen.