OPI

35
3,5/5 baseret på alle bedømmelser

Førsteklasses neglelak fra OPI til trendy styles

OPI er markedsførende på verdensplan, når det gælder professionel neglepleje. Mærket, der blev grundlagt af George Schaeffer i Los Angeles i 1981, har siden da været populær hos store og små stjerner, som perfektionerer deres udseende på 'the red carpet' med skinnende neglelakker. Neglelakkerne imponerer med deres enestående mangfoldighed af farver og vedvarende glans. "Infinite Shine Lacquer" holder således for eksempel i kombination med primer og top coat i op til 11 dage.

Moderigtig OPI-neglelakfarver med legendariske navne og fremragende formler

Neglelakkerne fra OPI er kendte for deres moderigtige farver, usædvanlige formler og legendariske navne som fx "Lincoln Park After Dark", "From Dusk til Dune" eller "I’m Really an Actress". Der kan vælges blandt mere end 200 nuancer, herunder moderne metallicfarver, forførende røde nuancer, elegante pastel- og nudefarver samt dramatiske pangfarver. Der kommer jævnligt nye kollektion oveni, som er inspireret af kendte metropoler og eksotiske lande. Med den innovative pro wide brush kan de højpigmenterede neglelakker i topkvalitet påføres uden striber. De splintrer ikke, holder længe og rækker meget langt.

I dag kan neglelakfarverne fra OPI fås i over 100 lande. De lover luksus, man har råd til og som kvinder over hele verden gerne vil unde sig selv for at forskønne deres negle. I den forbindelse koncentrerer mærket sig ikke kun om en bred vifte af neglelakkollektioner i forskellige farver, men også om dertil passende tilbehør, herunder underlak, overlak, neglefile, neglelakfjernere og lotioner til mani- og pedicuren.

Påføring af neglelakker fra OPI: Flere lag for perfekt holdbarhed og vedvarende glans

Neglelakkerne fra OPI vækker begejstring med spændende farver, som holder i flere dage, hvis de bruges korrekt. For perfekt holdbarhed og skinnende glans påfører du flere lag:

  • Trin 1: Start med et tyndt lag primer eller underlak, som du påfører de rensede, fedtfrie negle. Grunderingen forbedrer OPI-neglelakkens holdbarhed og beskytter den naturlige negl mod misfarvninger.
  • Trin 2: Når den er tør, påfører du to tynde lag af den ønskede farve neglelak. Sørg for, at hvert lag tørrer godt.
  • Trin 3: Slut af med at forsegle neglens overflade med overlak, hvilket giver farven en uimodståelig glans, der holder længe.

3-trins-systemet med perfekt efter hinanden afstemte produkter giver dine negle en strålende glans og opnår samme lange holdbarhed som ved en gel-manicure. Samtidig er neglelakkerne, primeren og overlakken nemme at bruge. Desuden kan de let fjernes.

Køb OPI-neglelak: Oversigt over sortimentet

"Nail Lacquer Classic" vækker begejstring med en skinnende finish med lang holdbarhed. Der kan fås lyse og intense neglelakfarver fra OPI, som du kan påføre nemt og uden striber med applikatoren i låget. Neglelakkerne tørrer hurtigt og ensartet. Kombineret med den passende overlak er de beskyttet mod at splintre og er overbevisende med deres store glans.

Vil du gerne købe en skinnende neglelak fra OPI? Infinite Shine-neglelakkerne frister med højglansneglelakker i over 150 farver. Og det bedste? Neglelakken med geleffekt holder kombineret med primer og overlak i op til 11 dage. Alle tre produkter hærder uden uv-lampe.

Nature Strong-neglelakken kombinerer naturlige indholdsstoffer med klassiske OPI-neglelakkers topkvalitet. Der kan fås 30 højpigmenterede farver med fremragende glans, som holder i op til 7 dage, uden at falme. Neglelakkernes sammensætning er baseret på en vegansk, plantebaseret formel uden dyreforsøg. I den forbindelse siger OPI nej tak til brugen af potentielt skadelige indholdsstoffer som fx formaldehyd, toluol, kamfer, parabener eller ftalater. Den bæredygtige emballage af genanvendt materiale skåner miljøet.

Bestil OPI-neglelak hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du finde et bredt udvalg af OPI-neglelakfarver i trendy kollektioner, som er inspireret af de smukkeste steder i verden. Neglelakkerne i spændende farver er beskyttet mod at splintre og er lette at påføre med den innovative pensel. Kombineret med primer og overlak får dine negle en skinnende farve, som holder længe og giver dig en perfekt manicure. Vælg din yndlingsfarve nu, og se selv, hvor holdbare neglelakkerne er og hvor professionelt de ser ud efter påføringen.